![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιά την ποιότητα κατασκευής αντοχής και αξιοπιστίας. Και γιατί βαρέθηκε να γυρνάει σαν τον ζήτουλα στα συνεργεία. Και γιατί όταν ξεκινήσει να πάει κάπου θα φτάσει χωρίς οδική βοήθεια. Μπορώ να γράψω 3 σελίδες για το θέμα. Μήν έχετε λοιπόν απορίες....................................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για το λόγω αυτό είχε πτώση τζίρου 28% η bmw από την ημέρα που βγήκε στην κυκλοφορία το νέο θηρίο της HONDA............... |
|
|
|||
|
|||
|
Προσπάθησα να αγγίξω την αντικειμενικότητα του GSManiac.
Last edited by NLS; 06-08-2012 at 14:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά μην ελπίζετε σε δάφνες. Το Triumph στους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν θα πάει καλύτερα από εσάς. Σε αυτού που ΔΕΝ ξέρουν τι θέλουν θα πάει καλύτερα το MultiStrada 1200. Εσείς θα πάρετε τα περισσέματα πάλι. Αλλά ξέρω το άγχος σας δεν είναι πως θα πάτε εσείς, αλλά πόσο θα πέσει η BMW (κάτι σαν τους βάζελους με τον κόμπλεξ στο γαύρο στον ποδόσφαιρο είστε) * 8 χρόνια μοντέλο σημαίνει ότι έχει σημερινούς αναβάτες 1200GS που όταν βγήκε το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντέλο, πήγαιναν ακόμα γυμνάσιο. Last edited by NLS; 06-08-2012 at 14:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω επιμενω στο trumph.... Οσο για τις κακοηθιες και τις αιδιες που ανεφερες, δες λιγο στις "βλαβες", δεν θαο συνεχισω διοτι εχω παρατηρησει οτι εισαι πολυ φανατισμενος με τη μαρκα... εδω μιλαμε για μηχανακια και οχι με φανατισμο, εχω αλλαξει αρκετες μαρκες, πανω απο 5 και με καμια δεν εμεινα κολλημενος, ειχα και μπεμπε... οταν τον κολλητο μου τον εχουν ταραξη στους αξονες και συμπλεκτες ε δεν θα πω το παλικαρι να παρει μπεμπε... στα 8 χρονια εναν αξονα δεν καταφεραν να βελτιωσουν.... Το crosstouer ειναι καθαρα απεναντι στο multi.... μονο που το τελευταιο καιει κινητηρες απο λαδια..... Εγω στοχευω σοτ triumph παντως αλλα περιμενω και το νεο υδροψυκτο μπεμπε , οχι για την υδροψυξη αλλα για το νεο ηλεκτρονικο συστημα... οπως επισης και για το νεο σασμαν. βλέποντας.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Γιατί όσοι ζούν πάνω απο το αυλάκι έχουν ίδια άποψη. Μήπως φταίει το καυσαέριο η απλά είμαστε Άνθρωποι χαμηλών τόνων και αξιόπιστοι. Πρέπει να το ψάξω.Χρόνια πολλά αδερφέ...........
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λέμε τώρα. Χαχαχα.Εγώ δεν θα πω ψέματα δεν έχω αλλάξει πολλές μάρκες. Δικά μου δίτροχα (δεν μιλάω τι έχω οδηγήσει βέβαια) είχα μόνο Honda και BMW. Επιστροφή στη Honda εκτός απροόπτου μόνο σαν "συμβιβασμός" μου ακούγεται. Τι να κάνουμε έτσι το βλέπω εγώ. Απόσπασμα:
Το τι θα βγάλει το CT είναι νωρίς για να το μάθουμε. Άσε που θα πουλήσουν πολύ λιγότερα από τα MS άρα θα αργήσουμε περισσότερο (στατιστικό είναι το θέμα). Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Last edited by NLS; 06-08-2012 at 19:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν κατηγορηθηκε ποτε καμια απο τις μοτοβιομηχανιες για κολπα "κατω απο το τραπεζι" |
|
|
|||
|
|||
|
Αν υπάρχουν κόλπα "κάτω από το τραπέζι" αυτό είναι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ στις βιομηχανίες (auto/moto/whatever).
Δηλαδή σοβαρά πιστεύεις το αντίθετο; Βέβαια εγώ δεν μίλησα για το τι κάνουν οι βιομηχανίες. Για τους πελάτες τους μίλησα. Εκεί το θέμα είναι διαφορετικό, το "κάτω από το τραπέζι" είναι υποσυνείδητη διεργασία όταν μιλάμε για ακριβά υλικά αγαθά. Κάπως πρέπει να υπερασπιστούμε αυτό που δώσαμε τα λεφτάκια μας και πήραμε, κάπως να "μειώσουμε" αυτό που δεν πήραμε (άρα ήμασταν σωστοί και όχι επειδή κάναμε λάθος ή δεν μπορούσαμε) κλπ. Δεν είναι ακριβώς θέμα χαρακτήρα. Μην κοιτάς μόνο μηχανές, δες αυτοκίνητα, κινητά κλπ. Στην περίπτωση της GS βέβαια (ή του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο - και τα περισσότερα αθλήματα εδώ που τα λέμε), είσαι σε κάτι πρώτος ήδη και αυτή τη θέση "καλείσαι" να υπερασπίσεις (δεν το λέω εγώ, τα παγκόσμια νούμερα το λένε, οι περισσότερες κριτικές κλπ.). Εσύ καλείσαι να πεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, γιατί οι άλλοι θα σε βγάλουν ότι είσαι. Βέβαια το σωστότερο (όταν έχεις αυτό που θες τελικά - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως), είναι να... χαλαρώσεις και να μη σε ενδιαφέρει αν σε βγάζουν ελέφαντα ή τυρανόσαυρο ρεξ. ![]() (ούτε φυσικά να βγάλεις τους άλλους) Αυτό πάει σε όλους μας (και εμένα φυσικά και σένα κλπ.). Με την ευκαιρία χωρίς να θέλω να βγω off topic: Έχω αυτό που θέλω στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν αυτή τη στιγμή ξανάβγαζα 18χιλ. από την τσέπη μου, πάλι το ίδιο θα έπαιρνα (το πιο καινούριο απλώς). Οπότε τα άλλα θέματα μου περισσεύουν. Last edited by NLS; 07-08-2012 at 14:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εάν επιθυμεί οτιδήποτε άλλο, η GS δεν έχει αντίπαλο χρόνια τώρα! Οι νέες αφίξεις όπως XT1200Z, VFR1200X, Versys 1000 και Tiger Explorer 1200 δεν έχουν τίποτα καλύτερο να παρουσιάσουν έκτος από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως οι επιδόσεις του Tiger ή το αυτόματο κιβώτιο του Honda. Εάν γουστάρει κάποιο τέτοιο χαρακτηριστικό διαλέγει όποιο μοτο του το προσφέρει … συνολικά όμως σαν μοτοσυκλέτα της κατηγορίας <<travel enduro>> και << mega on-off>> η BMW R1200GS δεν παίζεται !!! ![]() Εάν περιμείνει μέχρι την παρουσίαση του νέου GS θα γλυτώσει 2-3 χιλιάρικα παίρνοντας το υπάρχων ως …στοκ ! Όπως δηλαδή έχει γίνει και με τις ανανεωμένες εκδόσεις τα τελευταία χρόνια.
|
![]() |
|
|