![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω νομιζω οτι εσυ,και καποιοι αλλοι εδω μεσα,μπαινετε ποσταρετε αγγελιες,για λογαριασμο φιλου σας,για λογαριασμο δικο σας,νομιζετε οτι το φορουμ ειναι forum αγοραπωλησιων?εχεις κανει μονο 6 ποστ,δεν εχεις μπει στην ενοτητα να πεις μια καλησπερα,να σε καλοσωρισουμε,και αρχιζεις να ποσταρεις αγγελιες.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε αλλα forum εχεις δικαιωμα ποσταρισματος σε αγγελια ή δημιουργια αγγελιας μετα τα 50 ποστ, αν υπαρχει θεμα μπορουν να αλλαξουν οι ρυθμισεις για τα νεα μελη! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ειμαι μελος στο φορουμ πολυ καιρο πριν παρω την πρωτη μου μηχανη, η οποια θα ηθελα να ειναι GS αλλα λογο οικονομικων μου εκατσε καποια αλλη... στο φορουμ εμπαινα και διαβαζα πολλα θεματα, αν θεωρεις οτι ο αριθμος των μηνυματων παιζει ρολο μπορω να απανταω σε ολα τα ανεκδοτα και να δεις 50+ μηνυματα στο λογαριασμο μου μεχρι το βραδυ ![]() θα αλλαξει κατι?επισης δε χρειαζεται να ''μου τη λες'' εσυ, υπαρχουν moderators γι αυτη τη δουλεια -εκτως αν πιστευεις οτι δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους και η αγγελια ειναι οντως για λογαριασμο φιλου, οποιος ενδιαφερθει δε θα μιλησει με εμενα
|
![]() |
|
|