![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() send from my Samsung GS-III white beast |
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον διαβάζουμε διαφορετικά τα αγγλικά μας (και πιστεύω τα δικά μου είναι καλά).
Το πρώτο link (που δεν είναι και κάνα μεγάλο site εξάλλου) δεν μιλάει για καμιά σίγουρη διακοπή. Εκτίμηση κάνουν με θεωρίες. Το λένε κιόλας. Επίσης κάπου στην μέση (γιατί τα αγγλικά του site είναι λίγο χαζά, από που είναι αυτός;...), σαν να λέει ότι θα παραμείνει και το αερόψυκτο μοτέρ, εκτός αν εννοεί κάτι άλλο. Βαριέμαι να βάλω παραθέσεις, διαβάστε το. Αν θες για να έχει την σοβαροφάνεια των δικών σου posts, θα σας βάλω παραθέσεις όταν θα ξαναέχω Internet. Το MCN λέει ότι ξέρουμε. Δεν λέει κάτι ιδιαίτερο. Όσο για το 3ο link, έλα βρε Γιώργο, έλα τώρα. Αν είναι δυνατόν. Άρθρο που στην παράγραφο εκείνη γράφει τι έκανε η BMW το... 1994 για το μοτέρ που τελικά σταμάτησε το 1996, το χρησιμοποιείς για να φτιάξεις argument για την GS του 2012 και του 13; Τι είμαστε; 12 χρονών; Last edited by NLS; 09-08-2012 at 17:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις να βοηθούν το φίλο μας να αγοράσει τη μηχανή των "ονείρων του".
![]() ![]() ![]() Μιας και αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός του νήματος...... Φοβάμαι όμως ότι αυτός θα είναι σε κάποια παραλία, αγνοώντας το ηλεκτρονικό μελάνι που χύνεται για πάρτη του!!!! ![]() ![]()
Last edited by Translatoras; 09-08-2012 at 17:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν γίνεται για πάρτι του πια.
![]() Α να προσθέσω και κάτι άλλο... Σύμφωνα με την απόφαση της Commission τα οχήματα τύπου L (δεν περιλαμβάνει ATV, trial και enduro) πρέπει να είναι βάση αυτού του πίνακα (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ): Euro 3 (4 για μηχανές): Νέα μοντέλα, προαιρετικά από 1 Ιουλίου 2013, υποχρεωτικά 1 Ιανουαρίου 2014. ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ (προσοχή αυτό είναι η GS), 1 Ιανουαρίου 2015. Euro 4 (5 για μηχανές): Νέα μοντέλα, προαιρετικά από 1 Ιαν 2015, υποχρεωτικά 1 Ιαν 2017. Υπάρχοντα, 1 Ιαν 2018. Euro 5 (6 για μηχανές): Νέα μοντέλα, προαιρετικά από 1 Ιαν 2018, υποχρεωτικά 1 Ιαν 2020. Υπάρχοντα, 1 Ιαν 2021. Αλλά είναι υπό συζήτηση ακόμα. Για να μην παίρνετε αμάσητα όσα λένε οι ειδήμονες (εγώ δεν είμαι τέτοιος)... Δεν νομίζω να βιάζεται όσο μας λένε η BMW. Όχι ότι δεν θα το κάνει. Θα βρω κάπου και που είχα διαβάσει ότι ο παρόν κινητήρας μπορεί να είναι Euro 4 (ίσως όχι με 110 άλογα)... Last edited by NLS; 09-08-2012 at 17:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Και με τις παλιάς τεχνολογίας μοτό, βλέπε ΑΤ 650, τι γίνεται; Αν την πάρω, θα την έχω να την κοιτάω;!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάρ΄την εσύ και μην ανησυχείς. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το αν εισαι (κι οχι εισαστε) 12 χρονων............πολλα εβαλες. Εμεις δεν ειμαστε 12 χρονων για να τσιμπαμε με τις γενικες πωλησεις της BMW παγκοσμιως. Αν σου βαλω τις γενικες πωλησεις της Kawasaki (οχι της χοντα) παγκοσμιως θα κλαψει ολη η BMW σε Γερμανια και Κινα. Υ.Γ. καλο θα ειναι να μαζεψεις το υφακι που εχεις.......... |
|
|
|||
|
|||
|
ωχχχχχχ.,.,.,
απο δώ και πέρα .,., είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.,.,.,
|
|
|
|||