![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
φιλοι μου μολις αγορασα απο το motoraid την καμερουλα και παιζω σαν μικρο παιδι..........
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ερωτηση 2:η μπαταρια ποσο σας κραταει εμενα 2ωρες βιντεου ερωτηση 3: η στεγανοτητα που λεει ισχυει? ευχαρστω,,,,θα ερθουν και αλλες ερωτησεις.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικη η κάμερα να την γεμισεις με όμορφα ταξίδια ,απλα να βλέπετε στο forum γιατι υπάρχουν ομαδικές αγορές ( όπως και για go pro ) σε καλύτερες τιμές κ φυσικά με την υποστειριξει μετα .αυτα για την δική μας καλύτερη ζωή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ερωτηση 1:οταν τραβαω βιντεο συνεχεια μου το κοβει,δλδ,οχι σε ενα ενιαιο απλα σε δυο ,τρεις φακελους.
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις συσκευές που γράφουν σε flash μνήμες, λόγω της διαμόρφωσης FAT32 το μέγιστο μεγέθος αρχείου είναι 4 Gb. Μετά η συσκευή δημιουργεί νέο αρχείο.. ερωτηση 2:η μπαταρια ποσο σας κραταει εμενα 2ωρες βιντεου Tόσο πρέπει να κρατάει... ερωτηση 3: η στεγανοτητα που λεει ισχυει? Ισχύει, αλλά μετά την χρήση σε θαλασσινό νερό θέλει καλό ξέπλυμα, προτείνετε να την βάζεις σε ένα μικρό κουβαδάκι με γλυκό νερό για να ξεπλένεται το αλάτι. Προσοχή σε τριχούλες που μπορεί να πιαστούν στην πόρτα και να επιτρέψουν στο νερό να περάσει μέσα... ευχαρστω,,,,θα ερθουν και αλλες ερωτησεις.... ![]() Last edited by frits; 09-08-2012 at 23:53. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |