![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα. Θεωρησα σωστο να χαιρετησω και απο εδω μερια, σημειο συναντησης των νεων. Ειμαι ο Οδυσσεας απο Θεσσαλονικη, 34 χρονων, μπαμπας της Αρτεμης και της Κλειους 3,5 και 1,5 χρονων αντιστοιχα. Εδω και 10 μερες αγορασα εναεταχειρισμενο Dakar 650 του 2003 και επιτρλους εκανα το ονειρο μου για μια μηχανη πραγματικοτητα. Το πρωτο μου ταξιδακι το εκανα στο Πηλιο (βλ σχετικο post στις προτασεις για εκδρομες) και εχω τρελλαθει τοσο με την ιδια τη μηχανη (που την εχω καραγουσταρει και μου ταιριαζει αποστευτα) οσο και με την ιδεα του καβαλαειν μια μηχανη. Ηδη πηρα πολλες και ωραιες συμβουλες για την οδηγηση και τη συντηρηση (newbie γαρ) και πολλες και ωραιες ευχες, reply στο post της πρωτης μου ταξιδιωτικης εμπειριας. Θα τα λεμε συχνα, καλως σας βρηκα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαλως ορισες Οδυσσεα να χαιρεσαι την οικογενεια καλα χιλιομετρα με το καινουριο εργαλειο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήλθες, Οδυσσέα, που απ' ότι φαίνεται έχεις βρει τις Ιθάκες σου!
Υγεία και καλά χλμ με το Dakar σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φιλε σου εύχομαι καλά χιλιόμετρα και καλες βόλτες με την μοτο σου
Send from me vre! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες Οδυσσεα καλοριζικη και καλα χιλιομετρα
και να χαιρεσε το Λαζαρο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τον χαιρομαστε και οι δυο ;-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήλθες Οδυσσέα στη μεγαλύτερη μοτοπαρεα !
Καλα χιλιόμετρα να εχεις ! |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα ;-) ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα, πιο ευκολα φανταζομαι με τους βορειοελλαδιτες. Ισως σε καποιο Θεσσαλονικιωτικο καφέ; Αραγε ποιος και πως το κανονιζει κατι τετοιο;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλήμερα πρός το παρόν υπάρχει μία ανάπαυλα λόγω του ότι οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές, όμως σύντομα στήν ενότητα Συναντήσεις - Εκδηλώσεις θα μπορέσεις να ενημερωθείς για την επόμενη συνάντηση - καφέ των βορειοελλαδιτών. Εκτός από τίς έκτακτες, οι συναντήσεις γίνονται πάντα Τετάρτη. Με το καλό λοιπόν στήν πρώτη μετα διακοπών συνάντηση !
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|