![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν 20 μέρες σε ταξιδιΔ στην Χαλκιδική έχασα τα κλειδιά της μηχανης μου Ρωτάω στο ζαχαροπλαστείο Τερκενλης στις Πόρτες ποτιδαιας μήπως βρήκαν τίποτα γιατι εκανΑ σταση εκει και μου είπαν ότι το μονο που βρήκαν απο BMW Eiναι μια βαλιτσα. Δεν την ειδα αλλά.αν εχασε κάποιος βαλιτσα το ξαναρωταμε. Θα στειλΩ τον πατερα μου που μένει εκεΙ κοντα νΑ ρωτησει αν την εχουν εκει
Last edited by geolag; 05-08-2012 at 22:57. |
|
|||
|
|||
![]()
καποιος εχει γραψει για μια βαλιτσα που εχασε...
|
|
|||
|
|||
![]()
... στο γυρισμό από Χαλκιδική
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλον η βαλιτσα που ηταν α.α. θα βρει το αφεντικο της!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η άλλη βαλίτσα είχε χαθεί Πελοπόννησο αν θυμάμαι καλά.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχεις δικιο η αλλη βαλιτσα ειχε χαθει στην πελλοπονησο...... αλλα ακομα να μας ενημερωση ο κατοχος αν την βρηκε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της βαλίτσας.Σε συζήτηση με τον γαμπρό μου ,μου είπε ότι φίλος του αδερφού του είχε πει ότι έχασε τη βαλίτσα του.Τον ενημερώσαμε για την εύρεση και του είπαμε για να είμαστε όλοι οκ να πάει με το κλειδί του στο σημείο που βρέθηκε να την πάρει.Στον πάτο της βαλίτσας στο σημείο που κουμπώνει είδα ότι υπήρχε ρωγμή.Πιθανόν γιαυτο να εφυγε.Καλό είναι όποιος εχει τετοια να ελέγξει τον πάτο για υποπτες φθορές.Εγώ πάντως τσέκαρα τη δική μου.Η βαλίτσα είναι η τετράγωνη πλαστική με το αλουμινενιο καπάκι.Αυτή που αυξομειώνεται στο ύψος
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O ιδιοκτήτης της βαλίτσας δεν το πίστευε ότι βρέθηκε μετά από τόσο καιρό.Μέσα είχε μπουφάν μηχανής 400 ευρώ και πολλά έγγραφα που η ταλαιπωρία να τα βγάλεις αφάνταστη.
|
![]() |
|
|