GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-08-2012, 19:13
vaska O/H vaska είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Πρώτα από όλα δεν γράφεις μακακίες.

Και δεύτερον επειδή το εξασκώ το άθλημα του ανασφάλιστου, (και δεν πιστεύω να είμαι ο μόνος ) μην μας πιάσουν και κώτσους, αν ο μη γένοιτο, πέσουν επάνω μας.

Σου μιλάω εν τιμή, αν ήσουν πιτσιρικάς βιοπαλαιστής και δεν είχες δίπλωμα ή ασφάλεια κι είχαμε ατύχημα μεταξύ μας (φταίω - φταις αδιάφορο) μπορεί και να το άφηνα να περάσει έτσι, να τα βρούμε μεταξύ μας κλπ, τώρα να είσαι μαντραχαλέας που έχει μηχανάκι αξίας 15-17 χιλιάδων και να το παίζει και πονηρούλης που εξασκεί το επάγγελμα του ανασφάλιστου, θα φρόντιζα να σε ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ακόμα κι αν έφταιγα κι εσύ με πλήρωνες.
Αυτή η νοοτροπία του πονηρίδη τσάμπα μάγκα στην πλάτη των άλλων πρέπει να τελειώσει κάποτε. Και συγνώμη που δεν είμαι σαν τα φιλαράκια σου να σου χαϊδεύω τα αυτιά, αλλά το να με θεωρείς μ@λ@κα που πληρώνω για να έχεις εσύ αποζημίωση ότι κι αν συμβεί, με ενοχλεί αφάνταστα.
Reply With Quote
Παλιό 17-08-2012, 20:16
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από King C. Εμφάνιση μηνυμάτων
...και καποιοι αλλοι μ-λ-κες με fiat seicento πληρώνουμε ασφαλειες και τελη...

ε ρε χουντα (και οχι μονο) που θελουν μερικοι μερικοι..

Sent from my iPhone

Σας βρίσκω δημοκρατικότατους και τους δύο.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου μιλάω εν τιμή, αν ήσουν πιτσιρικάς βιοπαλαιστής και δεν είχες δίπλωμα ή ασφάλεια κι είχαμε ατύχημα μεταξύ μας (φταίω - φταις αδιάφορο) μπορεί και να το άφηνα να περάσει έτσι, να τα βρούμε μεταξύ μας κλπ, τώρα να είσαι μαντραχαλέας που έχει μηχανάκι αξίας 15-17 χιλιάδων και να το παίζει και πονηρούλης που εξασκεί το επάγγελμα του ανασφάλιστου, θα φρόντιζα να σε ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ακόμα κι αν έφταιγα κι εσύ με πλήρωνες.
Αυτή η νοοτροπία του πονηρίδη τσάμπα μάγκα στην πλάτη των άλλων πρέπει να τελειώσει κάποτε. Και συγνώμη που δεν είμαι σαν τα φιλαράκια σου να σου χαϊδεύω τα αυτιά, αλλά το να με θεωρείς μ@λ@κα που πληρώνω για να έχεις εσύ αποζημίωση ότι κι αν συμβεί, με ενοχλεί αφάνταστα.

Πρώτα από όλα η ηλικία δεν παίζει καμία σημασία.

Στην δική μου περίπτωση, δεν το παίζω πονηρούλης. Όλα έχουν να κάνουν με το κράτος, που αφ' ενός δεν υπάρχει αφ' εταίρου μου χρωστάει τόσα, που με έχει κάνει να υποφέρω ΑΡΚΕΤΑ. Δεν απαιτώ να το καταλάβεις. Αν μπορούσες να το σεβαστείς, θα ήταν καλό.

Όσο για το ζόρι που τραβάς αν τρακάρουμε ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ για να με ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ, δεν θα σου δοθεί ποτέ η ευκαιρία αυτή, διότι ότι και να έχεις θα γίνει καινούργιο χωρίς να χρειασθεί να μου το πεις καν.

Αν όμως φταις και είμαι ανασφάλιστος ο καημένος, να μην με αποζημιώσει η ασφαλιστική σου? Αυτήν την ερώτηση έκανα. Και βγήκαν οι ειδικοί επί του θέματος και την απάντησαν σωστά. Και μάθαμε και κάτι επιπλέον μέσα από το forum.

ΤΙ ΖΟΡΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ?

Όσο για τα φιλαράκια μου στο forum, που μου χαϊδεύουν τα αυτιά, εγώ δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο. Ίσα - ίσα που αν έπρεπε να αυτοχαρακτηρισθώ, μάλλον με περισσότερες αντιπάθειες θα με εύρισκα παρά με συμπάθειες. Δεν είναι μακριά οι εποχές που με χαρακτήριζαν κλέφτη, ψεύτη, απάνθρωπο και άλλα καλούδια. Αλλά δεν είμαι εδώ για να έχω συμπάθειες. Καλό θα ήταν αλλά... η γνώμη μου δεν πωλείται με αντάλλαγμα συμπαθειών.

Και όσο μπορώ θα την εκφράζω.

Όσο επί του προσωπικού σου ότι σε θεωρώ μαλ.ακα, δεν νομίζω να είπα κάτι τέτοιο. Αν εσύ αισθάνεσαι έτσι, τι φταίω εγώ?

Reply With Quote
Παλιό 17-08-2012, 20:43
King C. Ο/Η King C. βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Και λιγα ειπες...

Sent from my iPhone
Reply With Quote
Παλιό 17-08-2012, 20:44
Senior Member

Προεπιλογή

Απόσπασμα:

Σας βρίσκω δημοκρατικότατους και τους δύο.

[SIZE="3"]
καλυτερα να μη σου απαντησω.

Sent from my iPhone
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 01:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από King C. Εμφάνιση μηνυμάτων
καλυτερα να μη σου απαντησω.

Sent from my iPhone
Γιατί, οταν απαντάς, τί γίνεται... βασιλια μου?

Απαντα ελεύθερα... Πορφυρογεννητε.
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 02:04
Senior Member

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Γιατί, οταν απαντάς, τί γίνεται... βασιλια μου?

Απαντα ελεύθερα... Πορφυρογεννητε.
δε συνηθιζω να συνδιαλλεγομαι με ατομα που αφενος δεν αρκουνται στο να κανουν απατεωνιες, αφετερου προσπαθουν να ωθησουν και αλλους σε αυτην την οδό...

διαβαζω εδω και καιρο τα μηνυματα σου σε διαφορα θεματα... ντροπή σου τουλαχιστον!!!

Sent from my iPhone
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 02:23
dimitrisb Ο/Η dimitrisb βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πεύκη (Αθήνα)
Μoto: R1200GS (κίτρινο)

Θεωρώ πως το να ασφαλίζουμε το όχημα με το οποίο κυκλοφορούμε εξασφαλίζουμε τον εαυτό μας αλλά και τον συνάνθρωπό μας όταν τύχει η κακιά στιγμή.
Αυτό που λέω είναι μακάρι να μην την χρειαστώ ποτέ. Να λέμε την αλήθεια προληπτικά το κάνουμε, για όταν τύχει κάτι.
Για τις μηχανές μας που η αξία τους είναιι μεγάλη στην ουσία ένα καλό ασφαλιστήριο αξίζει περίπου ... 1€ την ημέρα. Δεν είναι και τόσο πολύ ...
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 02:36
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:

Και αυτό σωστό. Αν δε δεν έρθει τροχαία, δεν υπάρχει καμία κύρωση.

Σε ευχαριστούμε πολύ.
Εάν δεν κληθεί η τροχαία πρέπει να έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη, ότι η δήλωση του ασφαλισμένου στην ασφαλιστική του (που θα γίνει σε <<συνεργασία>> με τον ασφαλιστή του) θα περιγράφει έτσι το ατύχημα ώστε να φαίνεται ότι φταίει καθαρά αυτός.
…σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πρέπει να προσφύγεις δικαστικά εναντίον της ασφαλιστικής και του ασφαλισμένου

… άρα και πληρώνεις εκ των υστέρων και δεν μπορείς να αποδείξεις το δίκιο σου

… καλύτερα δεν είναι να πληρώσεις 500 και να πάρεις (π.χ.) 5.000 ?
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 07:15
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εάν δεν κληθεί η τροχαία πρέπει να έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη, ότι η δήλωση του ασφαλισμένου στην ασφαλιστική του (που θα γίνει σε <<συνεργασία>> με τον ασφαλιστή του) θα περιγράφει έτσι το ατύχημα ώστε να φαίνεται ότι φταίει καθαρά αυτός.
…σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πρέπει να προσφύγεις δικαστικά εναντίον της ασφαλιστικής και του ασφαλισμένου

… άρα και πληρώνεις εκ των υστέρων και δεν μπορείς να αποδείξεις το δίκιο σου

… καλύτερα δεν είναι να πληρώσεις 500 και να πάρεις (π.χ.) 5.000 ?
Έχω πρώτα από όλα πάντα μαζί μου ΚΑΙ φιλική δήλωση αλλά ΚΑΙ υπεύθυνη.

Εκείνη την ώρα υπογράφει ο πταίων, διότι όντως την επομένη μπορεί να αλλάξει γνώμη επηρεασμένος από τον κακό ασφαλιστή του, τον κακό αδελφό του, τον κακό δικηγόρο του, τον κακό του τον καιρό... οπότε νομικά τουλάχιστον είμαι εξασφαλισμένος. Αν δεν υπογράψει, τροχαία. Άμεσα. Και αν φύγει, έχει να κάνει και με εγκατάλειψη.

Όσο για τα χρήματα, ανεξάρτητα από το αν συμφέρει ή όχι, έχω κάτι ψιλομεγάλα στο γκαράζ... Και όπως έχω προαναφέρει, δεν μπορώ προς το παρόν να τα ασφαλίσω, λόγω χρημάτων.
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 07:18
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrisb Εμφάνιση μηνυμάτων
Θεωρώ πως το να ασφαλίζουμε το όχημα με το οποίο κυκλοφορούμε εξασφαλίζουμε τον εαυτό μας αλλά και τον συνάνθρωπό μας όταν τύχει η κακιά στιγμή.
Αυτό που λέω είναι μακάρι να μην την χρειαστώ ποτέ. Να λέμε την αλήθεια προληπτικά το κάνουμε, για όταν τύχει κάτι.
Για τις μηχανές μας που η αξία τους είναιι μεγάλη στην ουσία ένα καλό ασφαλιστήριο αξίζει περίπου ... 1€ την ημέρα. Δεν είναι και τόσο πολύ ...

Ναι Δημήτρη μου όντως. Όμως σε αναγωγή έτους, και τα ξέρεις εσύ αυτά καλύτερα από εμένα , είναι €365.

Αν δεν τα έχεις διαθέσιμα, να πας γίνεις κλέφτης?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης