![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να κάνω και μια τελευταία ερώτηση, έδω βρει κάποια μοντέλα 02 και 03 αλλά φυσικά οπτικά δεν μπορώ να δω ιδιαίτερες διαφορές ή αν δω διαφορές δεν ξέρω ποιες ανήκουν σε πιο μοντέλο, μπορώ να βρώ κάπου διαφορές μεταξύ των μοντέλων που κυκλοφόρησαν απο 1999 μέχρι 2003?
ALX θα με θυμάσαι είμαι ο Κώστας που κάποτε είχα το KTM Adventure απο το bikenet ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
01 Μοντέλο. λευκά-ασημί καλάμια και φρενα μπρέμπο, 02 μπλε καλάμι bmw φρένα, που όπως θα καταλαβαίνεις, η bmw δεν βγάζει φρένα.
02 και έπειτα μεγαλύτερα αυτοκόλητα, όχι πάντα βέβαια. 01 κανονικά φρένα 02 με κατανομή μπρος πίσω 70/30 03 κατανομή και έβο ίντεγκραλ 03 και έπειτα, 2 μπουζί στον κύλινδρο. όταν έιμαι στον δικό μου υπολογιστή, θα σου στείλω και ένα σάιτ με διαφορές. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα βοηθήσει γιατί απο ότι είδα ο καθένας βαφτίζει όπως θέλει το μοντέλο του.
Βρήκα μια σελίδα αλλά απλά δίνει τα χρώματα και τις χρονολογίες για τα μοντέλα και όχι λεπτομέρειες ανα χρονιά! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Αν θέλεις γράψε την σελίδα .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε γενικές γραμμές το 1150 δεν σπάει δεν χαλάει, επίσης δεν έχει κάποιο κουσούρι, κάποια βλάβη που βγάζει συχνά και σε πολλές περιπτώσεις.
Προσεκτικός έλεγχος σύμφωνα με όσα αναφεραν οι παραπάνω και προτίμησε να αγοράσεις από ιδιώτη. Αυτή την εποχή το 1150 από '99-'02-'03 σε ανταλλαγή και να είναι σε καλή κατάσταση οι έμποροι το κοστολογούν(όσοι το κρατάνε ε) γύρω στα 5500 εως 6200 οπότε υπολόγισε τις τιμές. Από ιδιώτη μπορεί να βρεις με 6000 που θες. Καλή αγορά σου εύχομαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκες τίποτα Κωστή;
![]() |
![]() |
|
|