![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οτι εσύ και ο σύντεκνός του τον είπατε εμέσως φονιά, δεν είναι κράξιμο η προσβολή;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Και στην τελευταία, ο καθένας δεν έχει δικαίωμα να πουλήσει ότι και όσο θέλει;;; Για αυτό υπάρχει η προσφορά και η ζήτηση.Αν θέλεις αγοράζεις αν όχι πας αλλού.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κοπέλια ΣΤΟΠ....
εντάξει........μεγάλα παιδιά ειμαστε και εις γνώση μας κάνουμε οτι κάνουμε.... απο κει και πέρα ο καθένα κοιτάει την τσέπη του, τις ανάγκες του, τα βάζει κάτω και αποφασίζει..... -σαπούνι λάστιχα και δεν με νοιάζει θα ποσέχω? -σαπούνι λάστιχα και την αφήνω στην ακρη και πάω με αλλον τρόπο εκει που θέλω? -μεταχειρισμένα οπως οπως (καλύτερα απο σαπούνι) και προσέχω και λίγο και με 1η ευκαιρια αλλάζω? -τα σκάω και ειμαι ΟΚ? |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ψυχραιμια και κατανοηση
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως μην τρελαινόσαστε με τις ημερομηνίες παραγωγης,
3 χρόνια λάστιχο αν ειναι αποθηκευμενο σωστά, σε σκιερο μερος δεν είναι και για θάνατο.... Εβαλα πρόσφατα λάστιχα σε αυτοκίνητο με ημερομηνια παραγωγης 2010, μια χαρά μου κάτσανε, Υπάρχει κάποια νόρμα που να λέει μέχρι τι ηλικίας λάστιχα(σωστα αποθηκευμενα) μπορούν να πωλούνται σαν νέα? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χάρη αν πας για λάστιχα και δεν είναι 6μήνου, τα βάζεις;;; Στη μισή τιμή και για κανά χρόνο, ίσως.... Πέραν τούτου, εδώ λέμε για λάστιχα που κυκλοφορούσαν, όχι για αποθηκευμένα. Εγώ έγραψα την αρχική αντίρρηση γιατί μου φάνηκε "κάπως" να προσπαθεί κάποιος να πουλήσει λάστιχο σε τέοια κατάσταση. Αναφέρει δε ότι είναι "ξερά" αλλά έχουν πέλμα.... Τι να κάνεις το πέλμα όταν δε δουλεύει;;; Καποιος με λίγη εμπειρία, μπορεί να τα βάλει για να γλιτώσει 100-150€! Θυμάσαι πέρσυ με τη δική μας συναλλαγή, που τα λάστιχα σου ΔΕΝ ήταν καμμένα, απλά είχαν το ίδιο βάθος πέλματος με τα δικά μου και πολύ όμορφα μόνος σου μου είπες ότι δεν αξίζει. Θα μπορούσα να τα πάρω και να τα φορέσω σε 6 μήνες, για άλλους 6 μήνες και να γλίτωνα 120€. Αλλά σκέφτηκα την αποθήκευση και προτίμησα καινούρια , όταν έρθει η ώρα τους. Σαφώς και ο καθένας πουλάει και αγοράζει ότι γουστάρει. Εγώ είπα την άποψή μου για τι είναι σωστό. Ξερά λάστιχα 3ετίας, ΟΥΤΕ για χάρισμα δεν πρέπει να δίνονται!!!!! Είναι επικίνδυνα, ΤΕΛΟΣ! ΥΓ: Καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πωλητή, ή οποιονδήποτε! Απλά επειδή είναι φόρουμ, όπως ο καθένας πουλάει κι αγοράζει κατά το δοκούν, έτσι κι ο καθένας δύναται να εκφέρει άποψη. Αν υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν αξίζει να μπαίνει κανείς σε φόρα..... Ας βάλει αγγελία σε site αγγελιών ![]() |
![]() |
|
|