![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι αυτο;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Άνθρωπος χωρίς εγκέφαλο. Λες και όλοι οι άλλοι Έλληνες που τους (ΠΑΣΟΚ + ΝΔ) ξαναψήφισαν έχουν. Θα την βρείτε μπροστά σας την ίδια σας την ψήφο. Ήδη την βλέπετε να έρχεται... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη η αντιληψη του οσοι ψηφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ειναι ανεγκεφαλοι και οι υπολοιποι ειναι οι πανεξυπνοι (και τουμπαλιν) να μην υπηρχε θα ειμασταν ολοι πολυ καλλυτερα...να σεβομαστε δλδ τις επιλογες του αλλου, πολιτικες κα;ι σεξουαλικες......αλλα αυτο λεγεται σεβασμος που λειπει απο τους ελληνες σε ολα τα επιπεδα του...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με τις επιλογές σας τώρα... (εμού περιλαμβανομένου έως και πριν από καμιά 10αριά χρόνια) Και μας έχετε καταστρέψει τα τελευταία 40 χρὀνια... |
|
|||
|
|||
![]()
καμια συμβουλη για το πως πρεπει να συμπεριφερθουμε στην καλπη την επομενη φορα ωστε να ειμαστε in accordance με τους υπολοιπους εξυπνους-πανεξυπνους και να μην υπαρχει η οποια αναντιστοιχια μεταξυ αυτων και των υπολοιπων (ηλιθιων ισως)?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ΟΤΙ ΘΕΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Αλλά γιατί με ρωτάς? Έχεις ακούσει τίποτα για κοντινές εκλογές? ![]() Αλήθεια, γιατί η Μέρκελ θέλει και την υπογραφή του Τσίπρα? ![]() Τί ζόρι τραβάς και συ με πράγματα που ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ? ΑΝ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΓΩ ΤΙ ΠΤΑΙΩ? Last edited by ckk; 24-08-2012 at 10:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ψηφιζω πια κατα συνειδηση κι οχι κατα συμφερον προσωπικο οπως εκανα, εκανες καναμε επι 30 χρονια. Η συνειδηση μου λοιπον λεει οτι προς το παρον nothing better. Απόσπασμα:
this laaaaast year......οχι πια διοτι μερος της αριστερας εκπροωπειται στην παρουσα βουλη. Σιγα μη πρεπει να υπογραψει η Παπαρηγα και το μελλοντικο 5% του ΣΥΡΙΖΑ...... Ειναι η μονιμη διαφωνια μας, τα υπονοεις/φωτογραφιζεις με τα γραπτα σου και μετα ''εγω δεν ειπα τιποτα τετοιο''.........επιτελους εχε το θαρρος της γνωμης σου και μιλα ελληνικα σταρατα, λιμανισια, δρομισια, ετσι για να μην παρεξηγεισαι μεσα στο φορρουμ που αν και καβαλαει BMW μεγαλο μερος του (ισως το μεγαλυτερο) ειναι αυτου του τυπου. |
![]() |
|
|