![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ας γραπψω κ αεγω με την σηρα μου.περασα καταπλικτικα με την καλητερη παραια. Γιαννακο την επομενη μεχρι το τελως κ εγω!!!!
Last edited by Χάρης V-strom; 23-08-2012 at 17:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Νακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Εχθες που εφυγα νωρις τα εκαανες????????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο παιδια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Την επομενη φορα δεν θα το ξανακανω να φυγω νωρις.................................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πηγες για δουλεια ρε τερας????????μετα το χθεσινο???? εεεε τοτε ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Όχι σαν μερικούς-μερικούς που έχουν κάνει την νύχτα - μέρα..................... ![]() ![]() Άρε κουζουλοί, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη................. ![]() ![]() Να το ξανακάμετε............................................ ![]() ....................αλλά να είμαστε κι εμείς εκεί γύρω, ...............σας ζηλέψαμε...................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τον ανεπροκοπο τον δικό μας....τον αφησες
να παει για δουλεια σημερα?????? η γυναίκα του δεν τα ξέρει....άλλωστε πως!!!! δήθεν ταχαμ κατέβηκε για δουλεια,,,,,Καστοριά Κοζάνη!!!!! ![]() όλα θα τα ξερασω παλιό βρωμιαρη
|
|
|
|||
|
|||
|
ΔΩΣΕ!!!
"Αγάπη μου φευγω πάω για δουλεία, πάλι κομμάτια θα γίνω... Ααα! Πηγαίνοντας θα περάσω από τον Γιάννη για καφέ...!" |
|
|
|||
|
|||
|
Τα λες του φορουμ, για να τ' ακούει ο αδερφος;
|
|
|
|||
|