|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!! Εκτός την ιστιοπλοϊκή ομάδα!!!  ...έχουμε και ιπτάμενη..   ...         | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!! 

Καλησπέρα σε όλους. Ψήνομαι και εγώ να έρθω αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τόσα χιλιόμετρα σε ένα 3ήμερο το σκέφτομαι. Μήπως βγαίνουν πολλές οι ώρες οδήγησης? Την πρώτη μέρα είναι 9 ώρες σύμφωνα με το google το οποίο είναι αρκετά λογικό για 480χλμ επαρχιακού δρόμου με στάσεις κτλ. Και την δεύτερη μέρα είναι 5 και μισή ώρες και μετά οι Αθηναίοι θα έχουμε και χαλαρά ακόμα κανά 3ωρο για τον γυρισμό. Έχει ξανακάνει κανείς την διαδρομή στο περίπου να μας πει εντυπώσεις? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!! Απόσπασμα: 
 άρα οι ώρες είναι παραπάνω | 
| 

| |||
| 
 | |||

Συνήθως το google και τα προγράμματα πλοήγησης πάνε με τα όρια ταχύτητας που συνήθως δεν τα ακολουθούμε οι οδηγοί κατά γράμμα. Άρα εξοικονομείς κάποιο χρόνο πηγαίνοντας λίγο πιο γρήγορα ο οποίος χάνεται όταν κάνεις στάση για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Τελικά πάνω κάτω τουλάχιστον με το αμάξι που το έχω τσεκάρει βγαίνει ο ίδιος χρόνος. Και να είμασταν μόνοι μας οκ αλλά το πιθανότερο εγώ ίσως και κάποιοι άλλοι να είναι δικάβαλοι με ότι αυτό συνεπάγεται.....     | 
| 

| |||
| 
 | |||

για το δικάβαλο..εγώ δεν θα το τολμούσα   κάπου ανέβηκε μια εναλλακτικη για την πρώτη μέρα με λιγότερο ζόρι.. | 
| 

| |||
| 
 | |||
   | 
| 

| |||
| 
 | |||

ελατε βρε παιδια τωρα  τι να λεει 100 πανω 200 κατω τριχες για ενα 1200 η ενα 1150 χαλαρα     | 
| 

| |||
| 
 | |||
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 αν καταφερεις και το κανεις μετα θα θες και αλλο .,.,γιατι ειναι εθισμος η βολτες .,.,.,.,.,     | 
|  | 
| 
 | 
 |