![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κατέβηκα πριν λίγο με τη μηχανη στο κέντρο τησ Αθήνας και είχαν κλείσει τους δύο κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας (Σταδίου και Πανεπιστημίου) λόγω πορείας αλλοδαπών. Τι άλλο θα δούμε ρε γμτ.
|
|
|
|||
|
|||
|
DefenceNet - Ρατσιστική επίθεση "αντιρατσιστών" σε τέσσερις Έλληνες επειδή ήταν… κοντοκουρεμένοι
ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ελληνική δημοκρατία....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Ζήτω …ωωωω !!!
Αποκαταστάθηκε επιτέλους η δημοκρατία στην χώρα !!! Επανήλθαν τα ανθρώπινα δικαιώματα !!! Γλυτώσαμε την εποχή των σπηλαίων !!! ......... ............................... .................................... Υ.Γ. Ως γνωστόν η δημοκρατία είχε καταλυθεί όταν 2 πακιστανά έφαγαν κάτι φάπες στην Κρήτη... http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BB%C...0%CE%AE-33975/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιαυτο στην πλατεία Καραϊσκάκη γινόταν χαμός απο Πακιστανια,;;;πέρασα για να πάω να πάρω την γυναίκα απο την δουλειά κ τρομαξα μιλάμε....κ πίσω απο την πλατεία βαθης είχαν βγει για μεροκάματο ολα τα καλα κορίτσια.....νωρίς νωρίς απο τις 20:30
Sent from Me using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Ειπα κι εγώ έτσι στεγνά θα την περάσουμε καλοκαιριάτικα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Άσε φίλε μου. Καθόλου στεγνά. Υπάρχει τεράστιο αστυνομικό δελτίο με τους λάθρο που όμως δεν ανακοινώνεται. Μου το είπε γνωστός που ξέρει. Για το γιατί δεν μου έδωσε εξήγηση. Μόνο μου είπε να κλειδώνω καλά
|
|
|
|||
|
|||
|
Το "γιατί" είναι ευκόλως εννοούμενο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Και να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα οι αλλοδαποί δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν πορεία στη χώρα μας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρέπει πάντως να παραδεχτούμε ότι η πολιτική μας εξουσία έκανε πολύ καλά την δουλειά της... |
![]() |
|
|