![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Και από εμένα πολύ λίγες φωτογραφίες μια και έτρεχα πιο πολύ πίσω από τα παιδιά και δε μου έμενε όρεξη για να κάνω και το φωτογράφο. Από την άλλη, η Παγκρήτια είναι για χαλάρωση και πλάκες που πρέπει να τη ζήσεις και δεν αποτυπώνετε εύκολα σε φωτογραφίες και περιγραφές.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Από τα μοτοπαιχνίδια φωτογραφίες δεν έχω. Ήταν όπως έγραψε ο Γιάννης το σπρώξιμο βαρελιού και η αργοπορία, όλα στην άμμο. Στο βαρέλι δυστυχώς τα χωμάτινα με προδώσανε. Το μπροστινό βεντούζαρε στο βαρέλι και προχωρούσαν ακίνητα βαρέλι και μπροστινός τροχός. Αναπόφευκτα λοιπόν κάποια στιγμή κόλλησε η μηχανή στη πρώτη προσπάθεια. Στη δεύτερη με το GS τα κατάφερα αρκετά καλήτερα αλλά πάλι, όχι καλά (με το BETA πάντως ήταν πανεύκολο). Αντιθέτως στην αργοπορία δε κώλωσε πουθενά και βγήκα χωρίς ποδαράκια κάτω και μάλιστα τριβάλιτσος φορτωμένος ενώ άλλοι είτε κοτέψανε είτε κολλήσανε είτε δε καταφέρανε να μη βάλουν ποδαράκια κάτω. Όχι πως βγήκα και πρώτος, απλά τα κατάφερα μια χαρά! Αυτά για όσους δυσφημίζουν τη μαούνα μου! Πάντως ενώ στην αρχή τα παιχνίδια δείχνανε πως θα εξελίσσονταν σε σοβαρό επίπεδο, με μηχανάκια αντίστοιχης φύσεως, μόλις αρχίσανε να συμμετέχουν σοβαρά οι ΣΥΜΟΣΚΑΔΕΣ τα κάνανε πουτ@#$@να! Άρχισα εγώ με τη μαούνα μου τριβάλιτσος. Μετά αρχίσανε να συμμετέχουνε Χάρλει, παπάκια, Supersport, Street, στην αργοπορία περνούσαν με φουλ γκαζ, άλλοι κάνανε σπιναρίσματα, πηγαίναν δικάβαλο, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ! ΧΑΜΟΣ, πολλά κολλήματα, πολύ σπρώξιμο και πολύ σκόνη! Κανονικά έπρεπε να δίνουν βραβείο όχι μόνο στους πρώτους αλλά και στους πιο ρεζίληδες των παιχνιδιών. (εκεί πάλι δε θα έβγαινα πιστεύω πρώτος, υπήρχαν και πιο ρεζίλιδες από εμένα )Όταν τελείωσαν τα παιχνίδια και άρχισαν οι μπάντες είπα εγώ να πάω να πιω μια ρακή στις σκηνές με ένα μεζέ πριν γυρίσω στο μπαρ και στο live. Η μια ρακί έγινε τελικά δυο άδεια μπουκάλια μαζί με παρέα που όλο και μαζεύονταν και όποιος έρχονταν δεν έφευγε. Ζαλισμένοι όλη η παρέα σκαρώσαμε μερικές καλόπιστες πλάκες στους απόντες που μας έδωσαν ακόμα παραπάνω τροφή για γέλια και τελικά αργά το βράδυ πήγαμε για ύπνο. Με δύο λόγια περάσαμε καλά και εγώ αλλά και η Κική και τα τρία παιδιά μας (το ένα ήταν μόλις δύο μηνών!). Νιώσαμε σα μια οικογένεια, όλοι (μάλλον ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ) βοηθούσαν να προσέχουν λίγο τα μικρά, οπότε το μόνο που έχω να πω: ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Last edited by Markas; 29-08-2012 at 15:50. |
|
|
|||
|
|||
![]() Γιαννάκη μου, λίγο εσύ, λίγο ο Ευτύχης λίγο οι Τρικαλινοί,
κοντεύτε να με πείσετε ότι πρέπει να ξεκινήσω την σκηνή, για να περνάω καλά!!! Τα λέει η γυναίκα μου, αλλά επιμένω στα room to let... ![]() ![]() ![]() Σας ζήλεψα, μπράβο φιλαράκια... ![]() ![]() ![]() . . . . Χμμ, με πείσατε, πάω να παζαρεύσω με την γυναίκα για σκηνή & εξοπλισμό! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα πες πως ήσουν εκεί και δεν ήρθες έστω για μια ρακή!!!
![]() ![]() Τι θα γίνει, θα σε γνωρίσουμε εσένα; ![]() Απόσπασμα:
Άσε που είχες βεβαρημένο παρελθόν από πέρυσι στα Μάταλα που στις 7 το πρωί τα μικρά φώναζαν έξω από την πόρτα της σκηνής μου! ![]() Απόσπασμα:
![]() Πάντως αν θες οποιαδήποτε πληροφορία ρώτα ελεύθερα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μιά μόνο απορία
Τι θα τρώμε, όταν θα κάνουμε σκηνή??? ![]() (Νηστικός ΔΕΝ μπορώ να κοιμηθώ!!!) ![]() ![]() ![]() Last edited by ARGI; 29-08-2012 at 21:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο ΣΑΣ και του χρονου παιδια, κοπελιες και κοπελια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη μπράβο για τον κόπο σου μπράβο και στα άλλα παιδιά που βοήθησαν να περάσουμε έστω και διαδικτυακά όμορφες στιγμές μαζί σας σε αυτό το όμορφο από φυσικές εικόνες νήμα. ![]() Να είσαστε καλά και του χρόνου να το ξανακάνετε παιδιά. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο παιδια παντα τετοια μπερκετια
|
|
|
|||
|