![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο προτεινω ανεπιφυλακτα για το οδηγικο της Κυριακης στην Πινδο!
Και ειδικα για το κομματι Ανω Καλεντινη-Αστροχωρι-Γεφυρι Κορακα ![]() Το απολυτο soundtrack! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(ολόκληρη η δισκογραφία του, δοκιμασμένη-οδηγώντας)Δικέ μου
Last edited by moby_gr; 29-08-2012 at 19:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και μετά φέρυ αγιοκαμπο-γλύφα..κόστος 4,5 για μότο και 2,3 ο αναβάτης.. ![]() μετά τον ρώσο για ποιά διαδρομή λές ?? |
|
|
|||
|
|||
|
βρε παλιοπαιδα καλημερα
ετοιμαζεστε??? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ετοιμοι......................
![]() ![]() εσυ???????? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
Τι σου έκανα ρε φιλαράκι?
Last edited by moby_gr; 30-08-2012 at 18:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Θέλω να σε έχω, η μπροστά, η να μου γεμίζεις τους καθρέπτες και να γουστάρουμε............αλλα ΔΕΝ...........
![]() ζηλεύωωωωωω.... ![]() :
|
|
|
|||
|
|||
|
https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...,8,10&t=m&z=14
Επικρατεί πολλή ησυχία και λεω να ξεσηκωθούμε απο σιγα σιγα εκτος και εαν είστε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και θέλετε να τακτοποιήσετε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΟΡΙΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ, ΝΟΙΚΙΑ, καθότι τέλος του μήνα. Κατα τον φιλο τον jnakos ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΖΙ Και κατα τον φιλο Και στο σημείο (C) η (Ι στο χαρτη του Χαρη) στο Καρπενήσι θα βρεθώ με τα φιλαράκια αφού χρονικά(κατα τον φιλο siraxanz) και χιλιομετρικά θα εχω κάνει τα ίδια χλμ με όσους ξεκινήσουν απο Κατω Γατζεα. Θα ΑΙΣΘΑΝΘΩ τυχερός εαν κατα την δική μου διαδρομή εχω συνταξιδιώτες. Σπιτικος Last edited by spitiko; 30-08-2012 at 19:41. |
![]() |
|
|