![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μετραμε....4 μερουλες ακομα.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα επέστρεψα και αύριο είναι πρώτη μέρα για δουλειά (από όσο ξέρω τουλάχιστον)
![]() Ωραία διαδρομή (για γερούς κ#λους βέβαια ![]() ![]() Μπράβο πασχάλη για την πρωτοβουλία σου αλλά και για τον χρόνο που έδωσες για την οργάνωση. Όσο για σένα Χάρη όπως πάντα "έγραψες".. ![]() Επί του θέματος τώρα, πρέπει να ρυθμίσω πολλά πράγματα, να βρώ και λεφτά, αλλάα πρός το παρόν το βλέπω για αναχώρηση από Αθήνα το Σάββατο πρωί για το σημείο συνάντησης στο βενζινάδικο μξετά τον Δομοκό, που έχει ποστάρει ο Χάρης. Σ.Σ. δίπλα στο βενζινάδικο υπάρχει και μία ταβερνίτσα-καφενείο. Αν όμως δεν βρώ παρέα, τότε θα σας συναντήσω νωρίτερα για να ανέβουμε το πιστάκι του Δομοκού παρείτσα. Μόλις οριστικοποιήσω την συμμετοχή μου τότε θα δούμε και λεπτομέρειες για την συνάντηση. Επίσης, εφόσον κανονίσω να πάρω άδεια ![]() Θα έχω νεώτερα μέσα στην εβδομάδα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημεριζω τους φιλους και συνταξιδιωτες....
Σημερα τελειωνω τις ετοιμασιες μου για το ταξιδακι μας... σε λιγο παραλαμβανω αυτα & 550 ml () by: HOLAN - MotoRAID Holan Nomada Pro Cases by: HOLAN - MotoRAID μαζι με αυτο που θα μου φανει πολυ χρησιμο αν και θα εχουμε πολλους ΑDV ![]() & 2 () by: HOLAN - MotoRAID |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε να βαζουμε και τον καιρο
07/09 Βολος Detailed forecast Volos - Foreca.com 08/09 Βολος Detailed forecast Volos - Foreca.com Δομοκος Detailed forecast Domokos - Foreca.com Καρπενησι Detailed forecast Karpenissi - Foreca.com Πρεβεζα Detailed forecast Preveza - Foreca.com Λευκαδα Detailed forecast Lefkada - Foreca.com 09/09 Λευκαδα Detailed forecast Lefkada - Foreca.com Αρτα Detailed forecast Lefkada - Foreca.com Τρικαλα Detailed forecast Lefkada - Foreca.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελικά και εγώ μονός θα είμαι. Την γυναίκα θα την φέρω σε επόμενη εκδρομή πιο χαλαρή. Καλά να περάσουμε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|