![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λέμε για πολύ καχυποψία απέναντί της! Αλλά με κέρδισε η ρουφιάνα ![]() ΥΓ: 1.εμείς οι δυο ταιριάζουμε ![]() ![]() ![]() ![]() 2. δε σου λέω να τα φτιάξουμε γιατί είσαι αρσενικός κι εγώ παντρεμένος ![]() 3.ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΟΥΜΕ ΡΑΚΕΣ-ΜΠΥΡΕΣ-ΚΡΑΣΙΑ!!!!!! Να 'σαι καλά, μ' έφτιαξες το κέφι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θα ηθελα ν ασε ρωτησω κατι.Απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω καταληξει σε καποιο συμπερασμα γι αυτο το μηχανακι(θα πω πιο κατω)! Αλλα μπορεις να μου πεις εσυ τι ποσοστο κατοχων υπαρχει που να εχοθν μηνει στο δρομο η να μην εχουν καταφερει καν να ξεκινησουν? Θα ηθελα αν γινεται να μου πεις μονο τι πιστευεις γιατια το θεμα που γραφουμε ειναι διαφορετικο! (συγνωμη εκ τον πρωτερον) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ασχολούμαι καν μ' αυτό ![]() Στο δρόμο έχω μείνει και με Άφρικα (είχα 2) και με V-strom και με ΧΤ και με KLE!!!! Ό,τι δουλεύει, είναι πιθανό να χαλάσει! Ό,τι δουλεύει σήμερα, ΔΕΝ είναι δεδομένο ότι θα δουλεύει κι αύριο! Με σωστή χρήση - συντήρηση αποφεύγεις τα περισσότερα. Αστοχίες υλικών, κακές συναρμολογήσεις κλπ, θα υπάρχουν παντα σε όλα τα οχήματα, ανεξαρτήτως μάρκας. Ειδικά στις μέρες μας και στο μέλλον, που τα Honda συναρμολογούνται στην Ισπανία και την Ιταλία με παρελκόμενα από όλο τον κόσμο, τα BMW φοράνε σαζμάν κατασκευασμένα στην Ινδία, τα Nissan φοράνε ηλεκτρικά valeo & magnetti-marelli....... Κάποτε τα αυτοκίνητα και οι μηχανές είχαν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! Οι Ευρωπαίοι είχαν design, οδική συμπεριφορά, επιδόσεις και οι Ιάπωνες αξιοπιστία , χαμηλό κόστος χρήσης και απόκτησης κλπ. Τώρα τι να λέμε; Στις μηχανές μου κάνω απο 25000χλμ το χρόνο και πάνω. Μέχρι τώρα το GS (με 26000 χλμ σε 16 μήνες) είναι άψογο. Τα απολύτως απαραίτητα κι ένα καμμένο γκριπ (θερμαινόμενο), φτιάχτηκε εντός εγγύησης. Αν πάθω ζημιά, θα χαλαστώ! Χαλάστηκα άσχημα και με το Tiger 1050 που έσπασε με τη μία (και τα 3 κυλινδροπίστονα) στα καλά καθούμενα... Πάλι όμως ο έρωτας θα παραμείνει. Ο λόγος είναι ότι δεν ήταν κεραυνοβόλος ![]() Κτίστηκε με το χρόνο, τα χιλιόμετρα και το τι έκανα μαζί της! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα φίλε μου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι εγώ παντρεμένος είμαι... ![]() ![]() ![]() Το Νο 3 όμως επιβάλλεται!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βέβαια το πάνω από το 50% το κάνουν "γιατί θα ήθελαν να τα κάνουν αυτά", χωρίς να τα κάνουν. Εγώ θα πω το εξής γιατί καταλαβαίνω ότι οι εποχές είναι ΔΥΣΚΟΛΕΣ: Μην το κάνετε κατ' εξακολούθηση. Αλλά ρε γμτ ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τα παραπάνω, έτσι για να πείτε "ρε το έκανα". Και μην το ξανακάνετε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα θυμήθηκα άτι από την Άφρικα.....
Σε πέσιμο με 30χλμ στο χώμα (στάθηκα όρθιος λέμε, δεν έπαθα τίποτα) χτύπησε το πατάκι του συνεπιβάτη σε πέτρα και στράβωσε το υποπλαίσιο ![]() 750€ μόνο η καλίμπρα και το λύσε - δέσε.... Δεν τολμώ να θυμηθώ πόσα ζήταγε ο Σαρακάκης για καινούριο..... Και είχε βάση αλουμινίου, δήθεν ότι την ακούει αυτό και τη γλιτώνει η υπόλοιπη μηχανή.... Τρίχες! Γι αυτό λεω +1200 στον Peterv ![]() Στα πλαστικά κλπ που λέει πάλι ο Πέτρος πιο πάνω, να θυμήσω ότι το Transalp είναι made in Italy ![]() Vardero made in Spain ![]() ![]() Άφρικα όμως made in Japan!!!!! Τα πλαστικά τους ακόμα και σε μηχανές 15ετίας μπορεί να είναι έως κι άψογα, εξαρτάται από τους ιδιοκτήτες ![]() Κι από ότι βλέπω, το ίδιο ισχύει για τα GS ακόμα και τα 1100 που είναι 20ετίας σχεδόν.... |
![]() |
|
|