![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά ξέρουμε γιατί σκοτώθηκαν τα παιδιά; Ειδαμε φωτό του καμμένου οχήματος;
Κουίζ..... γιατί πήρε φωτιά το αυτοκίνητο; Τι κάνουν πολλοί τελευταία για να μειώσουν το κόστος μετακίνησης; Γίνονται όλες οι μετατροπές αξιόπιστα; Γιατί έχει γίνει αβαβά από τα ΜΜΕ και την αστυνομία ο λόγος της πυρκαγιάς; |
|
|
|||
|
|||
|
Πραγματικα κριμα να σκοτωνονονται νεα παιδια...
αλλα εχοντας αρκετα καγκουριλικια στο ενεργιτικο μου...η αστυνομια δεν θα ειχε καμια ευθυνη αν εγω σκοτωνομουν (που κοντεψα ισως πολλες φορες) αν στουκαρα με 200+ σε εναν δρομο...οι γονεις μου επισης δεν θα ειχαν καμια ευθυνη μιας και απο μικρο παιδι μου ελεγαν για ολους τους κυνδινους... οταν εμπαινα πισω απο το τιμονι τα ξεχναγα ολα ομως και πηγαινα με την ταυτοτητα στο στομα...με χειροτερους δρομους και χειροτερο αυτοκινητο πηγαινα πολυ γρηγοροτερα απο οτι παω πλεον με καλυτερους δρομους και πολυ καλυτερο αυτοκινητο... ΛΑΘΟΣ και το ξερω πλεον...και τοτε το ηξερα...αλλα το ξεχναγα με το που εμπαινα πισω απο το τιμονι...ευτυχως δεν οδηγουσα ποτε μα ποτε μεθυσμενος...τα ταξι να ειναι καλα...τουλαχιστον εκει επιασαν τοπο τα λεγομενα των γονιων... δεν μπορει η αστυνομια να ειναι παντου...γιατι τοτε εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα ειχα προβλημα μιας και δεν θελω να βλεπω αστυνομια παντου... η λυση ισως... να γεμισει η παραλιακη και αλλοι τετοιοι δρομοι με καμερες ταχυτητας (βαζοντας ενα λογικο οριο 80-90)...αλλα ισως και τοτε να μην μας αρεσει... μακαρι να ειναι το τελευταιο αλλα δυστηχως δεν θα ειναι...
Last edited by asotosios; 06-09-2012 at 11:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού ( ο οποίος ---λένε--- έπινε καφέ χθες σε γνωστη καφετέρια του Αιγάλεω ) τα πράγματα έγιναν ως εξης...Εμένα μου τα μετέφεραν άνθρωποι που ήταν μπροστά στην αφήγηση του οδηγού.Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία διότι ως γνωστό απο στόμα σε στόμα πολλά αλλάζουν. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν τελείως μεθυσμένος και πήρε το τιμόνι αυτός που γλύτωσε. Το αυτοκίνητο λοιπόν ¨εφυγε¨ στην στροφή λόγο υπερβολικής ταχύτητας , έκανε δυο τούμπες αλλά σταθηκε τελικά στις ρόδες του.Δυστυχώς όμως στην διαρκεια της φάσης κάπου χτύπησε το ρεζερβουάρ το οποίο προφανώς απο κάποιο σπινθήρα αναφλέγει αμέσως για αυτό και η φωτιά πήρε ακαριαία μεγάλες διάστασεις . Ηταν όλοι φίλοι και γείτονες και σπουδαστες του πολυκλαδικού. υγ.Απο μαρτυρίες γειτόνων ήταν όλοι ζωντανοί και φώναζαν απεγνωσμένα βοήθεια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Φρίκη....
Το αυτί μου πήρε ότι το όχημα είχε υγραέριο και γι'αυτό αποσύρθηκε άρον άρον... Μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα συστηματα υγραεριου για οπουδηποτε χρησιμοποιηθουν εχουν απο κατασκευης πολλες συνεχομενες δικλιδες ασφαλειας ουτως ωστε αν μια δικλιδα π.χ χαλασει να υπαρχει η αλλη να την καλυψη. επισης, αν το μυαλο σου παει στο ρεζερβουαρ υγραεριου να ξερεις οτι ειναι ετσι κατασκευασμενα ουτως ωστε ακομα κι αν τα ριξεις απο τον 7ο οροφο γεματα με αεριο οταν ακουμπησουν στο εδαφος θα κανουν 500 γκελ, θα σπασουν οτιδηποτε βρουν μπροστα τους και καπου θα σταματησουν....αλλα εκρηξη δεν θα γινει ποτε! δες συγκρουση κινουμενου αντικειμενου με 2 τονους δυναμη πανω σε ρεζερβουαρ γεματο με LPG 1) 2) αυτο ειναι απο την ADAC κι ειναι στα γερμανικα, αλλα δεν εχει καμια σημασια αν δεν μιλας την γλωσσα διοτι το βιντεο ειναι απο μονο του επεξηγηματικο οσο δεν παιρνει Tα ρεζερβουαρ LPG ειναι φτιαγμενα απο ατσαλι και ανθρακα ενω το ρεζερβουαρ βενζινης απο λεπτη λαμαρινα...... Υ.Γ. μην φανταζεσαι πραγματα λογω αγνοιας, καλλυτερα να ρωτας ¨η να ψαχνεις......το LPG δεν παιρνει φωτια αν ειναι σωστα αποθηκευμενο. Αν ηταν ετσι θα ειχα ηδη καει πολλες φορες απο τα τοσα καραβια με LPG που εχω ξεφορτωσει στην πρακτορειακη ναυτιλιακη μου καριερα. Last edited by GeorgeP; 06-09-2012 at 16:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Δε φαντάζομαι τίποτε Γιώργο. Κι όλα ισχύουν όταν έχουν ακολουθηθεί οι προδιαγραφές ασφαλείας....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Γειά σου ρε ΓιωργάραP. Δίκιο πάντως για το LPG. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για να μην κουραζεσαι Γιαννη μου κι επειδη φαινεται οτι εχεις παρει απο φοβο το υγραεριο θα πρέπει να σου πω οτι αν π.χ υπαρχουν 5,8,10 γραμμες ασφαλειας στην τοποθετησει υγραεριου ειτε σε σπιτια ειτε σε οχηματα ΜΙΑ να μην τηρηθει απλα δεν δουλευει το συστημα. Στις ΗΠΑ, όπου όπως πάντα οι στατιστικές είναι πολύ εκτεταμένες, έχει παρατηρηθεί ότι στις σοβαρές συγκρούσεις αυτοκινήτων που κινούνται με βενζίνη, τουλάχιστον το 12% από αυτές καταλήγει σε διάτρηση του ρεζερβουάρ της βενζίνης και σε πρόκληση πυρκαγιάς, ενώ πρακτικά σε όλες τις άλλες συγκρούσεις αυτοκινήτων που κινούνται με LPG δεν έχει σημειωθεί καμία πυρκαγιά από έκρηξη ρεζερβουάρ. Εχε επισης υποψιν σου:
Την φωτια που πηρε ας την αναζητησουμε στην υπαρχουσα βενζινη στο μαμα ρεζερβουαρ το οποιο για καποιο λογο τρυπησε και με καποιο σπινθηρα πηρε φωτια. Last edited by GeorgeP; 06-09-2012 at 18:23. |
|
|
|||
|
|||
|
δεν αντιλέγω διότι δεν έχω τις γνώσεις. Απλά ανέφερα ότι έγιναν "υποπτες" κινήσεις....Γιατί ας πούμε ο απεγκλωβισμός των νεκρών παιδιών δεν έγινε επιτόπου; Είναι σύνηθες αυτό;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο λόγος που έγραψα για αστυνόμευση είναι ακριβώς αυτός !!! ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ |
![]() |
|
|