![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και όπως έιπανε τα παιδιά προσοχή στα test drive με τους υποψήφιους αγοραστές γιατγί ο φίλος απο την Σαλονίκη την πάτησε δυστυχως.. Καλά κουράγια και καλοπούλητη αν τελικά είναι αναπόφευκτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Με ενδιαφέρει η πρόταση..........Σου στέλνω pm...
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο βρε Στελιο κανε ενα δωρο στον εαυτο σου πριν την εκκλησια χα χα χα χα χα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(Να μου το κάνει δωράκι γάμου) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στέλιο σου απάντησα στο pm σου. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη παιδιά. Να είστε καλά.
|
|
|||
|
|||
![]()
αδερφε, σου εχω στειλει πμ ... αν το δεις (και η μηχανη δεν εχει πουληθει) απαντησε ... ευχαριστω πολυ ... δημητρης
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου Δημήτρη,
μόλις είδα την αγγελία σου και ήθελα να σε ρωτήσω αν πουλάς τις βάσεις των βαλιτσών ξεχωριστά. Αν ναι πόσο? Καλή συνέχεια για τα υπόλοιπα... |
|
|||
|
|||
![]()
Chris καλησπέρα. Θα ήθελα να τις δώσω στον νέο ιδιοκτήτη σε αυτή τη φάση. Αν όχι τότε θα σου πω. Σε ευχαριστώ πολύ
|
|
|||
|
|||
![]()
πεσ μου αν σε ενδιαφερει ανταλλαγη με gs1150 adv (ξαδελφου μου)...04 μοντελο μαυρο με ολα τα εχτρα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Στείλε μου σε παρακαλώ λεπτομέριες για το GSA του ξαδέλφου σου. Καμία φώτο και βέβαια τιμή. Το θέμα μου είναι ότι έχω δάνειο το οποίο πρέπει να αποπληρώσω όπως γράφω και πιο πάνω. Σ' ευχαριστώ πολύ
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
[ΠΩΛΕΙΤΑΙ] F650GS TWIN | platon | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 30-06-2009 01:42 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R1200GS 07/12ος | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 07-04-2009 17:52 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ F 650 GS | panoulinos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 03-04-2009 11:31 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ GSA '09 OLOKAINOYRGIA!!! | Didos81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 23-03-2009 00:39 |