![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η διήγησή σου είναι οτι καλύτερο έχω διαβάσει ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tελικά τα μΑχανάκια μας,
αποδεικνύουν τον "adventure" χαρακτήρα τους, εκεί που δεν το περιμένεις ! ![]() Άψογη η αναπαράσταση Νικόλα !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχουμε και οι οδηγοί τους, την μούρλα τους όμως, ε? Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακι, σε καταλαβαίνω απολυτα!
Τα ίδια είχα τραβήξει και εγω μια βροχερη μέρα του χειμώνα που μας πέρασε !Ξεκίνησα 16:00 το απόγευμα απο Ορχομενο για Αθήνα, και κατέληξα να είμαι πάλι πίσω στο χωριό στις 20:30 το βράδυ !Στην Αθήνα δεν έφτασα ποτε εκείνη την μέρα... Είχα κολλήσει μόλις 8,5 χλμ απο το σπίτι, κοντα στο χωριό Μαυρόγεια ("μαύρη γη"= Μαυρόγεια μετα το κατάλαβα αυτο )!Αποφάσισα και εγω, όπως και εσυ, να μην πάω απο άσφαλτο μέχρι την Αλιαρτο, μα παράλληλα με τον ποταμό... Λίγο η βροχή, λίγο το χώμα της περιοχής που ήταν πυλός, αυτο ήταν, κόλλησα για τα καλα .Η μπαταρία του κινητού μου ήταν στα κόκκινα, μα το "ωραίο" της υπόθεσης ήταν, ότι όλοι οι δικοί μου απο το χωριο, εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε ένα γ.άμο !Αφού ειδοποίησα γρήγορα και με την ψυχή στο στόμα, μήπως και μου σβήσει το κινητο, ύστερα απο ώρες ήρθε ένα τζιπακι για βοήθεια . Στο μεσοδιάστημα είχα ξεκινήσει τις προσπάθειες απεγκλωβισμου μου (ματαίως βέβαια ).Απο την κούραση, τις λάσπες, και την άρση βαρών που είχα κάνει εκείνη την μέρα ( μου έπεφτε η μηχανη μέσα στις λάσπες ) κατάφερα να γυρίσω το βράδυ όπως είπα, πάλι στο χωριο.τελικα, εφαγα, εκανα ένα ντουζακι, και έπεσα ξερος για ύπνο !!!Στην Αθήνα πήγα την άλλη μέρα, και απο... άσφαλτο !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άσε που από την άρση βαρών, κτήνος πρέπει να έγινες κι εσύ, έτσι? Καλά να είμαστε και πάντα όρθιοι φίλε! Τέτοια πεσίματα, ακόμα στο "όρθιοι" μετράνε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!Βέβαια δεν αργησα να "μεταφέρω" τα μπρατσα της ημέρας εκείνης στην... κοιλιακη μου χώρα ξανα !!!όσο για το δουλεμα που έχω φάει απο εκείνη την μέρα, δεν λέγεται. Ένα θα σου πω μόνο: Στο τζιπακι που ήρθε για βοήθεια, ήταν μέσα η θεία της γυναίκας μου , η οποία έφυγε απο τον γ.άμο για αυτόν το λόγο! Φαντάζεται φυσικά το ντύσιμο που έιχε έτσι; Ότι πρέπει για χώματα και λάσπες !!!Ακόμα με δουλεύει...
|
|
|
|||
|
|||
|
τελικα το γαλα και το ψωμι τα πηρες ??
![]() περιπετεια τα ψωνια σημερα ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρά διαφήμηση της BMW... Πας για γάλα και ψωμί με την GS, και καταλήγει σε περιπέτεια... Για ψάξτο λίγο μήπως και βγάλεις και κάνα ευρώ από τους Γερμανούς... Φαντάζομαι το στόρυ στην οθόνη και μου φαίνεται πιασάρικο... Για ψάξτο λίγο... Ωραίος παρ' όλα αυτά! Σιγά μη σε ξαναστείλει η γυναίκα σου για ψώνια...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αχ ρε Νικολα !
κάποιοι φυλοι μου πήγα για γαλα και τους περιμένου ακόμα να γυρίσου από australia παρησία μέχρι και srilaga !! ![]() αλλα εση ας περίμενες μέχρι αύριο που θα έρθω αεροδρόμιο !
|
![]() |
|
|