GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-09-2012, 00:55
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους θα μπει τάξη σε αυτή τη χώρα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
ΜΟυ κάνει εντύπωση ότι περιγραφεις πράγματα που δεν είδες σαν να ήσουν εκεί και με πάθος ιδιαίτερο. Πάθος που θυμίζει θρησκευτική πίστη και όχι ιστορική γνώση... Το Αγιοτέτοιο που μου λες και την σφαγή του δεν τα έχω ακούσει ούτε βρήκα σε κανένα βιβλίο ιστορίας τόσα χρόνια. Είσαι σίγουρος για τις πηγές σου; Και ότι τέλος πάντων σου έχουν διηγηθεί όλη την αλήθεια;

Προσωπικά δεν έχω μαζί σου αλλά πριν από χρόνια σε χωριό της πελοπονήσου μου λέει μια θειά δείχνοντας μου μια φωτό ένστολου στον τοίχο "ο αδερφός μου, τον έφαγαν οι κο#####στοσυμμορίτες", και στην κουβέντα αγότερα μας είπε ότι πάτησε νάρκη!
Απο μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτο

ΑΓΙΟΝΟΡΙ

Το καλοκαίρι του 1944 οι σφαγές εντάθηκαν στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας. Ιθύνων νους των εγκλημάτων ο κομισσάριος του ΚΚΕ Δημήτρης Ανδρεαδάκης. Γιά τη διάπραξη των σφαγών επιστρατεύτηκαν επαγγελματίες χασάπηδες-εκδοροσφαγείς, οι Δημήτρης Κούρος και Κώστας Χαύτας. Με τη συνέργεια μελών της ΟΠΛΑ Αργολίδας και Ελασιτών του καπετάν Γραβιά, οι προαναφερόμενοι κάνοντας χρήση των χασαπομάχαιρων τους, κατέσφαξαν οικογένειες, παιδάκια ακόμη και τρίχρονα νήπια όπως ο Δημητράκης Ράπτης από τη Μιδεα.

Παρμενο απο το παρακατω λινκ

ΚΚΕ 1942 - 1945, οι Τόποι της ΦΡΙΚΗΣ (φωτογραφίες) - Προβολή θέματος • Phorum.gr
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 00:58
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
Τεσπα....

Εγω εφορια πληρωνω για ολα και ετσι δεν φοβαμαι για ελεγχο αλλα θα τονισω τουτου...

Δεν συμφωνω με την ΧΑ, θα τους ψηφισω βεβαια σιγουρα, ο λογος ειναι αυτο που ανεφερα....

1) δεν ενεχομαι γελοιο υπουργο αμυνης τυπου πανου παναγιωτοπουλου... τελος... ο δημοσιογραφακος δεν μπορει να ειναι υπ αμυνης,

2) δεν ανεχομαι το χαλι με τους λαθρομεταναστες... τελος... οποιος τους θελει να παει να μεινει στο πακισταν..

3) δεν ανεχομαι τα ψεματα, ο Σαμαρας και Γιωργακης μας φλομωσαν.... να πληρωσουν για τα ψεματα τους.

4) Δεν ανεχομαι τυος αναρχικους... τελος .... να πανε μεσα... σε μια συγχρονη κοινωνια εινα αποβρασματα για κρεμαλα..

5) δεν ανεχομαι τους κλεφτες... ακομη δεν χωνεψα την ιστορια siemens... ρε που_ στη_δες τα αρπαξατε.. μας φλομωσατε σοτ ψεμα με τις εξεταστικες... τελικα παραδεχτηκαν οτι τα αρπαξαν και τελος τα χαρισαν...

6) Δεν ανεχομαι την κοροιδια του κρατους... τελος... θελω ολοι να δουλευουν οπως δουλευω και εγω, ειδικα ΔΥ .... οσοι δεν εργαζονται σωστα σπιτια τους.... να βαλουμε αυτους που θελουν να δουλεψουν

7) Δεν ανεχομαι γελοιουν υπουργους ΠΡΟ ΠΟ και γελοιους μπατσους.... να πανε στο διαολο... αν δεν ειναι σωστοι, εκπαιδευση και προστασια του πολιτη...

8) ΤΕΛΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑΝ, ετσι μεσα σε ολα τα αποβρασματα τυπου Ρεπουση και ΣΙΑ που προσβαλουν την ιστορια μου...

9) Δεν ανεχομαι την κοροιδια των κατασκευαστικων εταιριων με τους κω_λο_δρομους και τα διοδια... να τα δωσουν ολα στο κρατος

10) Δεν ανεχομαι το ξεπουλιμα του ΟΣΕ , ΔΕΗ κτλ επιδη με το ετσι θελουν τα λαμογια... αντι να πεταξουν εξω τα ρεμαλια τους συνδικαλιστες...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... τοτε ψηφιζω χρυσυ αυγη...

Διοτι ρε μπαγλαμαδες πολιτικοι, κανεις δεν σας ζητησε να μας κανεσε υπερδυναμη, την καθημερινοτητα θελαμε να βελτιωσουμε και στο τελος την διαλύσατε...
Ξεχασες και για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των ΒMW....
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 01:00
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Μπλα...μπλα....μπλα...
..... Και μετά ποστάρετε μεγαλοστομίες και τσαμπουκάδες πληκτρολογίου.
Απόσπασμα:
ΜΟυ κάνει εντύπωση ότι περιγραφεις πράγματα που δεν είδες σαν να ήσουν εκεί και με πάθος ιδιαίτερο. Πάθος που θυμίζει θρησκευτική πίστη και όχι ιστορική γνώση... Το Αγιοτέτοιο που μου λες και την σφαγή του δεν τα έχω ακούσει ούτε βρήκα σε κανένα βιβλίο ιστορίας τόσα χρόνια. Είσαι σίγουρος για τις πηγές σου; Και ότι τέλος πάντων σου έχουν διηγηθεί όλη την αλήθεια

Ενώ εσύ και οι των <<ιστορικών>> πηγών σου ήσασταν αυτόπτες και γράφετε μόνο την αλήθεια …
...μπουουουου χαχαχα…

Προσωπικά δεν έχω μαζί σου αλλά πριν από χρόνια σε χωριό της πελοπονήσου μου λέει μια θειά δείχνοντας μου μια φωτό ένστολου στον τοίχο "ο αδερφός μου, τον έφαγαν οι κο#####στοσυμμορίτες", και στην κουβέντα αγότερα μας είπε ότι πάτησε νάρκη!
Κλασικό παράδειγμα του ¨¨ότι θυμάμαι χαίρομα騨… Εντάξει, πειστήκαμε !!!
Φιλαράκι …ζώντας στα βιβλία ιστορίας σου θα βρεθείς σύντομα προ εκπλήξεως .

Σε ένα φόρουμ μοτοσυκλετών(αλήθεια τι μοτό έχεις?) συζητάμε, έστω και εντόνως αρκετές φορές, μέσω υπολογιστών… αυτό το πυροτέχνημα περί <<τσαμπουκάδες πληκτρολογίου>> τι είναι????
Πρόκληση να βρεθούμε από κοντά ??? <<Ψήνεις>> την τύχη σου ??? Έχεις κόψει ??? …. Δεν έχεις απλικεϊσον???

Υ.Γ.
Το …<<Αγιοτέτοιο>> !!! εεε καλά είσαι τέρας μορφώσεως !!! δεν το συζητάμε!
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 01:03
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων

ΑΓΙΟΝΟΡΙ

Το καλοκαίρι του 1944 οι σφαγές εντάθηκαν στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας. Ιθύνων νους των εγκλημάτων ο κομισσάριος του ΚΚΕ Δημήτρης Ανδρεαδάκης. Γιά τη διάπραξη των σφαγών επιστρατεύτηκαν επαγγελματίες χασάπηδες-εκδοροσφαγείς, οι Δημήτρης Κούρος και Κώστας Χαύτας. Με τη συνέργεια μελών της ΟΠΛΑ Αργολίδας και Ελασιτών του καπετάν Γραβιά, οι προαναφερόμενοι κάνοντας χρήση των χασαπομάχαιρων τους, κατέσφαξαν οικογένειες, παιδάκια ακόμη και τρίχρονα νήπια όπως ο Δημητράκης Ράπτης από τη Μιδεα.

ΚΚΕ 1942 - 1945, οι Τόποι της ΦΡΙΚΗΣ (φωτογραφίες) - Προβολή θέματος &bull; Phorum.gr

Παιδιά δεν υπάρχει χειρότερος πόλεμος από τον εμφύλιο, πολύ βαρύ θέμα, μην το σκαλίζεται...
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 01:13
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Είπαμε και το ξαναγράφουμε.

Την μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα μου δεν την έκανε κανείς εχθρός. Πολλοί μάλιστα απέδωσαν και τιμές στους Έλληνες.

Τα κομμούνια δεν σεβάστηκαν ούτε Ιερά ούτε τα όσια της Πατρίδος μου. Διέπραξαν τα μεγαλύτερα και πιο απάνθρωπα εγκλήματα. Να μην ξεχνάτε και τον βασανισμό και τη σταύρωση Ιερέα στη Λαμία αν θυμάμαι καλώς.
Εδώ μέχρι και τους Αγωνιστές του 21 τους απεκάλεσαν αδερφές και κερατάδες σουβλατζήδες.
Που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε................
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 01:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
Τεσπα....

Εγω εφορια πληρωνω για ολα και ετσι δεν φοβαμαι για ελεγχο αλλα θα τονισω τουτου...

Δεν συμφωνω με την ΧΑ, θα τους ψηφισω βεβαια σιγουρα, ο λογος ειναι αυτο που ανεφερα....

1) δεν ενεχομαι γελοιο υπουργο αμυνης τυπου πανου παναγιωτοπουλου... τελος... ο δημοσιογραφακος δεν μπορει να ειναι υπ αμυνης,

2) δεν ανεχομαι το χαλι με τους λαθρομεταναστες... τελος... οποιος τους θελει να παει να μεινει στο πακισταν..

3) δεν ανεχομαι τα ψεματα, ο Σαμαρας και Γιωργακης μας φλομωσαν.... να πληρωσουν για τα ψεματα τους.

4) Δεν ανεχομαι τυος αναρχικους... τελος .... να πανε μεσα... σε μια συγχρονη κοινωνια εινα αποβρασματα για κρεμαλα..

5) δεν ανεχομαι τους κλεφτες... ακομη δεν χωνεψα την ιστορια siemens... ρε που_ στη_δες τα αρπαξατε.. μας φλομωσατε σοτ ψεμα με τις εξεταστικες... τελικα παραδεχτηκαν οτι τα αρπαξαν και τελος τα χαρισαν...

6) Δεν ανεχομαι την κοροιδια του κρατους... τελος... θελω ολοι να δουλευουν οπως δουλευω και εγω, ειδικα ΔΥ .... οσοι δεν εργαζονται σωστα σπιτια τους.... να βαλουμε αυτους που θελουν να δουλεψουν

7) Δεν ανεχομαι γελοιουν υπουργους ΠΡΟ ΠΟ και γελοιους μπατσους.... !!!! ευγε !!! να πανε στο διαολο... αν δεν ειναι σωστοι, εκπαιδευση και προστασια του πολιτη...

8) ΤΕΛΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑΝ, ετσι μεσα σε ολα τα αποβρασματα τυπου Ρεπουση(Αναφέρεσαι στην <<προοδευτική>> κύρια του κυβερνητικού συνασπισμού έτσι ??? …!!!) και ΣΙΑ (πως???what you mean CIA???) που προσβαλουν την ιστορια μου...

9) Δεν ανεχομαι την κοροιδια των κατασκευαστικων εταιριων με τους κω_λο_δρομους και τα διοδια... να τα δωσουν ολα στο κρατος

10) Δεν ανεχομαι το ξεπουλιμα του ΟΣΕ , ΔΕΗ κτλ επιδη με το ετσι θελουν τα λαμογια... αντι να πεταξουν εξω τα ρεμαλια τους συνδικαλιστες...
Μα όλοι αυτοί είναι τα νέα λαμπρά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα μα βγάλει από την κρίση … μόλις γίνει κυβέρνηση !!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... τοτε ψηφιζω χρυσυ αυγη...

Διοτι ρε μπαγλαμαδες πολιτικοι, κανεις δεν σας ζητησε να μας κανεσε υπερδυναμη, την καθημερινοτητα θελαμε να βελτιωσουμε και στο τελος την διαλύσατε...
Σωστός ... σε όλα !!!
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 01:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Είπαμε και το ξαναγράφουμε.

Την μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα μου δεν την έκανε κανείς εχθρός. Πολλοί μάλιστα απέδωσαν και τιμές στους Έλληνες.

Τα κομμούνια δεν σεβάστηκαν ούτε Ιερά ούτε τα όσια της Πατρίδος μου. Διέπραξαν τα μεγαλύτερα και πιο απάνθρωπα εγκλήματα. Να μην ξεχνάτε και τον βασανισμό και τη σταύρωση Ιερέα στη Λαμία αν θυμάμαι καλώς.
Εδώ μέχρι και τους Αγωνιστές του 21 τους απεκάλεσαν αδερφές και κερατάδες σουβλατζήδες.
Που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε................
Όταν δεν γράφεις για την <<ακατανόμαστη>> γίνεσαι άλλος άνθρωπος !!!

Last edited by TEOSS; 10-09-2012 at 01:25.
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 02:22
Senior Member

Απόσπασμα:
Προς όποιον του είπε ο μπάρμπας του ότι κάποτε σκοτώνανε οι komounistosymoritas.

Ρε μπας και οι μπαρμπάδες σου ήταν κρυφοχίτες;

....
Απόσπασμα:
... Το Αγιοτέτοιο που μου λες και την σφαγή του δεν τα έχω ακούσει ούτε βρήκα σε κανένα βιβλίο ιστορίας τόσα χρόνια. .................!
Απόσπασμα:

ΑΓΙΟΝΟΡΙ

ΚΚΕ 1942 - 1945, οι Τόποι της ΦΡΙΚΗΣ (φωτογραφίες) - Προβολή θέματος &bull; Phorum.gr
Βλέπεις VAG ότι κάτι δεν πάει καλά με τα <<βιβλία ιστορίας>> που διάβασες …

Δεν θα σου προτείνω λοιπόν βιβλία που περιγράφουν αυτά που πολύ περιληπτικά αναφέρει η παραπομπή του Ζ, αλλά θα σου πω ότι έχω επισκευτεί όλους τους τόπους μαρτυρίου και μνήμης … με τελευταίο <<τάμα>> το μνημείο στο Γκέτσο που πήγα φέτος (ναι με το GSακι στα 2160m, μια υπέροχη διαδρομή Αετομηλίτσα-Γκέτσος-Γοργοπόταμος…).
Κάντο κι εσύ, μετά συζητάμε …

ΓΡΑΜΜΟΣ-2520 - Ε.Ο.Σ. Λάρισας

Υ.Γ.

Αυτό που αναφέρει όρθρο για την κατάσταση του <<δρόμου>> είναι 100% αλήθεια …τσεκαρισμένο !!!
Το Topo nav το έχει ως <<μόνο για 4Χ4>> !!!

Last edited by TEOSS; 10-09-2012 at 02:25.
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 02:25
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Ξεχασες και για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των ΒMW....
Διοτι κανενας φουστης δεν απαγορευσε την παλιομηχανη σας....

ΥΓ σε ευχαριστω φιλε μακεδονα για την υπενθυμηση
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 09:39
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Εχθές (Κυριακή) έκανα μια βολτίτσα μέχρι το Σούνιο. Στην είσοδο της Παλαιάς Φώκαιας (Ανάβυσος) ήταν παρατεταγμένοι και από τις δύο μεριές του δρόμου οπαδοί της ΧΑ κρατώντας ελληνικές σημαίες, λές και ήλεγχαν την είσοδο στην πόλη τους. Κοίταζαν δε επίμονα τα διερχόμενα αυτοκίνητα/μοτοσυκλέτες λές και επιζητούσαν κάτι. Το ίδιο συνέβει και κατά την επιστροφή, οι τύποι εξακολουθούσαν να είναι εκεί με το ίδιο προκλητικό στυλάκι.
Ηδη έχουν αρχίσει τα όργανα στην περιφέρεια της Αθήνας.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης