![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πουθενά αλλού όμως δεν πληρώνω!!! Η λέξη "λαμόγια", αν εξαιρέσεις την "φωτογράφιση" ενός συγκεκριμένου συντοπίτη, αφορούσε και εμένα; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το αθηνα-Θεσσαλονικη-αλεξανδρουπολη με εξαιρεση τα δυο γνωστα κομματια ειναι ευρωπαικων προδιαγραφων ¨η οχι? Το Αθηνα-Τριπολη-Καλαματα ειναι ευρωπαικων προδιαγραφων ¨η οχι? Ποια η διαφορα της Εγναντιας π.χ απο την Αττικη οδο? Αν εχεις ταξιδεψει στην ευρωπη θα ξερεις οτι οι παραπανω δρομοι ειναι πολυυυυυυυυ καλλυτεροι απο την Ιταλικη Οτοστραντα και ισαξιοι με την Autoroute, autobahn σε Γαλλια και Γερμανια αντιστοιχα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() με μόνη διαφορά οτι στην εγνατια δεν υπαρχουν σταθμοι ανεφοδιασμου. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο !!! δικαιολογία στον εαυτό τους δίνουν και τίποτα άλλο.
Εξάλλου όλοι αυτοί οι <<μάγκες>> όταν βγαίνουν εξωτερικό πληρώνουν τα <<πάσα>> και δεν το παίζουν αντιρρησίες λέγοντας ότι οι δρόμοι αυτοί δεν πληρούν προδιαγραφές αυτοκινητόδρομου … Φίλε KinkC η πλειοψηφία των οδηγών (90+%) δεν είναι λαλακες, μην αισθάνεσαι έτσι. Πάντα κάποιοι θα παραβιάζουν τους νόμους. Το ζήτημα για εμένα είναι η γνώση, έτσι ώστε ο καθένας να παίρνει τις αποφάσεις του με σοβαρότητα… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν αναφέρεις πουθενά τους παραδρομους ![]() Εγω που δεν γουστάρω τους εθνικούς δρόμους λόγο διοδίων, θα πηγαινα ευχαρίστως απο τους παραδρομους, έτσι ώστε και "νόμιμος" να ήμουν και ανετος! ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; Και όπου υπάρχουν, είναι ίδιων προδιαγραφών με τους εθνικούς; (οι οποίοι δεν έχουν προδιαγραφές όπως ξέρουμε, παρα μόνο η Αττική οδός.!) Όταν οι παραδρομοι έχουν πλάτος μικρότερο απο τους δρόμους του Μοσχάτου (10 μέτρα οι περισσότεροι στο Μοσχατο), όταν έχουν λακουβες μεγέθους φορτηγού, όταν έχουν σαμαρακια σαν το αυτοκίνητο μου, όταν έχουν σπασμένη άσφαλτο (εσκεμενα ή μη ![]() Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, έχω αποφασίσει να χρησιμοποιω κανονικά τους εθνικούς δρόμους (όχι πάντα βέβαια, η αλήθεια είναι ότι απολαμβανω τις διαδρομές μου καλύτερα απο τους επαρχιακούς δρόμους), και να μην πληρώνω διόδια. Το ότι δεν πληρώνω τα διόδια, αυτομάτως συνεπάγεται ότι αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου (πράγμα που δεν κάνει ποτε το κράτος ![]() Αν μου έρθει ποτε μπουγιουρντι, θα το πληρώσω, αυτο δεν σημαίνει όμως ότι θα σταματήσω να μην πληρώνω στα διόδια! Είναι απόφαση μου, παίρνω τα ρίσκα μου και συνεχίζω! Υ.γ Ας πληρώσει το κράτος τα δεδουλευμένα σε πολλούς απο εμάς, απο το 2010 και δώθε, με τους τόκους τους, με τις υπερημεριες με, με, με..... (ότι απαιτεί και το κράτος απο εσένα δηλαδή, αν τυχων του χρωστας), ας αναλάβει τις ευθύνες του σιγά σιγά, ας στατησει να μας κλέβει "δημοκρατικά" πάντα, και εδώ ειμαστε, το ξανασυζηταμε! |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά, αυτα είναι παραμύθια των άλλων, απλά εσυ μας τα θυμιζεις συνέχεια!!!
Η διάφορα μου με το κράτος, είναι στο ότι εγω αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεων μου, ενώ το κράτος αποποιηται τις περισσότερες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πως γίνεται απο τον Απρίλιο του 2012.....να βαρεθεις;;;;;;
![]() Σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα.....περίεργα πράγματα συμβαινουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: