GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-09-2012, 23:44
xpan Ο/Η xpan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: kesariani
Μoto: gs1200
Προεπιλογή Απάντηση: Στρατιωτικοί: "Γιατί κατεβαίνουμε στο δρόμο-Θέλουν να πουλήσ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων

Πόσους είδες να είναι 43ετών συνταξιούχοι.
Άσε φίλε μου. Έχω ξαδέρφια
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 23:48
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Στρατιωτικοί: "Γιατί κατεβαίνουμε στο δρόμο-Θέλουν να πουλήσ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτα που γραφω ειναι αναποσπαστο κομματι της κοινωνιας και της νεωτερης Ιστοριας μας και λεγεται Ελληνικο Συνταγμα, ο ορκος που δινετε οι στρατιωτικοι λεει ''ορκιζομαι να φυλλαττω πιστη στους νομους και το Συνταγμα....''......
Αν οι στρατιωτικοι, με τις παρουσες ενεργειες τους εχουν γινει οχλος στο χαριλαου ειναι αλλο θεμα....να το κοιταξουν μπας και το λυσουν.

Δεν εχω μενος για τους στρατιωτικους, εχω μενος για ολους αυτους που επωφεληθηκαν απο την νομοθεσια αυτης της χωρας και τωρα στα δυσκολα πνεουν τα μενεα εναντιον της!!!!!
Αν μεχρι τωρα οι παραπανω δεν εβλαψαν αυτην την χωρα (πλην της 7ετιας) το κανουν τωρα, στην χειροτερη φαση της ιστοριας της.
Και ναι εχεις δικιο οτι οι στρατιωτικοι ειναι ο καθρεπτης αυτης της χωρας, μονον που με αυτες τις ενεργειες τους τον θαμπωνουν.......

Ξεχνας αν και το εχω πει δεκαδες φορες, εχω τρια πρωτα ξαδερφια, δυο του ναυτικου κι εναν της αεροποριας που συνταξιοδοτηθηκαν στα 43 χρονια με υγεια και ηθικον ακμαιοτατα.

Αυτα τα λιγα κι απο μενα......

Αυτό δεν μου λέει κάτι. Μπορώ να σου πώ πόσοι λαμβάνουν επίδομα τυφλού αλλά οδηγούν TAXI.
Για ποιούς λόγους τα άτομα αυτά βγήκαν σε πρόωρη συνταξιοδότηση.
Όσα ξέρει ο Νοικοκύρης δεν γνωρίζει όλη η γειτονιά. Για το υγεία που αναφέρεις.
Μπορείς να έρθεις στην πορεία μας. Θα έχουμε και αναψυκτικά και όχι χειροβομβίδες που έγραψαν κάποιοι ανεγκέφαλοι. 1630 στην Παλαιά Βουλή.............
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 00:01
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αυτό δεν μου λέει κάτι. Μπορώ να σου πώ πόσοι λαμβάνουν επίδομα τυφλού αλλά οδηγούν TAXI.
Για ποιούς λόγους τα άτομα αυτά βγήκαν σε πρόωρη συνταξιοδότηση.
Όσα ξέρει ο Νοικοκύρης δεν γνωρίζει όλη η γειτονιά. Για το υγεία που αναφέρεις.
Μπορείς να έρθεις στην πορεία μας. Θα έχουμε και αναψυκτικά και όχι χειροβομβίδες που έγραψαν κάποιοι ανεγκέφαλοι. 1630 στην Παλαιά Βουλή.............
Τι δουλεια εχει ο στρατιωτικος με τον αλητη τον κοινο θνητο πολιτη που νεμεται το κρατος? Εχει καμια σχεση? ¨η μαλλον θα επρεπε να εχει καποια σχεση? ΟΧΙ!!!! αλαλ δυστυχως καθως φαινεται μια απο τα ιδια πανε να γινουν οι μεν με τους δε.
Απο υγεια? αλλο τιποτα, οχι δεν ηταν αυτος ο λογος!! Οπως δεν ειανι αυτος ο λογος στο 99% των περιπτωσεων.......μην πας να βρεις δικαιολογιες...ειναι δυσκολο μαζι μου. Οι λογοι που βγηκαν σε προωρη συνταξιοδοτηση ειναι το ποσο της συνταξης το οποιο ειχε ενα 50αρι-150αρι διαφορα (το πολυ κι οχι σε ολους) απο την πληρη συνταξιοδοτηση. Τα προνομια που λεγαμε, που τους δινει το κρατος και οι οποιοι σημερα του πανε κοντρα.........και μην μου κανεις οτι δεν τα ξερεις, τα ξερεις καλλυτερα απο μενα.

Οσο για την πορεια σας, οχι δεν θα ερθω.......ο καθρεπτης που εχω εγω για τους στρατιωτικους ειναι καθαρος κι αστραφτερος, αυτος ομως που θα παει στην πορεια ειναι θαμπωμενος......

ακου πορεια οι ενστολοι.......ουτε στην Αργεντινη ρε που εγινε ολοκληρωτικη σταση πληρωμων δεν κανανε πορεια οι ενστολοι, ΝΤΡΟΠΗ ρε Ναπο....ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Οταν αυριο τους καλεσει η πατριδα μην ξεχασουν να ζητησουν αυξηση μισθου........

Last edited by GeorgeP; 11-09-2012 at 00:03.
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 00:14
Senior Member

Έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Μη συγχέεις τις καταστάσεις. Δεν είναι η περικοπή των μισθών και συντάξεων το πρόβλημα. Είναι και η πλήρης και άνευ όρων παράδοση της χώρας στους πιστωτές της.
Το σύνταγμα προβλέπει την αντίδραση όλων των φορέων όταν κινδυνεύει η Πατρίδα.
Το εξήγησε πλήρως ο Εισαγγελέας το Ναυτοδικείου για την πορεία . Είναι καθόλα νόμιμη και στα πλαίσια του Συνταγματικού δικαιώματος των ΕΔ.
Μην ακούτε μόνο τους παραπληροφορημένους δημοσιογράφους που παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως τους επιβάλει ο εκάστοτε εργοδότης. Και χωρίς να τους καλέσει η Πατρίδα είναι στις επάλξεις. Για το λόγω αυτό να μην ανησυχείς.
Η αντίδραση είναι μέσα στα νόμιμα πλαίσια της κοινωνίας μας..........
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 00:18
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xpan Εμφάνιση μηνυμάτων
Άσε φίλε μου. Έχω ξαδέρφια

Και εγώ έχω ξαδέρφια.
Επίσης έχω και φίλο που είναι χωρίς πόδια διότι του τα έκοψε ο κάβος.
Επίσης γνωρίζω και αρκετές γυναίκες και παιδιά που ο άντρας τους δεν επέστρεψε απο αποστολή. Τι είναι αυτά που γράφεται βραδυάτικα...............
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 00:32
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

από περιέργεια η μισθοί σύνταξης ποσο % πήγαν κάτω και ποσα η μισθοί τον βολευτών και υπουργον
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 00:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Μη συγχέεις τις καταστάσεις. Δεν είναι η περικοπή των μισθών και συντάξεων το πρόβλημα. Είναι και η πλήρης και άνευ όρων παράδοση της χώρας στους πιστωτές της.
Το σύνταγμα προβλέπει την αντίδραση όλων των φορέων όταν κινδυνεύει η Πατρίδα.
.................................................................
Nαπολεωντα, μην με δουλευεις σε παρακαλω!
Που ηταν ο εισαγγελεας του Ναυτοδικειου οταν η χωρα παραχωρουσε μερος της εθνικης της κυριαρχιας το 1981 για την εισοδο της στην ΕΟΚ? διαβασε το αρθρο 28 του Συνταγματος το οποιο μπηκε το 1979.....
Που ηταν οταν εκχωρουταν μερος της Εθνικης κυριαρχιας της χωρας κατα την συμετοχη μας στο ΝΑΤΟ?
Καθε χωρα που συμετεχει σε Συμφωνα ειτε οικονομικα ειτε πολιτικα ειτς στρατιωτικα εκχωρει μερος της Εθνικης της κυριαρχιας, δεν γινεται διαφορετικα.

Η Πατριδα κινδυνευει απο αυτους οι οποιοι δεν εννουν να κατανοησουν την θεση που βρισκεται και που ολοι εμεις, και αυτοι οι ιδιοι, την εφεραν εδω που ειναι σημερα και συνεχιζουν να βαζουν οδοφραγματα περνωντας ετσι στο λαιμο τους ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Αν πρεπει να ξεσηκωθουν καποιοι εναντιον καποιων ειναι εκεινοι που δεν υπηρξαν ποτε προνομιουχοι του Ελληνικου συστηματος και πληρωνουν σημερα τα σπασμενα ΟΛΩΝ των αλλων......ξερεις ποιοι ειναι αυτοι? ΟΛΟΣ ο ιδιωτικος τομεας που αφηνει στον δρομο 30,000 εργαζομενους τον μηνα επι 2,5 χρονια εξαιτιας μερικων προνομιουχων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ Δ.ΤΟΜΕΑ και των στρατιωτικων!!!!
Με 200,000 Δ.Υ.στον δρομο το 2010 σημερα θα ειμαστα πολυ καλλυτερα, αλλα για να σωθουν αυτοι η χωρα κανει εσωτερικη υποτιμηση καταστρεφοντας οτι πιο παραγωγικο ειχε.............

Πες λοιπον του αλητη Εισαγγελεα του Ναυτοδικειου να παει να μαμηθει με κανα αντρακι μπας και κουνηθει η γκλαβα του......και αυτα που λεει να ερθει να μου τα πει εμενα κι αλλων 1,200, 000 ανεργων που ειμαστε ανεργοι ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ και καποιων αλλων σαν κι αυτον....και τοτε θα δεις ποσα απιδια χωραει το νομικιστικο ηλιθιο κεφαλι του.
Και που΄σαι, πες του αχρειου νομικιστή οτι, οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο......το εξηγησε και λεπτομερως ο αθλιος.

Αι σιχτιρ με ολους τους βολεμενους Δικαστες, Στρατιωτικους, Δ.Υ, ΔΕΚΟ και οτι αλλο λυμαινεται αυτον τον τοπο 40 χρονια τωρα.
1.200,000 ανεργοι του Ι.Τ. μεσα σε 2,5 χρονια και οι μονοι που φωναζουν ειναι αυτοι που εξακολουθουν να εχουν τις δουλειες τους ΚΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΝ να μην χασουν τιποτε απο τα ΔΑΝΕΙΚΑ κεκτημενα τους που μια ζωη τα πληρωναμε ΚΑΙ ολοι εμεις ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ....ρε αϊ σιχτιρ......

Και που΄σαι Ναπο, ο καβος δεν κοβει μονον τα ποδια Ναυτων του Π.Ν. αλλα και του Ε.Ν, ξερεις τι συνταξη παιρνουν αυτοι και ποτε?

Υ.Γ. το παραληρημα δεν ειανι προσωπικο Ναπο...

Last edited by GeorgeP; 11-09-2012 at 00:50.
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:30
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτα που γραφω ειναι αναποσπαστο κομματι της κοινωνιας και της νεωτερης Ιστοριας μας και λεγεται Ελληνικο Συνταγμα, ο ορκος που δινετε οι στρατιωτικοι λεει ''ορκιζομαι να φυλλαττω πιστη στους νομους και το Συνταγμα....''......
Αν οι στρατιωτικοι, με τις παρουσες ενεργειες τους εχουν γινει οχλος στο χαριλαου ειναι αλλο θεμα....να το κοιταξουν μπας και το λυσουν.

Δεν εχω μενος για τους στρατιωτικους, εχω μενος για ολους αυτους που επωφεληθηκαν απο την νομοθεσια αυτης της χωρας και τωρα στα δυσκολα πνεουν τα μενεα εναντιον της!!!!!
Αν μεχρι τωρα οι παραπανω δεν εβλαψαν αυτην την χωρα (πλην της 7ετιας) το κανουν τωρα, στην χειροτερη φαση της ιστοριας της.
Και ναι εχεις δικιο οτι οι στρατιωτικοι ειναι ο καθρεπτης αυτης της χωρας, μονον που με αυτες τις ενεργειες τους τον θαμπωνουν.......

Ξεχνας αν και το εχω πει δεκαδες φορες, εχω τρια πρωτα ξαδερφια, δυο του ναυτικου κι εναν της αεροποριας που συνταξιοδοτηθηκαν στα 43 χρονια με υγεια και ηθικον ακμαιοτατα.

Ακου ''οχι στην κλαδικη επαγγελματικη διασπαση''.......απο στρατιωτικους που ορκιστηκαν πιστη στους νομους και το Συνταγμα.....ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
Ο στρατιωτικος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ....ο στρατιωτικος πιστευει κι εφαρμοζει θελοντας και μη τους νομους, το ορκιστηκε!!!!!!!!! Ο στρατιωτικος φυλαττει την πατριδα κι αμισθι αν του ζητηθει, αυτος ο στρατιωτικος, ναι, ειναι ο καθρεπτης της κοινωνιας μας.
Ο αλλος ο στρατιωτικος, που συνδεει τα καθηκοντα του με τον μισθο του λυπαμαι αλλα.........ασε καλλυτερα μην το ξεστομισω.

Αυτα τα λιγα κι απο μενα......
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 09:40
Senior Member

Γιώργο Τελικά συμφωνούμε μόνο στην τεχνολογική αξιοπιστία και αντοχή.

Πρόσεχε όμως γιατί εύκολα μπορώ να κατρακυλήσω στον βούρκο της προβληματικής τεχνολογίας...............
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 12:31
stavrouliasp Ο/Η stavrouliasp βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Καβάλα

Και κάτι για αυτό που λέτε για το 43 χρονών.

Ναι. Έβγαιναν μέχρι και πριν από 3 χρόνια στα 43 στη σύνταξη, δηλαδή με 25 χρόνια υπηρεσίας, αλλά:

Ήταν μειωμένη οπότε πολλούς μπορεί καν να μη τους συνέφερε.

Εκτός από αυτό, σε 25 χρόνια υπηρεσίας οι περισσότεροι είχαν γυρίσει την Ελλάδα 3 φορές από τις μεταθέσεις. όλοι οι στρατιωτικοί θα προτιμούσαν να μην έχουν μεταθέσεις και ας έμεναν 40 χρόνια στην υπηρεσία.

Τέλος αν υπολογίσει κανείς ότι ένας μέσος στρατιωτικός κάνει 5 υπηρεσίες τον μήνα (περισσότερες στην αρχή της καριέρας του και λιγότερες μετά), κάνει δηλαδή επιπλέον 10 8ωρα τον μήνα, δηλαδή στον μήνα υπηρεσίας (22 εργάσιμα 8ωρα) κάνει επιπλέον 1/2 μήνα. Άρα τα 25 χρόνια υπηρεσίας μεταφράζονται σε 37+ χρόνια υπηρεσίας. Αν μάλιστα βάλεις και τις ασκήσεις, τα σκηνάκια, τους Παρμενίωνες και όλα αυτά τα καλούδια (που στο σύνολό τους γίνονται φυσικά χωρίς αποζημίωση) τότε το πράγμα ξεφεύγει.

Αυτά για τα 25 χρόνια υπηρεσίας (δηλ 43 χρονών).
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης