![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τσιεσάκης Όπως λέμε Akis. Και σήμερα τρώει Αγριόχοιρο μαγειρεμένο με ρύζι............
Last edited by napgeo; 05-09-2012 at 15:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Εαν τον συνηθίσεις έτσι τότε έχεις χάσει από χέρι, εκτός και τα οικονομικά σου είναι ανθηρά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μα Πάνο μου επειδή τα οικονομικά μου δέν είναι ανθηρά του μαγείρεψα αυτό το φαγητό. Και εγώ 2 ημέρες αυτό τρώω. Κάποιος πρέπει να σε φέρει βόλτα στην Ήπειρο φίλε................. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάντως να σου ζήσει το θηριάκι, πιστεύω να φθάσει καμμιά 75αρια κιλά; |
|
|
|||
|
|||
|
Ναπολέων Θεού θέλοντος και τρόικας επιτρεπούσης
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υπάρχουν μπόλικα στην περιοχή. Ευτυχώς ο Θεός της Ηπείρου βοηθά τους φτωχούς Ανθρώπους.............
|
|
|
|||
|
|||
![]() ...κούκλος!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος ο τύπος, να τον προσέχετε και να είστε πάντα μαζί του. Η κοινωνικοποίηση είναι το πάν σ αυτή την ηλικία και γι αυτήν την ράτσα. Το επαναλαμβάνω για να μην δυστυχείσετε στο μέλλον.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kουκλος Ναπο!
η ουρα του τι εχει και ειναι φαγωμενη? προσεχε μονο τι τον ταιζεις γιατι ειναι πολυ μικρος... και να σου πω την αληθεια δεν μ αρεσει οπως καθεται κουλουριασμενος...φαινεται σαν να ποναει στην κοιλια του...απο την πειρα μου με αλλο κουταβι...ευχομαι να μην καθεται συνεχεια ετσι..με το πισω ποδι του να καλυπτει την κοιλια του... το ειδε γιατρος? ειναι ζωηρος? ειναι κουκλος να σου ζησει και να τον προσεχεις... παντως ειναι κριμα να ερθει στην τσιμεντουπολη... ![]() |
|
|
|||
|
|||
Άστα φίλε μου. Υγιέστατος ήταν. Ναι είχε πάει σε γιατρό και είχε κάνει το πρώτο του εμβόλιο. Η ουρά του ήταν λίγο γρατσουνισμένη από το ατύχημα. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί από μια εγκληματική μου παράλειψη. Γίνεται στο σπίτι της κακομοίρας. Όλη η οικογένεια έχει αναστατωθεί και καταστεναχωρηθεί. Τον θάψαμε στον Υμηττό. Έπεσε στον φωταγωγό. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είχα σκύλο. Δυστυχώς δεν φάνηκα άξιος στο να του παρέχω υποτυπώδη ασφάλεια……………………..
|
![]() |
|
|