![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε μου σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ και σε ΕΚΒΙΑΖΕΙ έμεσα ο κ@ρι@λης. Είχα όλο το καλοκαίρι την πεθερά μου στον Ευαγγελισμό.Πήγαινες λοιπόν στο γραφείο της προισταμένης και καθόντουσαν μέσα οι γιατροί και παίζανε με τα αιφόνια τους.Τους έλεγες οτι η γυναικούλα υπέφερε και σου έλεγαν πήγαινε στο θάλαμο και θα έρθουμε. Με την σειρά σας κύριε. Και αυτά τα γιατρουδάκια (όταν λέω γιατρουδάκια δεν ενοώ ούτε το ύψος τους ούτε την ηλικία τους)Ενοώ αυτά τα άτομα που έχουνε δώσει όρκο. Και μόλις τα λιγούρια τους έβαζες το δεκαρικάκι στην τσέπη, έτρεχαν αμέσως να κοιτάξουν τον ασθενή σου. (10 δεκαρικάκια είναι ένα κατοστάρικο την ημέρα.Όχι και λίγο για χαρτζιλικάκι) Άρα τα δίνει μόνος του ο κόσμος η τα απαιτούν;;;;;;;;;;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ.....υπάρχει αυτο που λες, αλλα δεν είναι όλοι οι γιατροί ετσι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και το βιντεο ειδες που η ατιμωρησια του θυτη εδωσε θαρρος και σε αλλα μαντροσκυλα? Ειδες που οι επεφυμιες σας -καλα του κανανε - για το ξυλό στον Χατζηδακη εδωσε θαρρος στους χωριατες κι ανεβηκαν στο κρεββατι αλλουνου σημερα αλλα αυριο ποιος ξερει? Θυμασαι φανταζομαι ποσο αντιθετος ημουν - και ειμαι - σε τετοιες πρακτικες........ Αλοιμονο αν επειδη αισθανθηκα οτι με εκλεψες ερχομουν και σε εδερνα........... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα για ποιο ορκο μιλας? α, εκεινον......ναι..... ![]() Οι ορκοι φιλε μου, στην Ελλαδα του 1981-2012, ειναι για να πατιουνται απο γιατρους, δικαστες, πολιτικους, στρατιωτικους κ.λ.π. Οχι απο ολους βεβαια αλλα οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα........ το κακο ειναι οτι δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας...........και γιατι να μαθουμε αφου ψηφιζουμε συμφωνα και μονον με το προσωπικο μας συμφερον? |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο υπάρχουν αριστερές πολιτικές και αριστερά μυαλά τα φακελάκια θα είναι μέσα στο μενού.αν σας αρέσει ο πολιτισμός πρέπει να σας αρέσει και ό νόμος άλλος βρείτε και άλλες marfin
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Senior Member Ημερομηνία εγγραφής: May 2009 Περιοχή: πειραιας Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973 Μηνύματα: 15,038 ![]() και εγω ειμαι κατα της βιας,αν και ειχα μια μικρη αναστολη πιτσιρικος..... ![]() εχω μια μικρη ενσταση για το επεισοδειο με τον Χατζηδακη.........ποτε δεν θα χτυπουσα εναν ΦΛΩΡΟ σαν αυτον..αν και ειχε σιγουρα σωματοφυλακες μαζι του.. ![]() το θεαμα με τις φωτο του πρωην υπουργου(κλεφτη) ειναι αποκρουστικο,αλλα θα προτιμουσα καποιον πιο αλανιαρη πολιτικο στην θεση του.... ![]() οσο για το φιλαρακι μου τον γιωργο(georgep).....εχει αναλυσει τις ιδεες του και αποψεις του για την πολιτικη κατασταση και ειναι προβλεψιμος .... ![]() ![]() __________________ και τοτε εγραφα, οτι ειμαι κατα της βιας............
![]() ![]() ![]() το αντιμετωπισα με χιουμορ και δεν συμφωνησα πουθενα με την επιθεση μπορεις να πας 2 χρονια πριν και να το ξαναδιαβασεις..... ![]() μαλλον μεγαλωσες πολυ, μεσα σε 2 χρονια και εχεις παθει ΚΑΙ αμνησια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω ποιος δίεδωσε την είδηση (πιθανώςη ΧΑ) αλλά ο διοικητής του νοσοκομείου που είναι φιλος μου, μου είπε ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο στο νοσοκομείο. Το έχει διαψεύσει με δηλώσεις του στα τηλεοπτικά δίκτυα.
Ο συγκεκριμένος έιναι 3 χρόνια εκεί όταν το ρώτησα αν στη θητεία του έχει καταγγελθεί στη διόικηση ή στην αστυνομία φακελάκι μου είπε όχι!! Φυσικά δεν μπορεί να πιστέψει κανείς ότι οι γιατροί στο Ριο δεν έχουν πάρει φακελάκι εδώ και 3 Χρόνια... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
......φανταζομαι κι αυτο ειναι μια ξεκαθαρη καταδικη του γεγονοτος.............. Απόσπασμα:
Σας εχω πει, μην μας δουλευετε, εχουμε κι εμεις νοημοσυνη........... Δεν μπορεις απο την μια να γραφεις τα παραπανω και απο την αλλη ''δεν συμφωνω...''' Last edited by GeorgeP; 13-09-2012 at 16:53. |
![]() |
|
|