![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι δαπάνες με μετρητά πως ελέγχονται;
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα δεν ελέγχονται!
Θα γίνει όμως και αυτο! Το έχουν έτοιμο το προγράμμα τους ![]() Όταν σιγά σιγά θα "καταργηθεί" το χρήμα, και όλες οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω καρτών (το πλαστικό χρήμα που λένε και μας ετοιμάζουν), όταν δεν θα μπορείς ούτε τσιχλες απο περίπτερο να πάρεις χωρίς την κάρτα σου, έτσι ακριβώς θα ελέγχουν ολα σου τα έξοδα και έσοδα!!! Και φυσικά, δεν θα ελέγχουν μόνο αυτα, μα όλες τις δραστηριότητες σου ![]() Μίλησε κανείς για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στις μέρες μας; Ή στις μέρες που θα έρθουν; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν θελουμε να ξερει κανεις που ξοδευουμε......... Δεν θελουμε να ξερει κανει ποσα περνουμε........... Δεν μας αρεσει να πληρωνουμε τιποτε και πουθενα...... Mας αρεσει η ασυδοσια τελικα και μετα η γκρινια για το οτι το Κρατος δεν κανει τιποτε για εμας...... Α, και οταν χρεωκοπουμε σαν χωρα , δεν ειδα, δεν ακουσα, δεν φταιω.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άλλη μια ωραία δικαιολογία για... αυτούς τους... λίγους, που θέλουν το "καλο" μας!!! Εγω το πήγα ένα βήμα παρακάτω, στο πολυ κοντινό μας μέλλον ![]() Το πλαστικό χρήμα, μαζι με τα όμορφα τσιπακια που θα μας χωσουν υποχρεωτικά, θα μας κάνει τελείως ελεγχόμενους! Ζητώ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Και λέγε ότι θέλεις εσυ, περί οικονομίας, εξυγιανσεως κτλ κτλ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελευθερια ειπες? ποια ελευθερια? του κλεβω κι ασε τον αλλο να πληρωνει και για μενα? και μετα να φωναζω οτι δεν εχω υγεια, συγκοινωνιες κ.λ.π.? Οχι φιλε μου, προτιμω την δικτατορια με στερηση της Ελευθεριας για ορισμενο χρονικο διαστημα μεχρι να αποκατασταθη η νομιμοτητα, οπως ακριβως εφαρμοζοτανε και στην Αρχαια Αθηνα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1. Ποιος μιλησε μονο για Ελλαδα;;; Ξεκολλα το μυαλο σου, και δες τι γινεται, σιγα σιγα αλλα σταθερα, σε ολες τις χωρες του κοσμου... 2. Μην φας ομως, γιατι εχουμε γλαροσουπα ![]() Last edited by BOXER; 17-09-2012 at 00:58. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο την αρχη της κρισης λεω οτι καμια χωρα μονη της δεν μπορει να παει κοντρα στους δυνατοτερους της Ευρωπης οι οποιοι χωνουν και το χρημα. Αλλο ομως η Ελλαδα να ''κλωτσαει'' μονη της κι αλλο μαζι με ολον τον νοτο. Οι δηλωσεις Ολαντ υπερ της Ελλαδας που αποσκοπουν νομιζεις? Ο ξαφνικος ερωτας της Μερκελ και του Σοιμπλε για την Ελλαδα τι σου λεει? ακομα και η Φεκτερ της αυστριας μιλαει κολακευτικα πια για την ελλαδα.......γιατι νομιζεις? Διοτι η β.ευρωπη τρεφεται απο τον νοτο και σε φαγητο κα σε αναπτυξη για τους ιδιους. Η Β.Ευρωπη χωρις τον Νοτο δεν μπορει να επιζησει..........το ηξεραν και πριν οι Βορειοι, οι νοτιοι δεν το ειχαν καταλαβει αφηνοντας την ελλαδα μονη της θεωρωντας οτι η κριση ειναι μονον γιαυτην, αλλα.......... Το κλωτσημα του νοτου εφερε τις δηλωσεις Ντραγκι που σπρωχνει την ευρωπη σε ευρο-ομολογο και συνομοσπονδια κρατων αλά USA με ενα κοινο ΥΠΟΙΚ για ολη την ευρωπη......και η Γερμανια αναγκαστηκε να οπισθοχωρησει και να το δεχτει....... Δεν ειμαι κολλημενος πουθενα, βλεπω τα πραγματα ετσι οπως ειναι την καθε δεδομενη στιγμη....εν αντιθεση με αλλους που δεν βλεπουν περαν απο το προσωπικο τους συμφερον. για προσπαθησε να αποκρυπτογραφησεις τι κρυβει η μεταβαση των φακελλων των παραπτωματων με τους αλλοδαπους των μελων και βουλευτων της Χ.Α. απο την εισαγγελια στην Βουλη και αιτηση του Κοινοβουλιου για αρση της βουλευτικης ασυλιας των βουλευτων της! Πότε ξαναγινε αυτο μεταπολιτευτικα?? Μαλιστα, εχθες, με ανακοινωση της η Χ.Α. ζητα μονη της την αρση της βουλευτικης ασυλιας των βουλευτων της ετσι για ηρωποιηση των μελων της. Μετα θα μιλανε, οπως ηδη μιλανε, για ''συνταγματικη εκτροπη''.......φανταζομαι οτι καταλαβαινεις οτι δεν ημαστε μακρια -εστω και με πλαγιο βελουδινο τροπο - απο αυτο που προτιμω και αναφερω στο πιο πανω ποστ μου. Last edited by GeorgeP; 17-09-2012 at 08:32. |
![]() |
|
|