![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() όπως λέμε χάθηκε η μπάλα ......! εδώ χάθηκε η μπάρα ...!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καράτε, πίτσα και πόλεμος
![]() ΑΑΑ και μπύρες |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν καταλαβαίνω γιατί γελάτε......η κοπέλα τραβάει ζόρι δεν το βλέπετε,,,,ολόκληρος στύλος της μπήκε απέ πίσω ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν κατάλαβα...
Για το κράτημα του παππού, δεν είναι το thread?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
και όπως λένε οι γνώστες...
γυναίκα χωρίς πιασίματα,δρόμος δίχως σήματα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Πώς είναι το υπόλοιπο? Αεί βελάζει... Ξεχνάω κι όλας ρε Δημήτρη, ξεχνάω.
![]() Τρεις γέροι καθόμασταν στο καφενείο: - "Αφήστε ρε παιδιά", λέει ο ένας. "Δεν περίμενα ότι θα καταντήσω έτσι. Προχθές μου ζήτησε η εγγονή μου να της διαβάσω και δεν έβλεπα τα γράμματα. Δεν βλέπω ρε παιδιά! Δεν βλέπω!" - "Που να δείτε τι έπαθα εγώ", λέει ο δεύτερος φίλος μας. "Πήγα να δω ένα φίλο, τον Μήτσο που μένει στον πρώτο όροφο, μόνο δεκαεπτά σκαλοπάτια και φούσκωσα. Κουράζομαι ρε παιδιά! Κουράζομαι!" Και τί είχα πάθει εγώ, ο τρίτος γέρος... "Προχθές ήρθε η Σβετλάνα να μου καθαρίσει το σπίτι. Ανέβηκε στην σκάλα, εγώ από κάτω κοίταζα. Έχει μία σωματάρα... Την κατέβασα από την σκάλα, το ένα έφερε το άλλο και το κάναμε! Όταν τελειώσαμε, γυρνάει θυμωμένη και μου λέει. Αμάν κύριος Χρίστος, τρίτη φορά σήμερα, τι έχετε πάθει! Ξεχνάω ρε παιδιά! Ξεχνάω!" ![]() Με σένα θα τα πούμε... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
![]() |
|
|