![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στα στοιχεία του κάθε ιδιοκτήτη αυτ/του ή μοτ/τας έχει πρόσβαση ο κάθε αστυνομικός σε οποιαδήποτε υπηρεσία της επικράτειας, μετά ή και πριν ακόμα από κάποια δήλωση κλοπής... Αν ψάξεις λίγο σε site που κάνουν αστυνομικό ρεπορτάζ θα δεις πως αυτό που συνέβη σε εσένα συνέβαινε σε πολύ κόσμο για 3-4 χρόνια τώρα και οι δράστες συνελλήφθησαν πριν 20 μέρες περίπου. Εγκέφαλος, έγκλειστος φυλακών Μαλανδρίνου. Μεταξύ των συνεργατών του, δύο αστυνομικοί της τροχαίας και δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Συγκοινωνιών... Τώρα, η χαζομάρα που σου είπαν στην ασφάλεια ότι θα το χουν υπόψη τους, συμφωνώ ότι ήταν απλά για να το πνίξουν... Δεν το κρατάς στο μυαλό σου για άλλη φορά, αλλά αφού βρέθηκαν έστω και τα χαρτιά σου στο μαγαζί του, τον πηγαίνεις αυτόφωρο τουλάχιστον για αποδοχή προιόντων εγκλήματος. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ασχολουμε ξανα με αστυνομιες ασφάλειες κ τέτοια.
Η λύση είναι μια. Βία στη βία. Έχει παρα γίνει το κακο. Θές να σου πω κ το άλλο; Μου έκλεψαν πριν χρόνια ένα ΧΤ. Δεν το δήλωσα για τρεις μέρες. Εψαξα κ βρήκα τον κλέφτη. Πρόσεξε, βρήκα τον κλέφτη κ όχι την μηχανη. Κατ´οπιν το δήλωσα αλλα φυσικα δε του έκαναν τίποτα. Πέρασαν τρεις-τέσσερις μήνες κ για καλη μου τύχη με ενημέρωσαν πως βρήκαν τη μηχανη. Πήγα την παρέλαβε απο το τμήμα σε άθλια κατασταση κ το θεώρησα το συμβάν λήξαν. Πέρασαν 2-3 χρόνια κ μου ήρθε ένα χαρτί σπιτι για να πάω να κάνω συμπληρωματική κατάθεση για το γεγονός. Αφου πήγα, κατάλαβα ότι δεν γνώριζαν για το δράστη κ ότι απλα είχαν ενδείξεις. Τους ρώτησα το εξής: εγω τον βρήκα σε τρεις μέρες κ εσείς θελεται 3 χρόνια κ δεν είστε κ σίγουροι;;; Εκπλαγηκαν που γνώριζα πιος ήταν κ εγω με τη σειρά μου που δεν το γνώριζαν αυτοί. Τον έδωσα κανονικα. Δεν έμαθα ποτε τι έγινε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και σε σένα στην φάγανε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δυστυχώς όλα αυτά τα τραγικά που περιγράφεις δε με εκπλήσουν... παρόλα αυτά όμως αν βρεθούμε σε κανά καφέ και σου εξηγήσω πως έχει το σύστημα θα καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα στο Ελλαδιστάν... Επαναλαμβάνω όμως ότι, όποιο αστυνομικό τμήμα θέλει (και ξέρει) την κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή δύναμη φίλε.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φίλε μου. Μόλις την είχα πάρει μια gs του 08 με 8000 χιλιόμετρα.Μπήκα στη ΔΕΗ να πληρώσω ένα λογαριασμό και σε 5 λεπτά που βγήκα δεν την βρήκα.
Τότε είχα γραφτεί στο φόρουμ αλλά δεν πρόλαβα να γράψω τίποτα. Σε 2 μέρες μου την φάγανε. Από τότε έχω φάει φρίκη χοντρή. Αν πετύχω κανέναν θα τον λιώσω. Και ας πάω φυλακή ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΠΩΣ τον βρήκες; Τον είδες κιόλας, ήξερες να τον βρεις από κοντά; Επίσης για το θέμα του αυτοκινήτου. ΒΡΗΚΕΣ τα χαρτιά του που; Μέσα στο συνεργείο; Και δεν έκανες τίποτα; Σόρρυ λίγο ακατανόητα μου φαίνονται αυτά, αν θες να εξηγήσεις σε παρακαλώ. (άσχετο, να κανονίσουμε και το άλλο που λέγαμε) Last edited by NLS; 16-09-2012 at 14:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά τα πράγματα γίνονται όταν έχεις (ή βρεις) άκρες με τα αλάνια Νίκο.
Δε γίνονται από το σπίτι με τηλ κλπ.... Και βέβαια δε λέγονται δημόσια σε forum ![]() |
![]() |
|
|