![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() βεβαια εχω κολλησει με το youtube ενω την πρωτη φορα τα καταφερα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ![]() Καλη επιτυχια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
...??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευγένιε νομίζω πώς άδικα ψάχνεις... στη φωτο κάτω σου δείχνω πού το έχεις, και εύκολο στη χρήση
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τό κατέβασα και φαίνεται καλό. Δούλευα με το movie maker, αλλά δεν μου έβγαζε video για να τα βλέπω στην μεγάλη τηλεόραση. Βέβαια δεν έχω ρωτήσει ακόμη τί είδους video αναπαράγει ![]() Μόνο που μου έβγαλε μια μπάρα κάτω από την googlechrome και μου χαλάει τις αναζητήσεις και το forum. Ξέρεις πώς μπορώ να την βγάλω? |
|
|||
|
|||
![]()
Το χρησιμοποίησα και εγω...το movie maker δεν μπόρεσα να το εγκαταστησω...το λάπτοπ μου θέλει φόρματ άμεσα...
Εύκολο ακόμα και για εμένα...θέλει χρόνο να βάλεις τις φωτο να ταίρι ακούμε με τα τραγούδια αλλα πραγματικά εύκολο προγραμματακι...δεν είδα μεν τα τιουτοριαλ και παρόλα αυτα κάτι έκανα... Ευχαριστω όλους για την βοήθεια...!!! @Ckk πήγαινε control panel / add remove software / βρες το toolbar και καντο uninstall απο εκει... Καλα τα λέω ρε παιδια ή θα τον βάλω τον άνθρωπο να κάνει καμία ζημιά...??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βρε καλά τα είπες... Το έιχα κάνει και den... Για αυτό ζητάω την γνώμη του ειδικού. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(Με καμιά τσοντούλα, θα κάνουμε τίποτα...?) ![]() (Να σου έστελνα κανένα καλωδιάκι να με συνδέσεις με την κεραιούλα σου..., που είμαστε και κοντά. ) ![]() |
![]() |
|
|