![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.................μέ τον μπαμπούλα......
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρώτα τον Commander να με δείξει.
Ο πιο ασχημούλης θα σου δείξει τον omorfantra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλημέρα παιδιά!!!!! Όμορφα εχθές!!!!!!! Για την εκδρομούλα άκουσα καλά λόγια για Πάρνωνα εχθές απο Gsmaniac. Οι χωματόδρομοι είναι βατοί λέει. Δεν ξέρω αν έχει άλλος εμπειρία........ Άλλες προτάσεις? Πιθανές ημερομηνίες? Εγώ προτείνω τέλος Οκτώμβρη με αρχές Νοέμβρη. Εκεί 2-3-4/11 αναλόγως καιρού μια εβδομάδα μπροστά ή πίσω. |
|
|
|||
|
|||
|
Αν κανονίσει για παρνωνα....μην φοβάστε τίποτα, γιατι θα μας πάρει απο το χεράκι ο θείος χαρης(Siraxanz) και θα μας παει όπου θελουμε αβρεχτους
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα έχει βαρύνει αρκετά ο καιρός και θα χρειάζεται καλό εξοπλισμό............για μένα είναι αργά (καλα ποτέ δεν είναι αργά )αλλα λέμε τώρα........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απο τα μέσα Οκτώμβρη είμαι διαθέσιμος. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις ημερομηνίες περι 28/10 που κάθε ένας θα βγεί για βόλτα......... (τι εξοπλισμό βρε κοτζάμ παλικάρι????? Βάλε διπλές κάλτσες! )
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευλογημένα τέκνα μου, εγώ στις 26/10 ανεβαίνω Άγιο Όρος να προσευχηθώ για όλους εμάς τους μηχανόβιους!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπορεί να ``λιώσεις`` τον Οκτώβρη ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|