![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Associação de Praças pede demissão do primeiro-ministro e repudia novas medidas | iOnline
http://www.apracas.pt/home/menu/comu...917_08_dir.pdf Το κείμενο υπάρχει, δε μπόρεσα να το βρω στον επίσημο πορτογαλικό τύπο, αλλά δεν ξέρω και τη γλώσσα τους για να κάνω σωστή αναζήτηση...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπορώ να μάθω γιατί αμφιβάλετε για την γνησιότητα της είδησης………….
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί αυτό το μένος σε μια κατηγορία εργαζομένων που αν μη τι άλλο ποτέ δεν έβλαψαν αυτή τη χώρα.
Να μην ξεχνάς ποτέ σου ότι οι ένστολοι είναι ο καθρέπτης της Ελληνικής Κοινωνίας. Αυτά τα λίγα ![]() [/QUOTE Με αυτα τα λίγα του Νάπο ..και χωρίς καμμία περαιτέρω "μανουρα". |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι Στρατιωτικοί είναι κομμάτι του λαού (Λαός και Στρατός ενωμένος). Οι θεματοφύλακες του Συντάγματος που όλοι επικαλούνται. Ποιά είναι τα αιτήματα μας. 1.Όχι στην κατάργηση του γένους για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ. 2.Μα τιμωρηθούν οι κλέφτες και να επιστραφεί ο παράνομος πλούτος στο Δημόσιο. 3.Όχι στην περαιτέρω εξαθλίωση της κοινωνίας μας. Ούτε ένα σύνθημα για τον κλάδο μας...................... |
|
|
|||
|
|||
|
Να πω κάτι κ εδώ, για να στρογγυλέψει ο κύκλος
.Είτε είχαμε κρίση, είτε όχι, τα σώματα ασφαλείας ούτως ή άλλως θα υπήρχαν. Δυστυχώς τα χρήματα δε σας τα φάγανε οι στρατιωτικοί, αλλού να ψάξετε να τα βρείτε.. Last edited by JohnGS1100; 20-09-2012 at 01:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λίγη ανάλυση διότι αδυνατώ να σας κατανοήσω. Σε ποιους απευθύνεστε.Εγώ είμαι Στρατιωτικός............. |
|
|
|||
|
|||
|
Κ κάθεσαι κ τους ακούς όλους αυτούς που σε βρίζουν ?
Κ εγώ ήμουν. Κ όταν μπήκα με ειρωνεύονταν όλοι αυτοί οι κύριοι που τότε κονομούσαν κ τώρα με βρίζουν γιατί έκατσα 25 χρόνια στις λάσπες κ είμαι πολίτης. Γενικώς το βρισίδι πάει σύννεφο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και τον Ιησού έβρισαν ,ράπισαν και στο τέλος τον σταύρωσαν. Δώσαμε όρκο υποταγής στο Σύνταγμα για την ανεξαρτησία της Ελλάδος. Τώρα είναι η ώρα να σεβαστούμε και να τιμήσουμε τον όρκο μας. Τώρα κινδυνεύει η Πατρίδα μας. |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί μας διέταξε η υπηρεσία να πάρουμε τα όπλα ? Τι είναι αυτά που λες. Όλοι χαλαροί είναι κ γαυγίζουν από εδώ κ από εκεί. Η πλάκα είναι ότι αν βγει ο στρατός στους δρόμους δε θα ξέρουν που να κρυφτούνε. Δεν έχουν ιδέα τι κάνει ένα οπλοπολυβόλο, ένα ζοο, ένα μπαζούκα, ένα άρμα, ένα βλήμα πυροβολικού. Μόνο από ταινίες τα είδαν. Τοτε θα σταματήσουν να βρίζουν οι ραγιάδες κ θα φωνάζουν πατριώτες πατριώτες η πατρίδα, η κοινωνία κ άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.
Κατά τα άλλα μιλάνε για 5 ####κες με ξυρισμένα κεφάλια που δέρχουν καρμίριδες αλλοδαπούς.. Για τον αρχηγό τους με εκείνο το φασιστικό λίπος, που ούτε τσιρώτο δε μπορεί να βάλει στα ####### του κ θέλει να βοηθήσει τους έλληνες με συσσίτια. Τι να πεις συνάδελφε, φάγαμε μπαρούτι αρκετά χρόνια.. συνηθίσαμε. Last edited by JohnGS1100; 20-09-2012 at 01:30. |
![]() |
|
|