![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το βλέπεις λογικό ? και την άλλη μέρα να το ξανακάνει ,και ξανά.... και ξανά,..... και να είναι μέσα Μαΐου με μέσα Ιούλη ? όπου είναι η λογικότερη εποχή για αυτό το ταξίδι? . Δεν λέω πως δεν γράφει κλμ ο φίλος σου αλλά δεν αντέχετε αυτό επί πέντε ημέρες Και άλλοι πήγαν εκεί με τρία διαφορετικά δρομολόγια. Με αεροπλάνο μέχρι ένα σημείο και μετά νοίκιασαν μηχανή Έκαναν επτά μέρες να πάνε δέκα να κάτσουν και επτά να γυρίσουν από Βενετία με το ένα δρομολόγιο 4800 Κμ. Με το άλλο έκαναν εννιά με Ferry από Αγγλία Με το τρίτο από Γιουγκοσλαβία οκτώ.5100 Κμ Για δες το πάλι Φιλικά Σωτήρης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καθε χρονο,τον ''IRON ASS'' που σημαινει ''σιδερενιος κ@λ@ς'' και εκει ειχαν να καλυψουν 3.000 χλμ σερι,σταματημα μονο για βενζινη,και οταν λεμε σερι εννοουμε μερα νυχτα.Ο συγκεκριμενος ειχε κερδισει αυτον τον διαγωνισμο. Δε θα ξαναγραψω γι αυτο το θεμα γιατι νομιζω τραβηξε πολυ. Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Last edited by georgekostas; 02-10-2009 at 20:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παιρνει οποιος το κανει και certificate (αφου σε τσεκερνουν - δεν ειναι διαγωνισμος γιατι μπορεις να το κανεις οποτε θελεις). Last edited by Bedouin; 02-10-2009 at 21:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Εχεις δικιο δικο μου το λαθος...
Οσο για τα χιλιομετρα αυτος μου ειπε 3.000. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Iron Butt Certificate = 1000 μιλια (1600 χλμ.). Τα μισα περιπου. Κατι λεγανε για Iron Butt Gold. Παντως τα 3000 χλμ που σου λεει πετα τα στην θαλασσα. Ποσο μαλλον εαν εινα σε Ρωσικους δρομους (εδω γελαμε). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το IRON BUTT ASSOCIATION το γνωρίζω καλά, και τα άτομα αξίζουν πολλά αλλά δεν κάνουν τουρισμό, αγώνα κάνουν και δεν το διασκεδάζουν καθόλου. Απόσπασμα:
![]() ![]()
Last edited by soter3gm; 02-10-2009 at 21:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φινλανδια στο 500αρι η κατι παραπανο. Τωρα πια (εδω και χρονια) το παιζω τουριστας γιατι η βολτες μου διαρκουν αρκετο καιρο (40 με 45 μερες το τελευταιο φετος, τα αλλα 2 πιο μικρα). Τα 1000αρια τα εκανα την 10ετια τον 80's (απο 1981) οταν ξεκινησα τα "μακριναρια" και το επαιζα "Hard Core". Tωρα πια ωριμασαμε (και εδω γελαμε ).
Last edited by Bedouin; 02-10-2009 at 22:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Thanks ... για τον σαρκασμο.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι θα λεγατε για ενα λασπόλουτρο...?!?! | danaos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 38 | 17-09-2009 09:34 |
| Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |
| ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 16:07 |
| ...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 19:59 |