![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για τις εργασίες που γινόντουσαν στον αντιπρόσωπο πάντα έπαιρνα απόδειξη με τα υλικά που άλλαζαν ανάλογα με αυτά που προβλέπονταν. Ποιό πολύ τις κοιτούσα για να συγκρίνω τιμές ανταλακτικών παρά για οτιδήποτε άλλο. Πάνε και χρόνια από τότε. Και να μου άλλαζαν υγρά φρένων ποτέ μου δεν το πρόσεξα. Το σίγουρο είναι οτι τα τελευταία δύο τρία χρόνια στον μη εξουσιοδοτημένο μάστορα που την πάω δεν του έχω ζητήσει τέτοιο πράγμα και δεν έτυχε να μου το προτείνει και αυτός. Η αλήθεια είναι πιά ότι πάω ελάχιστα στο συνεργείο (σχετικά με τα χλμ που κάνω καθημερινά) , μία το πολύ δύο φορές το χρόνο και αυτό για συγκεκριμένες εργασίες. Τα άλλα τα κάνω σχεδόν μόνος μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα αξιόπιστα καλά είναι !!! αλλα σαν τον Λουμίδη στους καφέδες δεν είναι !!!! Έκαστος στο είδος του ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv Last edited by peterv; 18-09-2012 at 21:43. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφού συντηρείς έτσι τη μηχανή σου, καλό είναι να έχεις τις οδηγίες συντήρησης σαν οδηγό. Το user manual λέει πολλά, αλλά όχι όλα. Το service manual λέει περισσότερα και κατά περίπτωση υπάρχουν κι άλλα βοηθητικά έγγραφα για κάθε μηχάνημα. Καλή συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1ο το να αλλάζεις κάθε χρόνο υγρά μπρος-πίσω είναι πολύ απλή διαδικασία και την κάνουμε και μόνοι μας αλλά δεν είναι και κόπος για τους μαστόρους 2ο το ζήτημα είναι τι γίνεται με τα υγρά κάτω από τη σελίτσα μας. Για αυτά ΔΕΝ έχω δει πουθενά προγραμματισμό αλλαγής ούτε καν για εξαέρωση! Το ίδιο βλέπω συμβαίνει και με τα "σύγχρονα" abs. Εχω κάνει αλλαγη-εξαέρωση μόνος μου χωρίς να είμαι σίγουρος για το απότέλεσμα αλλά ήξέρα ότι κανένα εξουσιοδοτημένο δεν το κάνει. Εχω βρει τώρα έναν στο Ηράκλειο που ασχολείται με το θέμα ABS και σκοπεύω να τον επισκεφτώ.... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Εδώ σου βάζω με prind screen φωτογραφία τη σελίδα προγραμματισμένων εργασιών που έχουν στο σύστημα των εξουσιοδοτημένων. Αναλόγως μοντέλου, έτους χλμ που έχεις κάνει κλπ. Προβλέπεται κάθε 2 χρόνια, τουλάχιστον σε κάποια μοντέλα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πες τα ρε Πέτρο γιατί εμένα με έχει κουράσει ποια αυτη η Ηπειρώτικη κεφάλα......... ![]() ![]() Λατρεμενε μου Ηπειρώτη......... Εσύ.!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δικό μου που είναι του 04 έγινε αλλαγή πλήρωσα μόνο την τοποθέτηση,
η αντιπροσωπεία δεν ήθελε να το αντικαταστήσει αλλά απο την BMW Γερμανίας έστειλαν εντολή αντικατάστασης γιατί στο ABS ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ και θεώρησαν ότι ήταν αστοχία υλικού. Ψάξε να δεις για τις ανακλήσεις μοντέλων που έχει κάνει η Μαμα BMW για τέτοιου είδους προβλήματα. Μην δεχτείς με τίποτα να το πληρώσεις αν τα service τα κάνεις σε αντιπροσωπεία. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|