![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
kelas22-Athina_kon ready....................... Check-in: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, 2012 Check-out: Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012 Αυστηρως Δικλυνο....... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Βουλγαρικα μπορει να ξερις λιγα αλλα στην τοπικη διαλεκτο νερο σημαινει μπυρα!!!! Αντε και ασπρο πατο!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Η πιο πρόσφατη κράτηση για αυτό το ξενοδοχείο έγινε στις 20 Σεπ στις 21:16 από Ελλάδα.
Δεν έχουμε διαθέσιμα δωμάτια για αυτό το ξενοδοχείο από τις Σαβ 29 Σεπ 2012 έως τις Κυρ 30 Σεπ 2012 Μόλις έγινε κράτηση! Λυπούμαστε, για το τελευταίο διαθέσιμο δωμάτιο στο Family Hotel Arkan Han έγινε κράτηση μόλις πριν από 16 λεπτά! Πασχάληηηηηηηηηη, help !!!! Οι Θρακιώτες τα έκλεισαν όλα δεν άφησαν τίποτα για μας................... ![]() ![]() ![]() Με το καλό να ανταμωθούμε από κοντά παιδιά, έχουμε ακούσει τα καλύτερα για σας από τον Πάνο (Magelanos). Θα τα πούμε από κοντά..................... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μαλλον το μπουκινγκ περιμενει απαντηση απο το ξενοδοχειο για τα πρωτα 4 δωματια και θα ξαναδωσει προσβαση. Ειμαι σε αναμονη.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα.....................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αφού μίλησα με την Αθηνά ρε φρούτο!!! ![]() Απόσπασμα:
Sorry για τα δωμάτια όπως είδατε ποιο πάνω ήμαστε παρτάκιδες!!!
![]() ![]() ![]() Και μεις έχουμε ακούσει τα καλύτερα και περιμένουμε να κάτσουμε μαζί σας για να τα πούμε!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() καλή καρδιά ..........................το πολύ-πολύ να μοιραστούμε τα δωμάτιά σας στρωματσάδα................................ ![]() .....................απλά θα την χαλάσουμε στο αυστηρώς δίκλινο του Χρήστου και της Αθηνάς................... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
πασχαλη και για μας κανονισε ενα δικλυνο γιατι εγω με τα μπουκινγκ δεν τα παω καλα
αντε παλικαρα μου και εγω θα γινω τραβαβολτας ![]()
|
![]() |
|
|