![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνει κανονικά τσεκ, (χωρίς κάποια ένδειξη βλάβης), τελειώνει το τσεκ, πατάω τη μίζα, μιζάρει, δεν παίρνει μπρος, σβήνουν τα πάντα και σταματάει να μιζάρει για 1 sec, εγώ δεν έχω σηκώσει το δάχτυλο από τη μίζα, ξαναμιζάρει, σβήνουν άλλη μία φορά τα πάντα και την τρίτη φορά παίρνει... Σύνολο δλδ πατάω για 5-6 sec και μετά από αυτό το "λόξυγγα" ζωντανεύει...
28.000χλμ έχει και το κάνει 2 μέρες τώρα κάθε φορά που πάω να το βάλω μπροστά... Καμία ιδέα κανείς;; να ανησυχήσω;;; |
|
|||
|
|||
![]()
την μπαταρια την φορτησες καμια φορα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
έχεις αλλάξει ποτέ μπαταρία?
Μετα απο βόλτα αν την σβήσεις κάνει το ίδιο? |
|
|||
|
|||
![]()
Για δες εδώ τι είπε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και μετά από βόλτα σχεδόν το ίδιο κάνει...δεν παίρνει με την 1η αλλά με τη 2η που θα γυρίσει η μίζα...πάντα με κρατημένο-πατημένο το κουμπί της...
Δε μου μοιάζει για μπαταρία (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, μεταχειρισμένο το πήρα πριν 5 μήνες)...αν πάρει, την αφήνω 2 λεπτά να ζεσταθεί και θεωρώ πως αν ήταν μπαταρία, στο διάστημα αυτό θα μου έσβηνε... Σα να ζορίζεται η μίζα να γυρίσει... |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν να ζορίζεται η μίζα= μπαταρία πιστεύω.
Απλά στα τελευταία της και δεν φορτίζει. Βάλε έναν φορτιστή να το τσεκάρεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Να ελέγξεις την μπαταρία σου και να μην ξανακαβαλήσεις τη μηχανή μέχρι τη φορτίσεις ή να την αλλάξεις. Γνωστού μου έκανε το ίδιο, έμεινε από μπαταρία στο δρόμο εν λειτουργία η μηχανή, του έσβησε, γιατί χωρίς μπαταρία δεν λειτουργεί, του μπλόκαρε η πίσω ρόδα σε στροφή, έπεσε και την έβγαλε μια βδομάδα στο νοσοκομείο...
Το βιβλιαράκι σου το γράφει ως "επικίνδυνη κατάσταση". ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατα πρώτον μπαταρία... για μίζα δεν νομίζω, να είναι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκε στη μπρίζα και βλέπουμε...
Αν όντως είναι μπαταρία να υπολογίζω ότι θα μου βγει όσο και στο 990, κανα 200ευρώ;; |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο μου κάνει και μένα..
Όχι πάντα αλλά αρκετά συχνά.. Άλλαξα μπαταρία, η κατάσταση βελτιώθηκε αλλά το φαινόμενο δεν εξαλείφθεικε τελείως, απλά γίνεται πιο αραιά.. Ο μηχανικός μου είπε, ότι υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο ρελέ στην αντλία βενζίνης, ή κάτι τέτοιο, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία.. Αν βγάλεις εσύ ακρη, ενημέρωσε μας.. ΥΓ. Έχουμε το ίδιο μοντέλο.. |
![]() |
|
|