![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω ανά 2 λεπτά όταν το ενεργοποιώ (δεν το έχω πάντα ανοιχτό)
|
|
|||
|
|||
![]()
Με ενδιαφέρει πολυ.........
να ρωτήσω , .........αντε και το αγόρασες , ένας άσχετος από τεχνολογία τι κάνει? είναι εύκολο να στηθει? να προγραματιστει? help Είμαι παθων και απέκτησα πρόσφατα νέο μέλος στην οικογένεια και δεν θέλω να το χάσω βοήθεια |
|
|||
|
|||
![]()
Για να σου στείλει SMS μόλις κουνηθεί η μηχανή, είναι εύκολα τα πράγματα.
Εδώ είναι οι οδηγίες του συστήματος: http://bladox.com/doc/aaug-r02040730.pdf Μέσα στο PDF βλέπεις τα νέα μενού που εμφανίζονται στο κινητό, και πως ρυθμίζονται. Δες το και αν έχεις κάποια απορία με ρωτάς. Για να σου στείλει την θέση της μηχανής, πρέπει το κινητό να έχει GPS και κάποιο πρόγραμμα που να ενεργοποιείται από μακριά (με SMS ή μέσω web αν έχεις 3G, GPRS κτλ) όπως αυτό που χρησιμοποιώ εγώ: https://play.google.com/store/apps/d...ealtimeTracker Φωτόγραφία του δικού μου: ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά χαρά!
Με λένε Δημήτρη DOC Αθανασουλόπουλο και ασχολούμαι με τους αγώνες μοτοσυκλέτας τα τελαυταία... 25 χρόνια! Ως διοργανωτής αγώνων Rally Raid (Hellas Rally Raid - Serres) και Trail Ride τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ ένα σύστημα fleet managment - δορυφορικής παρακολούθησης οχημάτων, που έχει εξελιχθεί όχι μόνο για τις ανάγκες μιας εταιρίας που ελέγχει οχήματα, αλλά από ανθρώπους των αγώνων για πολύ εξειδικευμένες απαιτήσεις! Έτσι, δημιουργήθηκε η My-Track, αφού έπρεπε να προμηθευτώ πολλούς gps trackers για τους αγωνιζόμενους και τα οχήματα, και το θέμα το έχουμε ψάξει παααααάρα πολύ! Καταλήξαμε να χρησιμοποιούμε τους καλύτερους trackers της Teltonika, είτε personal trackers, είτε σταθερούς για οχήματα, με μπαταρίες, αδιάβροχους κτλ. Έχουμε λογισμικό που το παρέχουμε δωρεάν για ατομική χρήση, ώστε ο καθένας να παρακολουθεί καθημερινά το... δρομολόγιό του. Τα κόστη είναι πολύ μικρά, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε το σύστημα σε μια ομαδική σας εκδρομή και να σας παρακολουθούν από το σπίτι ή το internet cafe... οι φίλοι σας. (ή και η γυναίκα σας! χαχαχα!) Μπορείτε έτσι να το δείτε αν σας κάνει και πως, και στη συνέχεια να το προμηθευτείτε ή να προχωρήσετε σε αγορά. Να ξέρετε κάτι: ότι η φτήνια τρώει τον παρά και επειδή έχασα αρκετό χρόνο και χρήμα με κινέζικες συσκευές και βουλγάρικα λογισμικά και εταιρίες μέχρι να καταλήξω στο καλύτερο, που μακροχρόνια, αποδεικνύεται φτηνότερο και σαφώς πιο αξιόπιστο. Τόσο σε λήψη, σε εκπομπή σήματος, σε συνδεσυμότητα με συναγερμό, σε ειδοποιήσεις με SMS ή και τηλέφωνο! Στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, αλλά και για μια εκτεταμένη ομαδική παρουσίαση των συσκευών και του λογισμικού όπου θέλετε! Περισσότερα στο MyTrack.gr-Online Tracking Systems Με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης Αθανασουλόπουλος Y.Γ. Για τους συμφορουμίστες, υπάρχει έκπτωση 10% ενώ για παραγγελείες άνω των 30 μπορούμε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερες τιμές, 20% έκπτωση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παίδες ο Δημήτρης είναι γνωστός και μη εξαιρεταίος στο χώρο του δικύκλου, από όποια μερά και να το δούμε... με μεγάλη προσφορά στο θέμα, παλιός συντάκτης του 0-300... Μπράβο Δημήτρη, ωραία προσφορά... ![]() Αν μπορούσες να συννενοηθείς με την διεύθυνση του φόρουμ για μια μόνιμη προσφορά εδώ, με τιμούλες και τα σχετικά, έτσι ώστε να μας είσαι χρήσιμος για πολύ πολύ καιρό... Φαντάζομαι ότι η αναφορά σου εδώ σιγά-σιγά θα παλιώσει ενώ εάν είσαι εδώ θα θα παίζει δυνατά... Μίλα λοιπόν με ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ η Αρκας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους έστω και μια πρόταση (αν και λίγο αλμυρή για την τσέπη μου).
Περιμένουμε ![]() Last edited by griv_gs; 21-09-2012 at 19:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Η ενημέρωση του Doc για την απαίτηση που δημιουργήθηκε στο φόρουμ, σχετικά με συστήματα παρακολούθησης οχημάτων, έγινε από εμένα.
Ασφαλώς υπήρξε τηλεφωνική συνεννόηση με τον Δημήτρη (Arka) και ακολούθησε η παραπάνω ανακοινωση από τον Doc. Επειδή επίκειται σε λιγότερο από ένα μήνα ο επόμενος αγώνας του θεσμού των Trail Ride (σε Πανελλήνιο επίπεδο) - στο Άργος.... ακούει ο Χάρης ![]() Μετά από τα παραπάνω και επειδή η πρόταση του Doc είναι δημόσια και έγγραφη, αποτελεί δέσμευση, άρα μπορεί κάλλιστα να μπει και στις ομαδικές, αν Arkas & Λεοντόκαρδος κρίνουν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επί προσωπικού τώρα, θα πρότεινα να γίνει μια εκτεταμένη παρουσίαση του -όντως- εντυπωσιακού συστήματος κι ακόμα καλύτερα δοκιμή του σε μια εκδρομή. Να δοκιμαστεί σε συνθήκες χαμηλής κάλυψης σήματος δορυφόρων (συννεφιές, χαράδρες, περάσματα από τούνελ....κλπ) και περιορισμένης κάλυψης δικτύου τηλεφωνίας.
Μετά από αυτό, είναι δεδομένη η έκπτωση 10% για κάθε έναν ξεχωριστά και ασφαλώς είναι στην ευχέρεια των διαχειριστών να επιτύχουν κάτι περισσότερο μετά από επικοινωνία με το Doc. (Arkas ακούει ![]() ![]() ![]() Αν το σύστημα αρέσει σε πολλούς, αρκεί να μαζευτούμε καμιά 20αριά νοματαίοι και να παίξει με τη μία το 20% που και πάλι θα μπορούσε να πάρει λίγο ακόμα την άγουσα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τις μισές φορές δεν λειτουργούσε, τις άλλες μισές δεν επικοινωνούσε, ενώ το σετάρισμά του μέσω SMS είναι πολύπλοκο, δύσκολο και... κοστίζει! Οι συσκευές της My-Track είναι ευέλικτες, σετάρονται μέσω προγράμματος από το laptop (φυσικά έχουν και την δυνατότητα να σετάρονται ΚΑΙ με SMS), και μπορούν να έχουν πολλαπλές χρήσεις. Ακόμη και τις συσκευές που μπορώ να σας προμηθεύσω εγώ μπορείτε ΣΙΓΟΥΡΑ να τις προμηθευτείτε φθηνότερα στο internet ή / και σε μεμονωμένους άλλους μεταπωλητές, αλλά θέλει λίγη προσοχή στην εγγύηση που μπορούν να σας παρέχουν, και στο after sales support που μπορείτε να έχετε, και το βασικότερο: Το ρυθμιζόμενο Firmware που πρέπει να έχει!!! (Αυτό κοστίζει, αυτό κάνει την ΟΛΗ διαφορά και την βασική -φαινομενική- τσιμπημένη τιμή!). Για να σας δώσω να καταλάβετε, για να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο firmware που χρησιμοποιούμε, έχουμε αλλάξει πάνω από 100 email με τον κατασκευαστή, έχουμε σπαταλήσει απίστευτες ώρες στο skype και στο teamviewer για να φτιάξουμε τα προγράμματα όπως τα θέλουμε, ενώ μόνο και μόνο η εξέλιξη του firmware χρειάστηκε 5 μήνες στην teltonika και κόστισε σε μας επιπλέον 5.000e και την δέσμευση για αγορά πολλών συσκευών ετησίως με το συγκεκριμένο λογισμικό! Στην μικρή μας εταιρία My-Track, επειδή τυχαίνει να μην είμαστε και τόσο... απρόσωποι, μπορείτε να έχετε την πλήρη υποστήριξη, και την άμεση εγγύηση με αντικατάσταση συσκευής (έχουμε πολλές και δεν θα περιμένουμε να σταλεί, να επισκευαστεί, να επιστρέψει στην Λιθουανία όπου κατασκευάζονται). ΕΠΙΣΗΣ, το σημαντικότερο, είναι ότι σας παρέχουμε ένα λογισμικό και ένα πρόγραμμα ευέλικτο που μπορείτε να παρακολουθείτε τον tracker, και φυσικά να επεκτείνετε οποιαδήποτε χρήση του! Δεν πουλάμε trackers, δεν είναι αυτή η δουλειά μας, αλλά επειδή μάθαμε να το κάνουμε κι αυτό, και το κάνουμε καλά, μπορούμε να το υποστηρίξουμε και καλά, κι αυτό -θέλω να πιστεύω- έχει σημασία και αυτό προσφέρουμε. Ειδικά σε συνάδελφους μοτοσυκλετιστές, αφού το Δορυφορικό Σϋστημα Παρακολούθησής μας στους αγώνες εξελίχτηκες από αυτούς και για αυτούς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για την καταναλωση ρευματος... τι εχεις να πεις;
Επειδη το θεμα με την μπαταρια του gs ... απασχολει πολλους εδω μεσα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 01:02 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 13:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 15:24 |