Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas
Είπαμε περί ορέξεως.... Κολοκυθόπιτα...
Η αλήθεια είναι ότι όλοι από εκεί προερχόμαστε...
Προσωπικά απολαμβάνω αυτό που λες εσύ σκουπίδι, έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στη σέλα της, έχω γνωρίσει τον κόσμο μαζί της, έκανα φίλους αδελφικούς με την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες στην οδήγησης της, έφαγα κρύο και βροχή επάνω της και δεν θα άλλαζα τίποτα πιο..... αναπαυτικό !!!!!
Τώρα τα άλλα περί αμερικανιάς.... ΑΠΛΑ τα προσπερνάμε ...
Ride safe, ride HARD !!!
|
Φίλε Χαρλεά, η κουβέντα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas
Είμαστε Ροκάνες πως να το κάνουμε.....
ΣΑΣ ΤΙΜΑΜΕ όμως όλους σας όσους καβαλάτε και σας θεωρούμε αδελφούς και το ΕΝΝΟΟΥΜΕ !!!!!
|
με ωθεί να απαντήσω ως εξής: Πολλοί από εμάς τους υπόλοιπους είμαστε επίσης ροκάνες / παλεοοροκάδες κλπ κλπ.
Ο τρόπος με τον οποίο κοιτάνε τον κόσμο γύρω τους μαζί και μας κάτι τυπάκια που οδηγούν Harley στις Ε.Ο., οδηγούν με 80 και φοράνε κάτι μπουφάν που γράφουν στη πλάτη του Hell's Angels να μου επιτρέψεις να σου πω ότι δε με πείθουν καθόλου για το ότι μας τιμούν και μας αγαπούν. Αντίθετα το υφάκι τους μας λεει .... σας μαμάμε όλους.
Φυσικά, όσοι έχουμε χιούμορ γελάμε γνωρίζοντας ότι καθένας έχει το δικαίωμα να κολλήσει στο χρόνο για 30, 40 ή και περισσότερα χρόνια.
Ο μοναδικός Χαρλεάς που του βγάζω το καπέλο είναι ο Doug ο Βουλγαροαμερικανός που πήγε με μια μεταποιημένη Harley στο Magadan στη Ρωσία.