![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους το γνωρίζετε ήδη, απλά θα βάλω και την "επίσημη" πρόσκληση!
![]() Χανιωτάκια, κάντε τα κουμάντα σας και δείτε τι μπορεί να οργανώσετε και να συνδυάσετε για εκείνη την ημερομηνία. ![]() Ο ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ. θέλοντας να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι που πέρασε και στα πλαίσια του θεσμού "MOTOCAMPING ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ." που κάθε χρόνο οργανώνει, καλεί τους φίλους της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο, στις 28-29-30 Σεπτεμβρίου (τελευταίο Σαββατοκύριακο) στην περιοχή "Κάτω Βρύση" του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, και συγκεκριμένα στο όμορφο χωριό Αστρίτσι, για το 2ο MOTOCAMPING ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.. - Είσοδος ελεύθερη, καλή καρδιά ![]() - Μουσική θα έχει live το Σάββατο, μάλλον έντεχνο και Κρητικά, μόλις ξέρω θα ενημερώσω εδώ. - Θα έχουμε εντουροβόλτα το Σάββατο το μεσημεράκι ίσως και μια ασφάλτινη βόλτα για τα μεγάλα. Πληροφορίες θα αναρτώνται και εδώ. ![]() Το μέρος είναι απίθανο, μια ρεματιά με πλατάνια, νερά ιδανικό για κάμπινγκ. Ενδεχομένως να έχει ψύχρα το βράδυ... Το απόγευμα/βράδυ θα ψήνουμε σουβλάκια (σε τιμή κόστους) και θα έχουμε και μπύρες. Όποιος από τα φιλαράκια εντός ή εκτός νομού θέλει να έρθει μπορεί να επικοινωνήσει και μαζί μου για λεπτομέρειες. Θα χαρώ πολύ να σας δω έστω για μια μπυρίτσα το Σάββατο. ![]() Last edited by yns; 18-09-2012 at 12:20. |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε Γιάννη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για καμπινγκ ειναι δυσκολο , αλλα μια μπυρα θα την πιουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() χε χε χε χε χε .....................!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
![]() ![]() Όπως και να έχει, εγώ θα είμαι πάντως μέσα! ![]() Last edited by Markas; 18-09-2012 at 15:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιες λεπτομέρειες για όσους θέλουν να έρθουν:
Ζωντανή μουσική το Σάββατο: - Έντεχνη: Σταύρος Βασιλειάδης (κιθάρα, τραγούδι) και Γιώργος Βασιλάκης (μπουζούκι, τραγούδι) μαζί με μία έκπληξη όπως μας είπαν. - Παραδοσιακή: Τάσος Μπαγουράκης με το σχήμα του. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση δωροεπιταγές που αγόρασε ο Σύλλογος από διάφορα καταστήματα με είδη μοτοσυκλέτας καθώς και δώρα που πρόσφεραν τα καταστήματα. Και, εννοείται, θα γίνει και η εντουροβολτα για τους χωμάτινους.. Οι προβλέψεις για τον καιρό είναι καλές! http://www.weather.gr/gr/gr/kairos_Astritsion_14659.aspx Αν έχετε και φατσοβιβλίο θα βρείτε την εκδήλωση εδώ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε κοπέλια περιμένουμε φώτο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γκαρντασια....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα να περασετε ετσι οπως εσεις ξερετε συντεκνοι, εγω εχω ####.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ανταμωμα να καμετε!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
κάμπινγκ ηράκλειο κρήτη |
|