![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον, το ανοιγεις σε εναν κλειδαρα ,φευγεις απ τον κλειδαρα και πας Τρικαλιωτη !
ο Τρικαλιωτης μου αλλαξε τις κλειδαριες απο 2 πλαινες βαλιτσες που ειχα (τις ειχα παρει απο μελος του φορουμ ,οποτε δεν ανοιγανε με το κλειδι τις μηχανης μου ) και τωρα ανοιγουνε με το κλειδι τις μηχανης μου ![]() επρεπε να ειχες κανει την μετατροπη ηδη, τωρα δεν θα ετρεχες |
|
|||
|
|||
![]()
αααα
ξεχασα κατι σημαντικο ομως που ισως παιζει ρολο ![]() ο Τρικ για να μου βγαλει τις παλιες κλειδαριες των πλαινων ηθελε το κλειδι που τις ανοιγει..... (εγω το πηρα απ τον πρωην ιδιοκτητη των βαλιτσων και του το πηγα ) εσυ προφανως το εχεις χασει αυτο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ολα οκ.....πηγα σε δυο-τρεις απλους κλειδαραδες και δεν μου ελυσαν το προβλημα,ρωτωντας ομως βρηκα τον σουπερ κλειδαρα-καπου ανατολικα,τα στοιχεια στη διαθεση σας-και ολα οκ.....ανοιγουν οι βαλιτσες ολες πλεον με το κλειδι της μηχανης και θα μου βγαλει και ενα κλειδι ακομη,με τν διαδικασια της bmw(ταυτοτητα αδεια κυκλοφοριας).....50ευρω το κλειδι συν 10 ευρω οι προσαρμογες των κλειδαριων στο κλειδι της μηχανης.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γι αυτο Θεσσαλονικη!! Ολα στις γειτονιες!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Και βαλε και τα στοιχεία του κλειδαρά, αφού συννεοηθεις με τους αντμιν... |
![]() |
|
|