![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Bαγγελάρα μου σε ευχαριστώ για όλα!
Και για την εμφάνιση σας αλλά και για τα καλά σου λόγια!! ![]() ![]() ![]() *** Αν και χεσ**καμε όταν σας είδαμε κάτω στο ποτάμι, γιατί πέρασε από το μυαλό μας ότι κάποιος πήγε από κάτω!! ![]() Ολα καλά όμως!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βαγγελη ευχαριστουμε για την ευχαριστη παρεα,ελπιζω να τα πουμε περισσοτερο την επομενη φορα!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Συγνώμη για την αργοπορία μου σήμερα μπόρεσα να βάλω κι εγώ κάποιες φωτογραφίες ! ![]() ![]() Ρεντινα καφές και επίσκεψη στο Μουσείο εθνικής αντιστάσεως και σε Βυζαντινή εκκλησία ! ![]() ![]() αλλά κάποιος ήθελε να φύγουμε για να μην αργήσουμε ! ![]() χαιρετήσαμε ένα καινούργιο φίλο ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ευτυχώς δεν αλλαξοπίστησε !! ![]() ![]() στιγμές χαλάρωσης πριν το φαγητό ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και ένας καφές μετά το φαγητό πριν την αποχώρηση ήταν οτι έπρεπε ! ![]() ![]() τελειώνοντας χάρηκα που είδα παλιούς φίλους και γνώρισα καινούργιους αν και οι ώρες ήταν λίγες εύχομαι σε μια επόμενη συνάντηση να είναι περισσότερες !!.... μέχρι τότε καλή αντάμωση σε όλους !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαρηκα Φωτη που τα ειπαμε απο κοντα ,ανυε και στην επομενη συναντηση.
Ομορφες φωτο ,αλλα πολυ φαι βρε αδελφε μου.....τι τρωμε εμεις στο φορουμ.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Τελικά ρε μπαγάσα, σε αυτό το φόρουμ, σε μάθαμε να πίνεις τσίπουρο και να τραβάς όμορφες φωτογραφίες!!! ![]() ![]() Να γιατί GSFORUM... Μαθαίνει, μαθαίνει "μικρά παιδιά"!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φωτάκη, και στην επόμενη όμορφη μας...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Είναι αυτό που λέμε:
'μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!'' ή το άλλο: 'πες μου το φίλο σου, να σου πώ ποιός είσαι!' σε λίγο Φώτη, δεν θα μπορούμε να διακρίνουμε ποιές φωτό είναι τραβηγμένες απο το Βαγγέλη και ποιές απο σένα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα αργήσω να μπω στον ίσιο δρόμο...και στην σωστή θρησκεία....νομίζω ότι ήδη έχω ψηθεί
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αλλα και ετσι εμεις σε θελουμε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() [QUOTE=nektarioseptam;768765]Δεν θα αργήσω να μπω στον ίσιο δρόμο...και στην σωστή θρησκεία....νομίζω ότι ήδη έχω ψηθεί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|