![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
για τους αποστάτες τιμονιού;
Υπάρχουν μέλη που έχουν τοποθετήσει στις μηχανές τους να μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και ιδιαιτέρως την οποιαδήποτε αλλαγή (πριν και μετά) της οδηγικής συμπεριφοράς της μοτό; Σκέφτομαι να βάλω κάτι όπως το παρακάτω λινκ που σηκώνει αλλά και φέρνει προς το μέρος του οδηγού το τιμόνι. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο "καμαρωτός" ![]() BMW F800R Handlebar Riser 50mm Rise Give yourself a more comfo Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι πρέπει να επιμηκυνθουν καλώδια φρενων και ενδεχομένως κι άλλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Στην σελίδα τους, λέει ότι χρειάζεται μόνο η γραμμή του φρενου να αλλάξει, η οποία είναι μέσα στο κιτ!
Άρα δεν πιστεύω να χρειάζεται κάτι άλλο, σύμφωνα με αυτούς. Δεν θα το ανέφεραν, αν ήθελε και κάτι άλλο; |
|
|||
|
|||
![]()
Παιζει ρολο το υψος σου (μακρια- κοντα χερια) μπορει να σε κουρασει ή να ειναι αβολο.
Προσωπικη μου αποψη αν δεν εισαι πανω απο 190 cm μην το πειραξεις, παιξε με το μπρος πισω του τιμονιου λασκαροντας τα καβαλετα καταρχην |
|
|||
|
|||
![]()
Στο παρακάτω νήμα (ποστ #21 και 22) οι αποστάτες απο το πιο πάνω ποστ μου, τοποθετημένοι.
Bar risers - BMW F800 Riders Forum & Registry Κάποιος λέει ότι χρειάστηκε 4 ώρες να γίνει η δουλειά κομπλέ. Κάποιος άλλος ότι ενω στην αρχη τον ξένισε η ελαφρά κλίση προς τα εμπρός σε σχέση με το GS στη συνέχεια το συνήθισε και έκανε και οικονομία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω αποστάτες (και όχι δεν είμαι ψηλός).
Λοιπόν η συμπεριφορά της μηχανής δεν έχει τον παραμικρό λόγο να αλλάξει (!), αφού μιλάμε για μετατροπή που έχει να κάνει πάνω από την πλάκα του τιμονιού. Εκτός αν αλλάξει η ΔΙΚΗ ΣΟΥ συμπεριφορά οδήγησης από την παρουσία τους. Οι αποστάτες δεν είναι για να καβαλάς καμαρωτά (τουλάχιστον δεν τους φτιάχνουν για αυτό το λόγο). Είναι για να καβαλάς πιο άνετα όρθιος. Αν νομίζεις ότι σου χρειάζεται αυτό, κάνε το. Δεν έχει αρνητικά (εκτός στην τσέπη σου, ειδικά αν καταλάβεις μετά εορτής ότι δεν σου αρέσουν - που βέβαια μπορείς να προσπαθήσεις να τους πουλήσεις). Last edited by NLS; 21-09-2012 at 15:09. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδή καμαρωτά ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ για την εκ των ένδον πληροφόρηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα αν κάνεις χώμα. Τότε να το σκεφτείς σοβαρά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και χώμα να μην κανείς,κάνουν την οδήγηση πιο άνετη...
Για μένα,απαραίτητοι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αμα δεν είσαι, μόνο για χώμα είναι ![]() Κι αυτό μόνο αμα πηγαίνεις συνέχεια όρθιος. Αμα κάθεσαι και σηκώνεσαι μόνο όταν απαιτείται, ούτε και τότε χρειάζονται. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ με ύψος 1,86m, έχω βάλει αποστάτες για την πιο άνετη οδήγηση, όρθιος στο χώμα. Αυτό το έκανα για να μην αναγκάζομαι συνεχώς να βιδώνω-ξεβιδώνω και σηκώνω τιμόνια... Τελικά σε πολύωρη όρθια οδήγηση δεν με πολυβόλεψε, αλλά για σύντομες όρθιες διαδρομές κάνει κάποια δουλειά. Το καλό ήταν ότι παρατήρησα σε πολύωρη ασφάλτινη οδήγηση είμαι αρκετά πιο ξεκούραστος σε χέρια και μέση. Ξαναλέω το ύψος μου είναι 1,86m. Αν δεν δοκιμάσεις όμως, για το συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Φιλαράκια μου είχαν και τους έβγαλαν. Εμένα με βολεύουν. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ή όχι. Σου μετέφερα την δική μου εμπειρία.
|
![]() |
|
|