|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Να ζήσετε Διονύση !!!  Και καλά χιλιόμετρα με τη μπέμπα σας ! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ GS 1100!!! 

Καλημεριζω το φορουμ να γραψω οτι η μηχανη δουλευει αψογα,την ξαναεπλυνα και δεν εδειξε το παραμικρο προβλημα  ΤΟ Μονο που εχω παθει πλακα και μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι μετα τον καθαρισμο στα μπεκ,εχει αλλαξει θεαματικα η καταναλωση προς το καλυτερο!!!Δεν εχω κανει ακριβης μετρησεις αλλα δεν το περιμενα οτι η αυτονομια θα μεγαλωσει τοσο πολυ,βεβαια λογω βαψιματος καθαριστηκε το ντεποζιτο εσωτερικα και η τρομπα βενζινης,καλα και ασφαλη χλμ σε ολους μας.         | 
| 

| |||
| 
 | |||

Ρε παιδιά, μην τις πάτε για πλύσιμο σα σε αυτοκίνητο.. Ούτε οι Γιαπωνεζάκηδες δεν τα κάνουν αυτά! Προστατέψτε τα όργανα, τους αισθητήρες η όπου αλλού η μηχανή ακούσατε ότι πονάει και καθήστε δίπλα να του λέτε συνεχώς να κρατάει χαμηλά την πίεση... Έλεος, μηχανή είναι όλα γυμνά και έξω!!!    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ GS 1100!!! Απόσπασμα: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||

να ενημερωσω τουσ φιλους οτι τελικα οσοι λεγαν για hall sensor ειχαν απολυτο δικιο!!!!αλλαχτηκε μετα απο καιρο και η μηχανη ειναι πολυ διαφορετικη.Ανεβαζει πιο γεματα και αρχισε να ροπιαζει.Το κοστος δεν ηταν πολυ υψηλο,με 60 ευρα καθαρισα.     
		 | 
|  | 
| 
 | 
 |