![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανταποδοτικα τελη..
![]() Πρωινη βολτα με τα ποδια στην εξοχη του Trigrad. ![]() Δεν μου αρεσουν τα Νυμφαια Μου αρεσουν τα χωρια που μυριζουν ζωη και που κατοικουνται απο ανθρωπους του μοχθου.. μια πρωινη βολτα παντα σε ανταμειβει με εικονες ![]() ![]() και δυνατο κρυο! ![]() τεχνολογια προσαρμοσμενη στις αναγκες της χωρας.. ![]() και οχι το αντιθετο.. ![]() γενικως ειχε κιτρινισει ο τοπος..φθινοπωρο γαρ! ![]() τα κοριτσια και οι εκδρομες.. Σοφιααααα ![]() ![]() αναχωρηση για το Παμποροβο.. πανεμορφη και αυτη η διαδρομη ![]() ![]() ![]() μεινανε και θεματα για την επομενη ![]() καφεδακι και κουβεντα στο χιονοδρομικο λιγο πριν την καταβαση στην Ξανθη και τον αποχωρισμο της επιστροφης ![]() Θα ακολουθησουν πληροφοριες για το ταξιδακι αυτο. Ενα πραγμα θα θυμαμαι παντως απο εδω και περα! Να παρκαρω κοντα στη μηχανη του Frits και να απολαμβανω σε καθε σταση τις λιχουδιες του Xanthi on the road catering services!! ![]() Last edited by paschalis; 01-10-2012 at 18:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Συνολικα χιλιομετρα απο Θεσσαλονικη και πισω.
700. Κοστος Βενζινη 75 ευρω περιπου Διοδια 1.40 Υπνος 35 Δειπνο με κρασι μουσικη τζακι και χαβαλε 30 Καφεδες 11 λεβα-6 ευρω δηλαδη Εισοδοι στα σπηλαιο 18 λεβα-9 περιπου ευρω. Οι τιμες ειναι για ενα τυπικο ζευγαρι με μια μοτοσυκλετα! Tips.. Η βενζινη στη Βουλγαρια εχει περιπου 1.40 ευρω. Πρασινη καρτα δεν μας ζητηθηκε αλλα πρεπει να την εχουμε μαζι μας. Οι επισκεπτες δειχνουν ταυτοτητα νεου τυπου η διαβατηριο για να μπουν στη χωρα. Ο υπνος γινεται ανετα σε ξενοδοχεια με 25 ευρω. Αρκετοι Βουλγαροι μιλουν η καταλαβαινουν Ελληνικα οποτε ειμαστε διακριτικοι στις εκφρασεις μας. Οταν οδηγουμε τηρουμε τα ορια. Η τροχαια περιμενει παντου για ευρω-χαρτζηλικι.. ![]() Με δεδομενη την κριση στη χωρα μας, καμμια ομαδα δεν αναλαμβανει τη χορηγια οποτε θα πρεπει να το πληρωσετε απο την τσεπη σας.. Καλα ταξιδια σε ολους! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() μπραβο σε ολοι την παρεα... (μΕ βαλατε στην πριζα ) Last edited by TASOS GS; 03-10-2012 at 18:15. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η μουσική μας βοηθάει να τις καταλάβουμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To ξεπετάξατε γρήγορα από άποψη φωτό το θέμα, εγώ έχω τρελό υλικό και θέλει δουλειά, είναι κρίμα να πάει χαμένο...
Ας ξεκινήσουμε με μερικές πανοραμικές και θα έχουμε συνέχεια, αλλά θέλω λίγο υπομονή γιατί από χρόνο είμαι κάπως δύσκολα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ειναι φωτογραφικα τουλαχιστον απλα ο προλογος.. Με την ησυχια σου! Ο χειμωνας ειναι μακρυς και παγωμενος στο Trigrad!! |
|
|||
|
|||
![]() Παιδιά Μπράβο σας, η παρέα και οι φωτογραφίες καταπληκτικές, ![]() Σταύρο με την ησυχία σου αλλά... τελείωνε.. |
![]() |
|
|