![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε παιδιά στην ίδια μπίζνα είμαι και να σας ομολογήσω ότι και χοντρά την βγαίνω στα μεγάλα συμφέροντα και χοντρά τα "πιάνω".
Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να με κλείσει κανείς. Για αυτό ξανάνοιξε το τροκτικό. Εγώ λέω πάλι... μήπως ήταν και μια γκρίζα διαφήμιση του ιδίου του site; Μήπως έγινε ντόρος για να ανέβουν τα νουμεράκια λίγο παραπάνω. Εμείς πάντως είμαστε news site, εφημερίδα tv & radio και κανείς έτσι όπως είμαι στημένος δεν με κλείνει. Αν δεν κατεβάσω από μόνος μου ρολά ή δε φάω καμιά σφαίρα εδώ κάτω... δεν κλείνει καρντιά μου!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν αποκλειεται τιποτα Βασιλη ολα πιθανα ειναι σ'αυτη τη ζωη... |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα .....
|
|||
|
|||
|
Είναι ένα θέμα που άπτεται της ιδιότητάς μου, για αυτό θα προσπαθήσω να το αναλύσω περισσότερο.
Και θα σας το πω και λίγο διαφορετικά μια και είμαστε μια μικρή κοινωνία εδώ μέσα κι αν θες και ... μακριά λίγο από το Ρέθυμνό μου! Ένα ενημερωτικό κανάλι, είτε είναι εφημερίδα, ραδιόφωνο, tv ή e-press είναι στο ίδιο καζάνι. Αν ο επιχειρηματίας ή ο διευθυντής, ή ο εκδότης είναι αρκετά έξυπνος και θεωρεί ότι αφενός έχει τα κότσια, αφετέρου τις πλάτες και αφετρίτου και κυριότερα να μην έχει ανάγκη κανένα από ψηλά κομματικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα, φροντίζει ανά τακτά διαστήματα να την βγαίνει στα μεγάλα κεφάλια. Με αυτό το τρόπο πρώτον ικανοποιεί τους αναγνώστες του διότι λαϊκίζει και αυτό αρέσει και "κάνει νούμερα", δεύτερον γίνεται αυτομάτως Λαϊκός Ήρωας! Σε πάρα πολλές περιπτώσεις η εφημερίδα μου έχει λειτουργήσει κατά αυτό το τρόπο, για αυτό κατόρθωσα μέσα σε 2 μόνο χρόνια να είμαστε πρώτοι σε κυκλοφορία σε όλη τη Κρήτη (40.000 αντίτυπα) και πρώτοι σε αποδοχή κοινού σε όλο το Νομό Ρεθύμνου, βάζοντας πίσω μου εφημερίδες πολλών δεκαετιών. Το ξεχωριστό όμως με εμάς είναι ότι πριν γράψουμε ... σκεφτόμαστε! Σκεφτόμαστε όμως σοβαρά, σκαλίζουμε, ερευνούμε, κι αν θες δίνουμε και κ...λο για να ξεθάψουμε την αλήθεια επομένως είμαστε ακριβοδίκαιοι πάντα. Έτσι λοιπόν φίλοι μου έχουμε σωστά ΜΜΕ αλλά έχουμε επίσης γίνει και οι Ρομπέν των δασών του Ρεθύμνου αλλά και της Κρήτης. Έχουμε γίνει ήρωες αλλά με καλά συστατικά. Ένα πολύ βασικό όμως είναι ότι η θεματολογία μας ασχολείται ως ένα σημείο με πολύ βαριά θέματα και ονόματα, βγάζοντας "άπλυτα" και πολύ περισσότερο με την καθημερινή ειδησεογραφία, λιώνοντας παπούτσια στο δρόμο κάνοντας ρεπορτάζ και όχι αναμασώντας από άλλες εφημερίδες και e-press την ύλη όπως τα blog. Πληρώνουμε δημοσιογράφους, συνεργεία και ρεπόρτερ αρκετά λεφτά για να έχουμε σωστά αποτελέσματα. Και κυρίως ποτέ δεν αναδημοσιεύουμε άρθρα άλλων ή υποκλέπτουμε. Το "Τρωκτικό" τώρα γιατί εκεί είναι και το θέμα, το παρακολουθώ πολύ αραιά εδώ και κάποιο διάστημα. Τάχει βάλει με όλους και με όλα. Καλά μέχρι εδώ. Αυτό που δεν μ' αρέσει όμως και θεωρώ λάθος είναι ότι ασχολείται αποκλειστικά με το να μαυρίζει κόσμο επί παντός επιστητού χωρίς άλλο θεματολόγιο, δίχως να ασχολείται με ανάδειξη πολιτισμού, ιστορίας, υγείας, κοινωνίας, αθλητισμού κλπ. Είναι ένα απλό blog και όχι ένα επίσημο μέσο ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει διαπιστευμένους δημοσιογράφους, δεν έχει αναγνωρισμένους συντάκτες που να υπογράφουν τα θέματά τους και έτσι μπορεί να σερβίρει την όποια μούφα. Το κοινό τους είναι κυρίως νέοι που δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στην ουσία του ζητήματος παρά μόνο στη βιτρίνα και στο γκλάμουρ "εξώφυλλο". Για αυτό κύριοι πιστεύω ότι αυτό που έγινε ήταν ένας καλοσκηνοθετημένος ντόρος. Σιγά μην ασχοληθούν τώρα οι μεγάλοι με ένα blog όσα νούμερα κιαν κατόρθωσε να κάνει. Φίλοι μου ξέρετε ποιοι ψηφίζουν αλλά και επηρεάζουν; η 2η και 3η ηλικία!!! Και αυτοί αγαπητοί μου διαβάζουν εφημερίδες, παρακολουθούν τηλεόραση, ακούν ραδιόφωνο στο αμάξι τους και ενίοτε διαβάζουν και κανά έγκυρο e-press κάποιας μεγάλης εφημερίδας του τόπου τους. Βήμα: Βημα on line - Skai: Skai.gr, όπως και zougla.gr, in.gr, στο τόπο μου εμάς και ούτω καθ εξής. Κανείς δεν ασχολείται με το κάθε τροκτικό ή άλλο σκανδαλοθηρικό blog από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν. Για αυτό πιστεύω ότι τα τυπάκια έριξαν το μπαμ για να κάνουν ντόρο. Τίποτα άλλο κύριοι Last edited by VILLY; 27-08-2009 at 10:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ συζήτηση για το "τροκτικό" ρε παιδιά...
Μου τό σύστησε ένας πελατης με κατάνυξη και μπηκα από περιέργεια. Ενα πατσαβούρι είναι,το διαβασα αρκετές φορές,δημαγωγικό,χαμηλού επιπέδου και επανειλημένως ανυπόγραφο... ΥΓ Οι moderators πού επιτρέπουν να αναδημοσιεύονται άρθρα από τροκτικό,ζουγκλα και παρομοίου επιπέδου ιστότοπους καποια στιγμή θα το φάνε το κεφάλι τους,δεν είναι δά και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ή ΤΑ ΝΕΑ ... Αποψη μου χωρίς διάθεση αντιδικίας
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ | Fast&Furious | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 17-07-2009 20:22 |
| ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ… | georgekostas | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 14:09 |
| ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ... | georgekostas | Ανέκδοτα | 7 | 02-06-2009 10:44 |
| ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ SECTION ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FORUM (btw έχω ένα θέμα) | NLS | Διάφορα | 28 | 08-03-2009 02:46 |
| ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 19:13 |