![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ειναι απο εισαγωγη που εκανε γνωστος μου και θελει να ''ξεφορτωθει'' τα στοκ που του εμειναν για να ξαναπαραγειλει! αποδειξη δεν υπαρχει... οπως ουτε και εγγυηση..
εγω εχω την ιδια συλλογη εδω και 14μηνες και δεν εχει χαλασει τιποτα παντως.. ![]() σε επομενες παραγγελιες η τιμη μπορει να μην ειναι η ιδια....... |
|
|
|||
|
|||
|
ειναι απο εισαγωγη που εκανε γνωστος μου και θελει να ''ξεφορτωθει'' τα στοκ που του εμειναν για να ξαναπαραγειλει! αποδειξη δεν υπαρχει... οπως ουτε και εγγυηση..
εγω εχω την ιδια συλλογη εδω και 14μηνες και δεν εχει χαλασει τιποτα παντως.. ![]() σε επομενες παραγγελιες η τιμη μπορει να μην ειναι η ιδια....... |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η τιμή εφόσον "κολλήσω" με τους παραπάνω ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επίσης έτσι παρακάμπτεις τον επαγγελματία έμπορο εργαλείου με αθέμιτα μέσα, ο οποίος και απόδειξη αλλά και εγγύηση δίνει. Οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ είμαστε επιτηδευματίες, αλλά δεν είδα κανέναν να βγει και να ψαρεύει πελάτες με πλάγιους τρόπους. Με χαλάει πολύ ο πλάγιος τρόπος προσέγγισης πελατείας και αν και η τιμή είναι άκρως δελεαστική, για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ πλέον δεν ενδιαφέρομαι, θα προτιμήσω να πάρω από κατάστημα ή θα κάνω αυτό που έκανε και ο φίλος σου, θα ψωνίσω ιντερνετικά. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
αν δεν με ξερεις προσωπικα και δεν εχεις λογο να αντιπαρατεθεις μαζι μου τοτε παρ ολα αυτα βρηκες λογο να το κανεις! δεν υποχρεωνει κανενας κανεναν να αγορασει οτιδηποτε!!! η προσφορα ειναι αυτη για πολλους λογους που δεν χρειαζεται να μαθεις! οστοσο ισχυει για καποιες που εχουν απομεινει και δεν ειναι δικο μου stock!!!
επισης αν καποιος νομιζει οτι πρεπει να τρεξει να προλαβει...τοτε ας μεριμνησει με οποια αναγκη εχει....... επισης οσον αφορα τους παλιους αγοραστες πιστευω δεν χρειαζονται δικηγορο!!!! οι εκαστοτε προσφορες ειναι για αυτους που ενδιαφερονται και ΟΧΙ για αυτους που καθονται στην οθονη του pc τους και εχουν γνωμη για ολα λογω της σχετικης ανωνυμιας τους... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Άντε πάμε μία να προσπαθήσω να εξηγήσω,
Απόσπασμα:
Καλημέρα και σε σένα. |
|
|
|||
|
|||
|
αποσυρω το ενδιαφερον μου για την εργαλιοθηκη
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βαλιτσες πλαϊνες - Kappa TK720 με trolley system - €90 | marioman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 31-05-2011 09:25 |
| Σε τι διαφέρεις από το αφεντικό σου !!!!! | saligns | Κόσμος | 7 | 04-05-2011 19:51 |
| Γεια πείτε εντυπώσεις !!!!!! | adventure | Διάφορα | 21 | 15-04-2011 19:59 |
| χωματερο σχολειο,με δασκαλο εναν.....βρωμιαρη | gsmaniac | Χωμάτινες εξορμήσεις | 43 | 16-03-2010 09:03 |
| Laptop που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 19-01-2010 09:43 |