![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά τη σύλληψη του Σμπώκου είχε ειδοποιηθεί ότι ήταν η σειρά του. Δυστυχώς δεν άντεχε την δημόσια ξευτίλα και απαγχονίστηκε ο πρώην Βουλευτής Λεωνίδας Τζαννής. Στους λογαριασμούς του στη λίστα φαίνεται να έχει καταθέσεις 286 εκατό €.
Σειρά έχει πρώην υπουργός οικονομικών που κάλυψε όλα αυτά τα Λαμόγια. Ο Θεός να τον συγχωρήσει. Για μένα να επιστραφούν τα κλοπιμαία.............. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής
Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής. Το όνομά του είχε επανέλθει πρόσφατα στην επικαιρότητα, καθώς περιλαμβανόταν σε δημοσιοποιηθείσα λίστα με 36 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ. ![]() Τον Λεωνίδα Τζανή βρήκε, σύμφωνα με πληροφορίες, απαγχονισμένο η σύζυγός του, σήμερα το απόγευμα, στο πάρκινγκ του σπιτιού τους στο Βόλο. Ο 57χρονος πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη είχε γεννηθεί στο Αερινό Μαγνησίας, το 1955 και ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, έχοντας σπουδάσει στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια, ο Λεωνίδας Τζανής απείχε από την πολιτική και ασκούσε τη δικηγορία στον Βόλο. Εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣOΚ στις εκλογές του 1993 και του 1996 και είχε προεδρεύσει σε επιτροπές της Βουλής, μεταξύ άλλων της Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση της υπόθεσης του καζίνου του Φλοίσβου. Διετέλεσε υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από τον Φεβρουάριου του 1999 έως τον Απρίλιο του 2000 και από 13.4.2000 έως 24.10.2001. Από το 1986 έως το 1990, ήταν δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας Βόλου. Την περίοδο 1987-1989, και 1991-1993, διετέλεσε υπεύθυνος Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. του νομού Μαγνησίας. Το διάστημα 1990-1992 ήταν αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Βόλου και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού. θα ειχε ψυχολογικα προβληματα και αυτος....οπως χιλιαδες συνανθρωποι μας, που εχουν αυτοκτονησει ή εχουν κανει αποπειρες.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενας ενας να περνουν σειρα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλοι αυτοί οι πολιτικοί ξεφτίλες, τα μιάσματα, τα ξεράσματα και ότι άλλο θέλετε βάλτε στους χαρακτηρισμούς, εξαγόραζαν πολιτικές συναλλαγματικές τόσα χρόνια. Κι εμείς είμαστε τόσο χαϊβάνια (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση) που τους ανεχόμαστε, ένθεν κι ένθεν. Τώρα τέλος - γιόκ - μπάστα πως το λένε οι συναλλαγματικές κι έφτασε η ώρα του ταμείου. Και είναι δύσκολη αυτή η ώρα. Πιστέψτε με.
Μακάρι ν' αρχίσουν ν' αυτοκτονούν ομαδικά οι αλήτες και οι αλήτισσες (γιατί κι από αυτές έχει ο μπαξές) κι εγώ θα είμαι εκεί με τη γυναίκα μου και τις δυό μου κόρες και θα χειροκροτάμε. Αλλά δεν το πιστεύω φίλοι μου, πιστεύω ακράδαντα στην προβατοποίηση και καναπεδοποίηση του Έλληνα, οπότε μ' ένα δυο ηχηρά ονόματα ακόμα θα πέσει η αυλαία, θα έχει επέλθει κάθαρση και μετά θα μείνει σε μας ο σταυρός κι ο ανήφορος του Γολγοθά. Μακάρι να διαψευστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Να πάνε στο διάολο όλοι τους. Να αυτοκτονήσουν ομαδικά γίνεται?? Δεν μου καίγεται καρφάκι, για να μην πω ότι το φχαριστιέμαι κιόλας... Αλλά τα λεφτά που κλέψανε?? θα τα πάρουμε πίσω?? Δεν περιμένω απάντηση φυσικά... Την ξέρω.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός, αν και ΛΑΜΟΓΙΟ, είχε στο τέλος κάποια "στοιχειώδη" ευθιξία και δεν άντεξε, οι άλλοι που έκανα υφυπουργοί, υπουργοί για δεκαετίες, τι ΦΑΓΑΝΕ ρε παιδιά;
Ούτε τσίπα; Ούτε ευθιξία; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ίσως λόγω κρίσης να μην έχουν σχοινί ....ας βοηθήσουμε ολοι μαζι... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σταματα καθε νομικη ενεργεια και φυσικα σταματουν οι διωξεις και τιποτα δεν επιστρεφεται... οι κληρονομοι "καθαρισαν"... θα τους δουμε συντομα υποψηφιους βουλευτες και ο λαος ξεχνα πολυ ευκολα... νομιζω... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|