![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν σου φαίνεται.....σκεφτόμουν κάτι πιο βαρυ
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ΥΕΘΑ βρίσκεται μέσα σε στρατόπεδο. Με εισβολή και κατάληψή του θα βρουν δίκιο οι εργαζόμενοι ??? …καληνύχτα …. Όταν δεν απομακρύνονται αλλά αντιθέτως επιτίθενται με εξαιρετική βία κατά των αστυνομικών θα γίνει μια γενικώς βίαιη συμπλοκή… ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα τελευταία χρονια, δεν κρίνω εξ αποστάσεως.....όπως λες και έχεις δίκιο
Αν θυμάσαι, οποίος είχε κοντινή επαφή, σε ειρηνική πορεία με τα ΥΜΕΤ......θα του μείνει αξέχαστο και ανεξήγητο.....αυτό που συμβαινει Για να καταλήξουμε.......η υπερβολική βία, δημιουργεί εχθρούς των ΥΜΕΤ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δες την διάφορα των ποστ, είναι εύκολο και απαντά στο ερώτημά σου.
ΑΠΟΨΗ: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ανεβαζεις 200 πίεση τόσο εύκολα....να το κοιτάξεις
Η δική μου εμπειρία, με τα ΜΑΤ.....είναι συγκεκριμένη και δεν έχεις καταφέρει να μου αλλάξεις την γνώμη... Εχω αρκετούς φίλους αστυνομικούς, που υπηρετούν σε αλλα πόστα και είναι νορμαλ....ασε που δεν ανεβάζουν πίεση, όταν συζητάμε για τα ΜΑΤ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι παίρνεις προσωπικά, τα λάθη συναδέλφων σου.... Δεν είσαι αντικειμενικός και αυτός είναι ο λόγος που έχεις γίνει υπερτασικος.. ![]() στο δικό μου το επάγγελμα...το μεγαλύτερο ποσοστό, είναι απατεώνες και το αναγνωρίζω σου εύχομαι να μην αναγκαστεις, να διαδηλώσεις ειρηνικά και να έχεις απέναντι σου τα ΜΑΤ Σορρυ....για το σενδονι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι κριμα για 800 ευρω να υπερασπιζεσται την βια απεναντι σε γριες γερους μαθητες και ΑΜΕΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ,.,. ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΑΙ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΑς ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑς ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΦΟΡΟΝΤΑς ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ .., ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙς ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕς ΑΝΑΛΥΣΕΙς ΓΙΑ ΒΙΕς ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΕΞΙΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕς ΠΑΠΑΡΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ .ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΑΝΗΜΠΟΡΟΥς ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΣΑς.,.,.,.,.,. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.,.,.,. |
![]() |
|
|