![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρακτικά πράγματα
Αυτό που κινήται είναι τα όργανα και η ζελατίνα σε αυτά τα στατικά μοντέλα.. οι φωτό είναι καλές, αλλά φτάνουν έως ένα σημείο, τα όργανα σε βάζουν μέσα στην πρίζα , χαχαΆλλο, απο πηγές μας έχουν πει οτι ίσως βγαίνει 500-1000 ευρώ πιο πάνω από την τωρινή έκδοση, και αυτη είναι η απλή έκδοση, η Adv. θα έρθει μετά
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Μπράβο Γιάννη για την Live ανταπόκριση ... ![]() .
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
... περιμένουμε κ τις φωτό σου ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
πολύ ωραίες οι φωτογραφίες από το Γίαννη.........
Καλησπέρα και από μένα...... Θα ήθελα να πώ ότι είναι κ@υλα το καινούργιο Αλλα με χαλάει που χαμήλωσε(έτσι φαίνεται απ τις φοτό τουλάχιστον) και που μοίαζει με άλλα της σειρας όπως το (Ducati και το triumph).....ακόμα και τα χειριστήρια στο τιμόνι, η εξάτμιση και τα φλάς είναι ιδια με άλλα μηχανάκια, ασήμαντα πράγματα αλλά ίδια ......... ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ και ξαναλέω ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ είναι οτι η διαφορετικότητα της ΒΜW σ αυτά τα σημεία και σε άλλα π.χ ΒΟΧΕR (ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑ) είναι που την φέρνουν πρώτη σε πωλήσεις........ Επίσης πιστεύω ότι υπάρχουν καλές μηχανές σε σχέση με της BMW αλλα την <<ΑΙΓΛΗ>> της ΒΜW δεν την έχουν........ Αντε να δούμε τώρα πως θα τις πω της δικίας μου ότι θέλω να πάρω την καινούργια μπέμπα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όπως σου είπαν, η μηχανή δεν χαμήλωσε. Αντίθετα έχει 0.8mm περισσότερο "κενό" από κάτω (καλά άντε μέτρα το στην πράξη), σέλα στο ΙΔΙΟ ύψος αλλά πιο ρυθμιζόμενη και λεπτότερη μπροστά με αποτέλεσμα να κερδίζεις 2 πόντους σε σχέση με την παλιά στο πάτημα σου (μικρότερη καμάρα το καβάλο, πως να το πω) - ΧΩΡΙΣ να χαμηλώσει ξαναλέω. Εγώ της το είπα και γελάσαμε μαζί.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι το δίαβασα ότι είναι πιο ψηλό. Μαλλομ εμένα μου φάνηκε χαμηλό, ίσως έχω σηνηθίσει απ το adve........ Υ.Γ. το θαλασσί το χρωματάκι δεν αρέσει και τόσο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε εμένα. Αλλά γούστα είναι αυτά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Προς τη σωστη κατευθυνση το νεο GS.
Υδροψυξη, ζαντα χωρις ακτινες, καμποσα αλογακια, ελαφρυ, ελκυστικη και συμμετρικοτερη σχεδιαση.... λιγουλακι Transformer δειχνει αλλα ειναι πολυ ωραιοτερο απο το προηγουμενο. ![]() ![]()
|
![]() |
|
|