![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη (arkas) κατάλαβα που έχουμε ραντεβού , οπότε τα λέμε στην ΕΚΟ :re26
|
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν και γω εκεί!
Triple value for money που λέμε στα ελληνικά και ασφαλέστατες διαδικασίες χάρη στην άψογη οργάνωση και την επίβλεψη. ![]() Ευχαριστίες a la Oscar κι από μένα σε όλους τους προαναφερθέντες. ![]() Είχα φέρει μαζί μου τον προσωπικό μου φωτογράφο κο τεο-εβδομήντα-ένα για να με τραβήξει τις καταπληκτικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, τις οποίες επισημαίνω. Μετά με άφησε και μένα να τραβήξω τις υπόλοιπες... ![]() Αρχίζουμε. Πρωί πρωί με τη δροσούλα στα Σπάτα. ![]() Το (πρώτο) νούμερο του σχολείου. ![]() Το μάθημα αρχίζει. Μαντέψτε ποιος δεν προσέχει... ![]() Όλα τα σχολεία έχουν το μπουμπούνα τους... ![]() Τι εννοούμε όταν λέμε ότι ο boxer έχει ροπή... ![]() Ο εκπαιδευτής μπαίνει πρώτος στην πίστα για να δει τον καιρό πριν την πτήση όπως γίνεται σε όλες τις αεροπορικές μονάδες εξάλλου... ![]() Επίβλεψη του μαθητή από το δάσκαλο. ![]() Ο Θοδωρής προθερμαίνεται... ![]() Δεν πρόσεχες στο μάθημα, σε φτάνει ο άλλος που μπαίνει με καλύτερες γραμμές... ![]() ![]() ![]() Νά' μαι και γω... ![]() Ο "στριφτερός"... ![]() ...κι ο easy rider. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εκτός συναγωνισμού. Ο δάσκαλος. Κυνηγάει κάποιον μαθητή... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σίδερα μασάει... ![]() Body Language. Μάθημα από το Mike. ![]() Τα μαθήματα προχωράνε! ![]() Η ποδιά της GS σε full face. ![]() Τις εξατμισούλες Θοδωρή τις πλένουμε κι από κάτω... ![]() ![]() Άργος - Σπάτα - Άργος non stop σήμερα... ![]() Ο αριστερός κύλινδρος είναι το όριο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλές και ασφαλείς βόλτες! (άμα είχαμε τέτοια άσφαλτο και στους δρόμους μας!) ![]() ![]() |
![]() |
|
|