![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
......
Last edited by frits; 07-10-2012 at 12:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ναι αλλά Σταύρο αντί να καταδικάζεις , αναπαραγάγεις την πρόταση στην οποία υπάρχουν υβρεις για μάνες κλπ την στιγμή που καποιος συμφορουμίτης μπορεί να θίγεται άμεσα... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είναι κρίμα πάντως να μην μπορεί να γίνει μία σοβαρή κουβέντα.... Καλημέρα... Last edited by frits; 07-10-2012 at 12:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
είναι πιο εύκολο να σβήσετε τους τυπους που δεν αφήνουν αν γίνουν οι "σοβαρές" κουβέντες.... να..πχ. εγώ που ήδη συμπεριέλαβες στα σχετικά της αναφοράς σου... και φυσικά ξέρεις οτι μπορείς να επεξεργαστεις το κείμενο σου αλλα η ειρωνία ειναι πιο ευχάριστη.... Last edited by silvestros; 07-10-2012 at 12:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικά όποιος μπερδεύται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, λυπάμαι... Καλημέρα και πάλι.. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
την φρασεολογία που χρησημοποίησες παραπάνω, να την χρησημοποιείς ΜΟΝΟ στην οικογένειά σου. Και επειδή στην οικογένεια του GS Forum, υπάρχουν μέλη που ανήκουν στις ευαίσθητες ομάδες - ένστολοι σε όλα τα σώματα, δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω, εκφράσεις είρωνικές κ υβριστικές προς αυτές τις ομάδες ... Όποιος έχει προσωπικά προβλήματα με αυτές τις ομάδες, να πάει να τα λύσει αλλού, όπως και αν είναι θιγμένος ή ζημιωμένος από τους ανωτέρω, να πάει αλλού να διεκδικήσει το δίκιο του ή τα συμφέροντά του. Sent from my iPhone using Tapatalk !!!
|
|||
|
|||
|
Η φρασεολογία μου όπως λες είναι ανάλογη με το ανάποδο γκλομπ
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι όλοι οι ένστολοι το ίδιο
Ας ηρεμήσουμε λίγο και ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και οι βρισιές δεν είναι ότι καλύτερο απλά ρίχνεις λάδι στην φωτιά. Διάλογος είναι άλλο πράγμα. Ήρεμα λοιπόν... Κυριακή σήμερα... ![]() Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Σταύρο σου ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση, η παρουσία σου και η γνώμη σου στους σχολιασμούς σαφώς είναι απαραίτητη και χρήσιμη.
|
![]() |
|
|